Fotograf Marina Zibart Opiniões 16

2. Fotógrafo comercial
  3. Estúdio de fotografia
  4. Fotógrafo de casamento

Escrito pela empresa

Velkommen til Marina Zibart Photography! Jeg specialiserer mig i naturlig og stemningsfuld fotografering, der infanger ægte følelser og smukke øjeblikke. Uanset om det er portrætter, bryllupper, graviditet eller børnefotografering, skaber jeg tidløse billeder, der bevarer dine minder for altid. Jeg holder til i naturskønne Frøbjerg på Vestfyn, ca. midt mellem Middelfart og Odense. Her tager jeg langt de fleste af mine naturbilleder lige i nærheden af, hvor jeg bor. Hver dag følger jeg med i naturens gang, så den kan hjælpe mig med at danne det smukkeste bagtæppe for de billeder, jeg tager. Kornmarker, alléer, blomster, træer, søer, vandløb, badebro, skov, skovveje osv. er altsammen med til at give billederne det unikke udtryk, som får dig til at træde ekstra tydeligt og fint frem. Holder du bryllup, skal du bruge reklamefotos osv. - så kommer jeg gerne til dig. Kontakt mig for mere info. 🇩🇪 Ich bin ein professioneller Fotograf in Dänemark, Odense und biete Fotoshootings auf Dänisch, Deutsch und Russisch an. Egal ob Porträts, Hochzeiten oder Familienfotos – ich helfe Ihnen, besondere Momente in wunderschönen Bildern festzuhalten. 🇷🇺 Я профессиональный фотограф в Дании и провожу фотосессии на датском, немецком и русском языках. Портреты, свадьбы, семейная съемка – помогу сохранить ваши особенные моменты в красивых фотографиях.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Dygtigste fotograf - tager de smukkeste billeder

Marina tager de smukkeste billeder.

Vi har brugt Marina til både barnedåb, familiefotos samt graviditetsbilleder.
Hun tager de flotteste billeder i de smukkeste omgivelser. Hun fanger de magiske øjeblikke og billederne er altid så smukke og naturlige.
Hun er altid så sød og professionel.

Jeg kan varmt anbefale hende til alle jeg kender.

Fem store stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

5 de abril de 2025

Bedste fotograf

Vi vil endnu en gang sige tusind tusind tak for dit helt fantastiske arbejde!
Billederne er blevet helt fantastiske og endnu bedre end det jeg havde drømt om. Du er passioneret og fanger de bedste øjeblikke, det er virkelig blevet guld værd hver især. Næste gang vi skal bruge en fotograf så vil vi ikke tøve et sekund med at skrive til dig igen! 💞
Mange taknemmelige hilsener
Lara og mine 2 døtre.

6 de abril de 2025

Fantastisk æstetiske billeder

Fantastisk æstetiske billeder! Marina er en vanvittig dygtig og sød fotograf.
Hun guider igennem fotosession og får taget billeder af de smukkeste øjeblikke. Tjek hendes Instagram. Vi fik taget familie foto i naturen og de billeder er guld værd! Tusind tak Marina

4 de abril de 2025

Anbefalesværdig

Jeg vil varmt anbefale Marina! Vi har brugt Marina flere gange som familiefotograf og hun tager vildt flotte billeder i naturlige smukke omgivelser.

Vi har også brugt Marina som bryllupsfotograf og hun fanger de bedste øjeblikke af os som brudepar, men også af vores gæster.

Sidst, men absolut ikke mindst har Marina sat hår og lagt makeup til mit bryllup på både mig som bruden, min mor og søster, og der er Marina enormt dygtigt! Hun lægger en smuk makeup som passer til én og holder hele dagen, ligeledes med frisure er hun vildt god til at style og det holder hele dagen.

Marina er super dygtig og enormt passioneret!

25 de março de 2025

Fantastisk portrætfotografering

Fantastisk portrætfotografering – en oplevelse ud over det sædvanlige!

Jeg havde den store fornøjelse at få taget en portrætfotosession hos Marina Zibart, og jeg kan kun sige, at det var en helt igennem fantastisk oplevelse! Marina er en utrolig dygtig fotograf i Odense og på Fyn, der virkelig forstår at skabe en afslappet og behagelig atmosfære foran kameraet.

Hun har en fantastisk sans for lys, vinkler og naturlige omgivelser, hvilket gjorde mine billeder helt unikke og professionelle. Jeg var på udkig efter en personlig og autentisk portrætfotografering, og Marina leverede langt over mine forventninger.

Hvis du søger en dygtig fotograf til portrætfotografering, familiefotografering eller bryllupsbilleder i Odense og på Fyn, så kan jeg varmt anbefale Marina! Hendes passion for fotografering og øje for detaljer sikrer, at du får smukke og tidløse billeder, du vil værdsætte i mange år fremover.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ – Kan kun anbefales!

8 de março de 2025

Fantastisk fotograf

Fantastisk fotograf – uforglemmelig oplevelse! ⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg har haft den mest utrolige oplevelse med MarinaStyle! Marina er ikke bare en fotograf – hun er en kunstner med en utrolig evne til at fange de smukkeste øjeblikke. Hendes professionalisme, kreativitet og øje for detaljer gør hver eneste fotosession helt unik.

