Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

2,2

Todas as opiniões

2 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Ingen kundeservice.

Første gang jeg prøver, at handle hos dem, men dette lykkes ikke.
Jeg bestilte d. 24/1 et par uldfutter. Jeg hører intet tilbage ang. ordren efter, at jeg har modtaget ordrebekræftelsen. Jeg skriver derfor til kundeservice d. 1/2, men hører intet tilbage fra dem.
Idag, d. 10/2, får jeg en automatisk mail om, at min ordre er blevet annulleret.
Så vi har ventet forgæves på et par uldfutter, som vi selvfølgelig står og mangler her i vintervejret. Det er simpelthen for dårligt, at der ikke engang er personlig kontakt.

10 de fevereiro de 2026

Elendig service

Elendig service. Svare ikke på mails overhovedet. Har service med at bestille returlabel til print meeeeeeen den label lader vente på sig. Bestilte og betalte 50 kr for 14 timer siden og har IKKE modtaget label endnu….har skrevet mail men intet svar overhovedet. Køber ALDRIG der igen.
Opdatering:nu er der så gået 36 timer og har stadig ikke modtaget returlabel eller svar på mail. Har dog modtaget ift. at min ordre er fuldført og de 50 kr er trukket …..hold kæft noget svineri.
Bestil IKKE noget på denne side…..

11 de setembro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

DÅRLIGE FLYVERDRAGTER

Deres thermotøj er fint. Men flyverdragterne er der slidt huller i allerede efter 1 uge. Virkelig skuffende. Køber aldrig flyverdragt i det mærke igen.

15 de janeiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg købte en natdragt i uld og bambus i…

Jeg købte en natdragt i uld og bambus i størrelse 74 til min knap 6 måneder gamle søn i god tro om at han ville kunne passe den et godt stykke tid.. men da jeg gav ham den på var der næsten ikke plads til hverken ben eller arme, og de 100 knapper der er på dragten er ikke foret på bagsiden, så alle de små metal knapper er direkte mod huden, det er jo ikke særligt rart..
Så det er nok sidste gang jeg køber noget fra dette mærke.

3 de janeiro de 2024

Bad quality

I don't recommend buying anything from Mikk Line because they seem to make low quality products with no product warranty. The company does not grant a warranty for its products and does not take responsibility for product or manufacturing defects that appear only after a few months of use.

I bought Mikk Line winter booties for my baby and noticed a manufacturing and material defect after a few months of use. According to Mikk Line, the defect was caused by the customer, and it sees no need to replace the defective product it has manufactured. Very disappointed with the quality and lack of product liability.

31 de janeiro de 2023

Flyverdragt i dårlig kvalitet

Købte en Mikk-Line flyverdragt (hos en forhandler), hvor stoffet efter kun 3 ugers brug revnede bag på. Forhandleren afviste reklamationen med henvisning til, at slitage ikke dækkes - men hvis flyverdragten ikke kan klare mindre end 3 ugers almindelig brug i børnehave, så er kvaliteten ikke god nok.

11 de dezembro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Størrelsesforskel på samme størrelse hue

Købte jeres huer gennem en anden forhandler (krusedulle). Købte to i størrelse 62-68 til mine tvillinger, men på trods af at de er købt i samme størrelse, er der tydeligt størrelsesforskel. Jeg kontakter forhandleren, som tager kontakt til jer, og fordi I efter eget udsagn ikke har oplevet det før, kan I ikke gøre noget. Forhandlerens løsning er, at jeg tager på posthuset og sender den ene retur. Ærligt har ikke brug for en tur på posthuset med tvillinger for en hues pris minus fragt, og desuden står jeg og skal bruge to huer til deres lure i barnevogn, hvilket jo netop er derfor jeg i første omgang købte huerne. Og hvordan skal jeg vide, hvilken er den rigtige størrelse? Den ene er lige lovlig stram i den, den anden lige løs nok. skuffende behandling.

1 de dezembro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk god kundeservice :)

Fantastisk god kundeservice :)
Jeg har købt et par gummistøvler til min søn som er meget glad for sko. Han havde leget med dem, taget sålen ud og ødelagt svangen i sålen så der ikke længere var svang i sålen/støvlen. Jeg skrev til mikk-line som uden beregning har sendt mig et par nye såler. Fantastisk kundeservice og kan i den grad anbefales.

8 de janeiro de 2022

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais