Marryme Opiniões

3. Joalharia personalizada
  4. Loja de lembranças
  5. Loja especializada em souvenirs de casamento

Escrito pela empresa

Dit Bryllupsunivers. Find forkælelse og gaver til brudeparret. Pynt til forlovelse, polterabend og Bryllup.

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

Line, Marry Me

Fantastisk service!!

25 de maio de 2021

Kære Line

1000 tak for den flotte anmeldelse. Jeg er glad for at kunne hjælpe med ting til din store dag.

Line fra Marry Me

God webshop med både lækre produkter…

God webshop med både lækre produkter der kan gøre festen perfekt, gode, rimelige priser og fantastisk god service.

14 de março de 2021

Kære Anne

1000 tak for de søde ord. Jeg er så glad for du kan lide webshoppen og produkterne.

Jeg er virkelig tilfreds

Jeg er virkelig tilfreds - dejlig hilsen i pakken og smuk julekugle
Kan på det varmeste anbefale jer :)

9 de dezembro de 2020

Kære Lisa

Hvor er det dejligt at høre. 1000 Tak for din flotte anmeldelse. Det varmer :D

Hurtig levering

Super hurtig levering, lidt irriterende at man først kan se ved kassen om ens vare er på udsalg 😊

4 de dezembro de 2020

Kære Danna
1000 tak for den flotte anmeldelse :D
Ja det er lidt ærgerligt når det er rabatkoder - så er det først ved "kassen" man kan se rabatten. Det er dejligt med feedback for så kan jeg gøre det anderledes ved andre kampagner :D Mange Tak.
Kærlig Hilsen Line fra Marry Me

Jeg har kun bestilt fra MarryMe en…

Jeg har kun bestilt fra MarryMe en enkelt gang, men det var en god oplevelse.
Varerne kom hurtigt og de var pakket godt og pænt ind, det var skønt når nu det var en gæstebog og den helst skulle se pæn ud 😊

26 de setembro de 2020

Kære Katia

1000 tak for din flotte anmeldelse, og jeg er virkelig glad for at høre at det kom godt frem.

Line fra Marry Me

jeg fik min varer 2dage efter jeg…

jeg fik min varer 2dage efter jeg bestilte dem😍😍 Er såååå glad for min varer de er super smukke ligesom på billederne man ser indwn køb💎💞

Kære Halime

Hvor er det bare dejligt at høre. 1000 tak for din flotte anbefaling, det betyder bare alt for os.

Line fra Marry Me

Fantastisk service og hurtig levering

Fantastisk service og hurtig levering.

Har handlet der et par gange nu, og det har hver gang været en rigtig god oplevelse.

Kære Camilla

1000 tak for din flotte anbefaling det varmer virkelig. Er virkelig glad for du har handlet hos os flere gange :D

Fantastisk købsoplevelse

Fantastisk købsoplevelse - KÆMPE anbefaling herfra

Kære Karen

1000 tak fordi fantastiske ord og din flotte anbefaling. Det sætter vi virkelig pris på.

Stor anbefaling

Virkelig søde og god service

Kære Ken

1000 tak for din anmeldelse. Det varmer.

Line fra Marry Me

5/5 kunne jeg give 10/10 så havde de…

5/5 kunne jeg give 10/10 så havde de fået dette..

Hurtigt svar fra kunde service.
Og de svarer så godt på alle spørgsmål.. ikke sidste gang jeg bruger mine penge her..

14 de setembro de 2020

Resposta da Marryme

1000 tak for din flotte anmeldese af os.
Vi håber i får en god fest og vi glæder os til at du vender tilbage :D