Fra det øjeblik vi mødtes, følte jeg mig tryg og afslappet. Hun guider én perfekt gennem hele processen, så billederne bliver naturlige og fyldt med følelser. Hendes lys, komposition og redigering er på et helt andet niveau – resultatet overgik alle mine forventninger!

MarinaStyle holder til i Frøbjerg på Fyn, ikke langt fra Odense, og det bedste er, at hun har en stor, smuk have med mange forskellige lokationer til udendørs fotografering. Det gør oplevelsen både afslappet og hyggelig. Der er også gode parkeringsmuligheder, og hvis man har brug for at skifte tøj under sessionen, er det heller ikke et problem.

Uanset om du leder efter graviditetsfotografi, familiebilleder, bryllupsfotografi eller portrætter, så er Marina den bedste i branchen. Hendes passion for fotografi skinner igennem i hvert eneste billede.

Hvis du søger en dygtig fotograf på Fyn, der virkelig forstår at skabe magiske minder, så er MarinaStyle det perfekte valg! Jeg giver hende mine varmeste anbefalinger! 📸✨

7 de março de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde en fantastisk oplevelse med…

Jeg havde en fantastisk oplevelse med Marina Zibart, en utrolig dygtig og professionel fotograf på Fyn. Marina formår virkelig at skabe naturlige, stemningsfulde og smukke billeder, der fanger øjeblikket perfekt.

Hun har et fantastisk øje for detaljer og får én til at føle sig tryg foran kameraet. Uanset om det er konfirmationsfotografering, bryllupsbilleder, familieportrætter eller graviditetsfotografering, skaber hun billeder, der er både tidløse og unikke.

📍 Marina tilbyder fotografering i Odense, Middelfart, Nyborg, Kerteminde, Assens og resten af Fyn.

Hvis du leder efter en professionel fotograf i Odense og på Fyn, som kan forevige dine særlige øjeblikke på en smuk og autentisk måde, kan jeg varmt anbefale Marina Zibart.

💡 Book din fotosession hos MarinaStyle.dk – du vil ikke fortryde det!

7 de março de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk oplevelse og smukke…

Fantastisk oplevelse og smukke billeder! ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi havde en fantastisk oplevelse med Marina som fotograf. Hun var utrolig dygtig til at fange de helt rigtige øjeblikke og var samtidig god til at guide os, så vi følte os afslappede foran kameraet. Billederne af min datter og mig er blevet så smukke, og vi kunne ikke være mere tilfredse med resultatet! Derudover fik vi billederne hurtigt, hvilket var en skøn bonus. Kan varmt anbefale Marina, hvis du vil have en professionel og behagelig fotografering med et fantastisk resultat!

1 de março de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg elsker de billeder fra Odense!

Jeg elsker de billeder fra Odense! Marina gør det nemt og behageligt at blive fotograferet. Hun er en fantastisk portrætfotograf, der skaber en afslappet stemning med sin hjertelighed og humor. Under fotograferingen gav hun klare og forståelige instrukser om, hvordan jeg skulle stå og bevæge mig, hvilket gjorde processen både tryg og naturlig.

Resultatet? Billeder, der fremhæver det bedste i mig og de smukke omgivelser på Fyn. Jeg har en gnist i øjet på Marinas portrætter – en kunst, som kun en dygtig fotograf mestrer.

10 de agosto de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Fanger udtryk og øjeblikke i helt særlig grad!

Marina har flere gange fotograferet min familie - og mange gange mit barnebarn.
Hun er i særklasse dygtig til at fange øjeblikke og udtryk, der kommer billeder ud i en helt anden liga end hvad man kan tage som amatør.
Ligeledes har hun de smukkeste udendørsarealer til rådighed, så man kan vælge at blive fotogeaferet på den årstid som passer til ens temperament.
Jeg fik for nylig taget billeder af mig selv, 55 år og temmelig akavet.
Men wow, jeg elsker de billeder!
Lille detalje; mit barnebarn er børnemodel og derfor fotograferet af mange professionelle. Marina’s billeder er stadig de mest autentiske og smukkeste vi har af hende!
Minder for evigt.
Anbefaler med 5 stjerner+ Marina, som er top professionel og også den sødeste fotograf.

30 de janeiro de 2025

Fantastisk fotograf

Vi havde en fantastisk oplevelse med Marina som vores familiefotograf. Hun skabte en afslappet og hyggelig stemning, hvilket gjorde det nemt for os alle at være os selv foran kameraet – selv børnene nød det! Hendes øje for detaljer og evne til at fange de naturlige, kærlige øjeblikke skinner virkelig igennem i billederne. Resultatet blev smukt, og vi kunne ikke være mere tilfredse. Vi kan varmt anbefale Marina til alle, der ønsker tidløse og autentiske familiebilleder!

2 de novembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Super dygtig og behagelig fotograf!

Marina er en super dygtig og behagelig fotograf! Vi fik taget nyfødt/familiebilleder og hun var så rolig og tålmodig når vores datter blev lidt utilfreds eller sulten. Kan varmt anbefale at bruge Marina!😍

12 de janeiro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais