Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Fint koncept og gode tasker Grunden til 4 stjerner er blot fordi at jeg synes det var svært lige at finde ud af, hvor jeg skulle hente min pakke fra jeres lager i løsning, måske i kunne sætte et st... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Fik varen dagen efter jeg havde bestilt den. Varen var ikke helt den størrelse jeg havde forestillet mig, så jeg sendte den retur og det gik lige så nemt 😊

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Har lige købt en AidaMBG organizer. Virkelig smukt læder i god kvalitet. Super fed som rejsepung med masser af plads til pas, kontanter, kort og mønter. Men i den grad osse til organisering af andr... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Tusind tak til Markberg support. Jeg bestilte ved en fejl den forkerte taske en aften. Skrev straks en e-mail om mit fejltrin, som lå hos Support havde næste morgen. Samme formiddag kom der svar til... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de malas

Escrito pela empresa

Markberg er titlen på en ægte kærlighedshistorie. En kærlighed for at skabe, for at gøre en forskel og til hinanden. Brandnavnet repræsenterer grundlæggerne, Mette Astrup (MA) og Rune Klemmensen (RK) - et par både professionelt og privat. Vi går aldrig på kompromis. Det ligger simpelthen ikke til vores natur! Velkommen til vores verden.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Classificada 5 em 5 estrelas

Varen som forventet og i orden

Varen som forventet og i orden, hurtig levering.

26 de março de 2026

Hej!

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder virkelig meget for os.

Det glæder os meget at høre, at du er glad for din vare. Vi håber, du får stor glæde af den fremover.

De bedste hilsner

Classificada 5 em 5 estrelas

Fik varen dagen efter jeg havde bestilt…

25 de março de 2026

Hej Mikkel,

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Jeg er ked af at høre, at størrelsen på varen ikke levede op til dine forventninger. Til gengæld er jeg rigtig glad for, at du har været tilfreds med både levering og returnering – det betyder meget for os.

Vi håber at få fornøjelsen af at byde dig velkommen igen en anden gang :)

Classificada 4 em 5 estrelas

Fint koncept og gode tasker

Fint koncept og gode tasker

Grunden til 4 stjerner er blot fordi at jeg synes det var svært lige at finde ud af, hvor jeg skulle hente min pakke fra jeres lager i løsning, måske i kunne sætte et større skilt op med jeres brandnavn på porten da man næsten ikke kunne se det på døren ind til lageret, og jeg troede ik på at man skulle hente det ved 1 af alle de porte som der var

25 de março de 2026

Hej Signe,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi sætter stor pris på din feedback, og jeg forstår fuldt ud dine pointer. Det er faktisk et område, vi i øjeblikket arbejder på at forbedre, så vores løsning for “afhentning på lager” bliver endnu nemmere og bedre fremover.

Tak fordi du hjælper os med at blive bedre!

De bedste hilsner

Classificada 5 em 5 estrelas

Super fin service og hurtig levering

Super fin service og hurtig levering, og varer af de lækreste kvalitet..

26 de janeiro de 2026

Hej Mette

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os!

Hav en skøn dag!

Classificada 1 em 5 estrelas

Varen var defekt ved modtagelse

Varen var defekt ved modtagelse, jeg sender billed dokumentation og skal skrive mail og ind på et andet link og beskrive og vedlægge billeder,jeg skal efterfølgende returnere varen, men kan ikke få mine penge retur,jeg kan få en ny vare eller et gavekort.
De har sendt en defekt vare og jeg skal bruge lang tid på at registrere og tilbage sende, og må vente yderligere op til 10 dage på af få en vare jeg skulle have brugt til en fest førstkommende fredag.
Utrolig arrogant og dårlig kundeservice makværk

26 de janeiro de 2026

Hej Dorte

Tak for din anmeldelse, og igen er jeg ked af, at dit bælte var defekt.

Vi har allerede været i kontakt med dig på mail, hvor vi har svaret dig og fundet en fin løsning. Løsningen blev, at vi i dag har sendt dig et nyt bælte - altså inden vi har modtaget det defekte bælte retur hos os.
Dette har vi gjort for at speede processen lidt op, så du forhåbentlig allerede kan modtage dit nye bælte i morgen, hvor du skal bruge det.

Vi beklager, at dit første bælte var defekt. Det sker desværre sommetider, og vi vil gerne have de defekte varer retur til os som en reklamation, så vi kan bruge varerne til kvalitetstjek - således vi kan undgå lignende fejl i fremtiden.
Vi bestræber os dog altid på at finde en tilfredsstillende løsning for vores kunder!

Jeg håber derfor, at du finder vores løsning tilfredsstillende, og at du bliver glad for dit nye bælte.

Ha' en skøn dag!

Classificada 2 em 5 estrelas

Hvor finder jeg målene på weekendtasken?

Jeg har efterlyst målene på weekend-tasken, på FB reklame for samme. men uden held!
Nu prøver jer her :
Længde/ højde/bredde?
Måske passer målene lige til mine ønsker, men hvor kan jeg få oplysningerne?
Mvh
Lisbet Koerner

25 de novembro de 2025

Hej Lisbet

Tak for interessen i vores More Weekendtaske. Målene på More er følgende:

Højde: 31 cm
Bredde: 50 cm
Dybde: 21 cm

Du kan altid finde mål på produkterne på vores webshop, når du går ind på det ønskede produkt og scroller ned til "Materialer og mål".

Skriv endelig på contact@markberg.com, hvis du har flere spørgsmål.

Emma, Markberg

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg modtog en taske, som jeg blev nødt til at returnere grundet forkert størrelse. Jeg sendte tasken retur - det var let, da der var returlabel med og et par dage efter fik jeg mine penge tilbage :-).

24 de setembro de 2025

1.000 tak for jeres fine service

Mange tak for jeres fine service og express-levering. Tasken lever 100 % op til mine forventninger. Nu er jeg rejseklar. Jeg kan kun anbefale andre at handle med Markberg.

Rigtig god weekend til jer.

19 de setembro de 2025

Fantastisk kundeservice!

Fantastisk kundeservice!
Min nye taske gik i stykker og Markberg sendte mig straks en ny. Kommunikationen var effektiv, hurtig og professionel. Kun gode anbefalinger herfra.

20 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Internethandel når det er bedst..

Havde brug for fremskyndet levering og det blev muligt. Oplevede service ud over det forventelige. Og tasken var bare den helt rigtige design og kvalitet til ok pris.

28 de julho de 2025

Hej Per
Jeg er lige kommet tilbage fra ferie og så din søde anmeldelse 😊 Jeg er glad for, at du havde en god oplevelse med at handle hos os. Du skriver eller ringer bare, hvis du har brug for endnu en express levering 😄
Ha' en skøn dag!
KH Camilla

Classificada 5 em 5 estrelas

Tak til Markberg for hjælp og god behandling. I oktober 2024 køber jeg nogle demo tasker på deres lagersalg. Her 7 måneder senere var syningen på den ene taske's rem gået op. Jeg forsøgte mig hos en skomager som sagde at han ikke ville kunne sy det pænt. Jeg skriver så til Markberg og spørger om de måske har en rem magen til. Det har de desværre ikke, men de finder 2 remme frem, syet i samme læder, som jeg kan komme og kigge på. Da jeg kommer over på lageret siger de til mig at jeg bare kan tage dem begge to med hjem, så har jeg en ekstra. Nu kan jeg bruge min taske igen, så tusind tak for god service.

26 de junho de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais