Wacht al zeker sinds december op mijn pakketje. Gruwelijke services😑 Nooit meer en iedereen niet doen.
Maseer
Leia as opiniões dos outros
Zeer slechte klantenservice, via de mail gesproken met ''Dyana- Klantenservice Manager'', nou die mag nog wel even in opleiding, wat een niveau. 4 shirts in totaal besteld. Waarvan 2 shirts binn... Ver mais
Vuile oplichters! Alles retour gestuurd door slechte kwaliteit. Ruk klantenservice ene Daniel (zal wel een random naam zijn) die ze gebruiken. Geen telefoonnummer waar je terecht kunt. Geen terugbetal... Ver mais
Ik heb bestelling #6754 geplaatst en vanaf het begin ging alles mis. De levering duurde extreem lang. Toen het pakket eindelijk aankwam, bleek het product niet overeen te komen met de advertenti... Ver mais
Goed opgelost.
In eerste instantie product niet op tijd ontvangen, bestelling geannuleerd vanwege frustratie. Factuur netjes aangepast en betaald voor de overige artikelen. Ondanks dat hebben ze alsnog zonder ook maar iets te zeggen het artikel dat ik miste alsnog gestuurd als een goedmaker gratis en voor niets.
Slechte communicatie en levering
Vorige week besteld. Vandaag mail gekregen dat de kleur niet op voorraad was en dat ik een nieuwe moest kiezen. Hele hele slechte klantenservice en houding tegen over de klant. Ik raad echt niemand aan hier te bestellen. Als je er wat van zegt krijg je ook nog is een arrogant antwoord. Heel klantvriendelijk weer heren. Als k geen ster kon geven had k dat ook gedaan want 1 zijn ze niet eens waard. 👍
Heb me bestelling niet eens gehad…
Heb me bestelling niet eens gehad slechte service kan ook geen contact opnemen eerste en laatste bestelling
Ik Wacht nu al meer als een week en je…
Ik Wacht nu al meer als een week en je krijgt verder niks te horen over je bestelling, ook geen track en trace alleen een mail met bedankt voor je aankoop
Bestel hier niet!
Hele slechte ervaring, kan mijn geld beter door de wc spoelen. Bestel 2 tech fleece's waar ik 3 weken op moest wachten (ondertussen al 2 mailtjes verstuurt waarin ze me vertelden dat ze mijn bestelling over het hoofd hebben gezien). Vervolgens krijg ik de verkeerde maat binnen. Meld ik het aan voor een omruiling en zeggen ze dat een omruiling niet mogelijk is. (gelukkig krijg ik wel mijn geld terug...) NOOIT MEER BIJ MASEER
Ik wacht nog op 1 pak
Ik wacht nog op 1 pak, krijg geen antwoord via de email
Negatieve ervaring, vermijd deze webshop.
Amateuristische webshop. Had twee shirts besteld en die vielen te klein. Toen dezelfde dag nog geretourneerd.
Krijg geen terugbetaling omdat ze stellen dat ze mijn gegevens niet kunnen vinden en dus stellen dat ik geen klant ben. Hoe kan ik dan de artikelen hebben ontvangen??
Heel vermoeiend dit. Ze adverteren goed, maar de klantenservice is niet best en de shirts waren ook niet per se spectaculair.
Al met al een negatieve ervaring en zal deze webshop dan ook niet aanbevelen en vermijden. Er zijn betere alternatieven in deze prijsklasse.
Als het kon had ik ze 0 sterren gegeven…
Als het kon had ik ze 0 sterren gegeven heb een pak besteld uit de meegeleverden tas gehaald tas gelijk weg gegooid niet gepas kwam er 5 dagen later achter dat het een xl in plaats van een s was contact gezocht krijg ik te horen dat ie niet retour kon zonder de zak terwijl het hun fout was
Wacht al meer dan 3,5 week op mijn…
Wacht al meer dan 3,5 week op mijn bestelling
ik wacht nou al 3 dagen op me…
ik wacht nou al 3 dagen op me bestelling krijg geen contact met het bedrijf word nergens op reageert
als u dit ziet kunt u contact met me opnemen?!
Waardeloos bedrijf
Waardeloze klantenservice, geen track & trace. Ik wacht al 3 weken, gelukkig via Klarna want van mij krijgen ze geen euro! Worthless
Oplichters
Oplichters. Geven op de website aan dat je het de volgende dag binnenkrijgt terwijl ze niet eens voorraad hebben. Als je ze mailt zeggen ze dat het sneller is gegaan dan verwacht, maar op de website staat nog steeds voldende dag geleverd. Pure oplichting en misleiding. Zodra je koopt is er geen weg terug en wacht je minimaal 1,5 tot 2 weken. En het product valt ook reuze tegen. Ik trap er nooit meer in.
Bestelling maand geleden geplaatst nog steeds niks binnen.
Ik heb op 18 september een bestelling geplaatst van een tech suit, het is nu 16 oktober en heb nog steeds niks binnen gekregen of gehoord.
Reageert niet eens heb 1suit binnengekregen terwijl het er 2 hoorde te zijn en kwaliteit is niet goed
Niet tevreden.
Niet tevreden.. Het begint bij valse beloftes over levertijden. Na ontvangst stond het item haaks tegenover mijn verwachting. Dat ligt dan wellicht aan mij, maar na ik netjes verzocht en mij gehouden heb aan het retour beleid proberen ze je ook nog eens te foppen met dat niet alle artikelen zijn aangekomen. Hierdoor heb ik bijna mijn geld niet volledig teruggekregen, maar gelukkig had ik betaald voor een track en trace retour.
Echt jammer.
Bestel hier niet
Bestel hier niet. Gewoon Chinese dropship onzin!
Wist niet dat het zo’n goedkoop stofje…
Wist niet dat het zo’n goedkoop stofje was rits kan niet dicht.. ik raad het niemand aan
Retourneren ging zonder problemen!
Vond de bestelling toch niet zo heel mooi staan bij mij..
Dus alles retour gedaan.
Contact gezocht via de mail, dit liep allemaal soepel en al het geld netjes terug gekregen!
Misschien tot een volgende keer!
Slecht bedrijf
Slechtse bedrijf waar je beter geen kleding kan kopen internet lijkt alsof het een perfect bedrijf is maar helaas is dat niet zo
Levering duurt lang
En als je retour stuurt zeggen ze binnen 14 dagen geld terug eindstand moet je zelf achter je geld aan als je niet op let en alles in de gaten houdt laten hun je ook niks horen en ben je gewoon je geld kwijt flut bedrijf koop hier nooit meer iets

Resposta da Maseer