2,7

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

2,7

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Mangler mine penge

Jeg returnerede min pakke fra Martinys, og modtog derefter en mail fra GLS om at de har afleveret den. Dog har jeg intet hørt fra Martinys, har ikke fået mine penge retur og har intet svar fået på de tre mails som jeg har sendt til deres kundeservice mail. Virkelig dårlig oplevelse og føler mig meget snydt, da jeg ikke har fået mine penge tilbage?

22 de julho de 2025

Jeg bestilte en ordre d 25 maj 2025

Jeg bestilte en ordre d 25 maj 2025. Jeg har bestilt en gave der skulle bruges en uge efter. Der står på deres hjemmeside der er 1-3 dages levering. Jeg modtog hurtigt en ordrebekræftelse, men har en uge efter endnu ikke modtaget en bekræftelse på at pakken er på vej eller modtaget pakken. Min gave når derfor ikke frem til den fødselsdag den skulle bruges til.
Jeg har forsøgt at skrive en mail til dem, hvor der desuden står man får svar indenfor 48 timer - jeg har endnu ikke modtaget et svar.
Jeg er meget ked af, at min gave ikke er nået frem og jeg endnu ikke har hørt noget fra dem.
Meget trist oplevelse.

31 de maio de 2025

Ordre: 93836, Ingen respons og ingen varer sendt

Ordre: 93836

Jeg placerede en ordre tidligt om morgenen onsdag d. 12/2, som var tiltænkt en fødselsdagsgave d. 17/2. Jeg modtog ordrebekræftelse samme dag, men har siden ikke hørt noget fra dem.

Jeg troede, jeg var i god tid baseret på oplysningerne på deres hjemmeside, hvor der står 1-3 dages levering. Jeg har skrevet til samtlige af de tre e-mails, de oplyser på hjemmesiden, men har ikke modtaget noget svar. Samtidig kan jeg se, at de løbende opdaterer deres Instagram – virkelig dårlig stil!

Pengene blev trukket hurtigt, men ingen ordrestatus eller respons. I bagklogskabens lys burde jeg nok have tjekket Trustpilot først. Lad jer ikke narre af den professionelle hjemmeside – jeg kan bestemt ikke anbefale at handle hos Martinys!

Jeg opdaterer min anmeldelse løbende om jeg overhovedet får leveret min ordre, eller det her bare er ren og skær scam!

12 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Skuffet over kvaliteten af matcha

Skuffet over kvaliteten af matcha. Jeg har lige købt jeres matcha 100 g og kvaliteten lever ikke op til prisen. Jeg har drukket matcha i flere år, og der findes billigere varianter, der smager bedre.

14 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg returnerede min varer for over en…

Jeg returnerede min varer for over en måned siden, hvor jeg fulgte de instruktioner som jeg havde fået af kundeservice. Jeg har netop nu modtaget den i posten, fordi de ikke har afhentet min returnerede pakke. Jeg er meget skuffet over hvor besværligt deres retuneringspolitik er, de er ikke til at komme i kontakt med og matcher virkelig ikke den pris de kræver. Jeg vil stærkt fraråde at handle herfra.

3 de fevereiro de 2025

Sender ikke kunder varer

Bestilt flere produkter 13 december og har 10 dage senere er der stadig intet modtaget.

Har endda fået pengene hævet fra min konto hvilket er dybt ulovligt da de først må hæves ved afsendelse.

De skriver der er 1-3 dages levering med GLS men der er intet registeret hos GLS jeg har kontaktet dem telefonisk og kan også se på appen intet er registeret.

Må nok konkludere at dette firma snyder kæmpe æv at man nu står og mangler julegaver.

Så top dårlig stil Martinys!!! Tænk i vil være det bekendt.

13 de dezembro de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Skuffet over matcha

Jeg synes desværre ikke at smagen levede op til mine forventninger, jeg har købt deres matcha pulver til 499kr og blev desværre meget skuffet. Den havde en underlig bismag af fisk/ lidt havagtig så jeg er desværre meget ærgelig over købet.
(Jeg elsker ellers normalt de fleste matcha pulvere som jeg prøver men denne er desværre ikke lige mig)

Udover det er der intet at klage over, meeen smagen er jo også det vigtigste især til den pris 😊

29 de julho de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais