Wacht al zeker sinds december op mijn pakketje. Gruwelijke services😑 Nooit meer en iedereen niet doen.
Maseer
Leia as opiniões dos outros
Zeer slechte klantenservice, via de mail gesproken met ''Dyana- Klantenservice Manager'', nou die mag nog wel even in opleiding, wat een niveau. 4 shirts in totaal besteld. Waarvan 2 shirts binn... Ver mais
Vuile oplichters! Alles retour gestuurd door slechte kwaliteit. Ruk klantenservice ene Daniel (zal wel een random naam zijn) die ze gebruiken. Geen telefoonnummer waar je terecht kunt. Geen terugbetal... Ver mais
Ik heb bestelling #6754 geplaatst en vanaf het begin ging alles mis. De levering duurde extreem lang. Toen het pakket eindelijk aankwam, bleek het product niet overeen te komen met de advertenti... Ver mais
Ik heb een bruin pak besteld bij…
Ik heb een bruin pak besteld bij Maseer. Deze viel te groot dus ik heb deze willen ruilen voor een kleinere maat.
Op 21 aug is deze geretourneerd en tot op heden heb ik geen kleinere maat of mijn geld terug gehad.
Op mijn mails wordt nu niet meer gereageerd. Eerst werd gezegd dat de kleinere maat onderweg was en na 4 dagen maar weer gemaild en toen bleek deze uitverkocht te zijn. Ik heb nu mijn geld teruggevraagd omdat ik geen vertrouwen meer heb in het proces.
De rotste merk die ik ooit gezien heb
De rotste merk die ik ooit gezien heb, kleren stemen helemaal niet zoals op hun website of foto's, dit is puur alibaba kwaliteit heb mijn bestelling terug gestuurd maanden zijn voorbij en ze willen mij niet terug betalen, maar geen probleem allah ziet alles, maar mensen wollah echt niet bestellen bij die merk dikke 0!!!!

Resposta da Maseer
Helaas komen de t-shirts die ik heb…
Helaas komen de t-shirts die ik heb ontvangen niet overeen met de t-shirts op de foto’s die ze gebruiken.

Niets ontvangen!!!!!
Niets ontvangen, geen contact mogelijk
Een grote fake club. BESTEL HIER NIET.
Niet bestellen!
Ik had 2 shirts en een tech suit besteld waarvan ik 1 shirt nog binnen zou moeten krijgen en 1 shirt en een tech suit is nooit binnengekomen heb namelijk het verkeerde product binnengekregen en als je ze hier over mailt dan krijg je nooit een goed antwoord waarbij oplossingen komen kijken. Heb hier dus kleren gekocht en nog niks binnengekregen van wat ik besteld had ik zou hier dus niet bestellen aangezien het in mijn ogen nu gewoon een stel oplichters zijn ook komen de kleren gewoon uit China waar ze hun logo van binnen in zetten

Super kwaliteit
Super kwaliteit , had op zondag besteld en maandag al in huis
Betrouwbaar.
Oplichting
Oplichting. Ze adverteren met merk spullen, zelfde fotos, en is allemaal goedkope troep. Loafers van plastic voor 100 euro. Pure oplichting. DOE HET NIET
Andere fotos gebruiken
Geen gezicht dit, alleen maar ai en neppe foto’s gebruiken. Kap er mee man
Opzich tot een oplossing gekomen nadat…
Opzich tot een oplossing gekomen nadat ik aangaf dat mijn kwaliteit erg slecht was maar nu wacht ik al een maand op mijn geld en krijg ik ze ook niet te pakken
SCAM
SCAM! All content is stolen from NOVU.
Do not buy, you wont receive the item youve ordered, if you receive any item at all.
Very nice service
Very nice service! The shipping was very fast and the customer service helped me good. I will buy for thirds time too!
Ze betalen niet terug en reageren niet!!!
Pak besteld, niks gehoord daarna heb ik ze gemaild. Toen reageerde ze pas met dat ze de kleur die ik wilde niet meer op voorraad hadden.
Toen heb ik gevraagd of ze andere kleuren die ze wel op voorraad hadden wel konden versturen. Dit hebben zij gedaan.
Echter toen ik het pakketje heb terug gestuurd (nu 1 maand verder, geen terugbetaling ontvangen en geen reactie meer!)
Producten komen niet overeen met de…
Producten komen niet overeen met de kwaliteit, shirts teruggestuurd en word geen contact meer opgenomen mail worden genegeerd geld niet terug gekregen ik zou hier niet bestellen !!!!!
Top kwaliteit bij Maseer
Ik heb afgelopen maand 3 verschillende bestellingen gedaan, van 2 bestellingen paste de T-shirts mij niet , na contact via e-mail hebben ze nieuwe maten voor mij besteld en meteen een retour label aangemaakt voor de maten die niet paste. het was vlekkeloos gegaan. De volgende dag had ik mijn nieuwe T-shirts binnen, en die paste perfect. De kleuren zijn zoals op de foto’s en de stof waarvan het gemaakt is , is van zeer goede kwaliteit. De klantenservice medewerkers staan voor je klaar en doen alles om de klant tevreden te houden. Oprecht dit was wat ik zelf heb ervaren, en om eerlijk te zijn : het is een eerlijke en betrouwbare kledingsite waar je voor een mooi prijs jou compleet outfit kan halen. AANRADER DUS!!!!!!
Goede bestellingen
Ik heb een goede ervaring het zijn mooie TEC suits goeie kwaliteit en er word snel gereageerd op de mails
Kwaliteit kleding is top
Kwaliteit kleding is top, scherpe prijs, er wordt snel gereageerd op mailtjes. Alleen lange verzendtijd, maar dat wordt ook benoemd op de site.
Ik heb bij Maseer.nl drie pakken en een…
Ik heb bij Maseer.nl drie pakken en een T-shirt besteld, maar ben erg teleurgesteld. De kwaliteit van de pakken is ronduit slecht – het materiaal voelt goedkoop aan en ziet er heel anders uit dan op de foto’s op de website. Toen ik aangaf dat ik het wilde retourneren, kreeg ik te horen dat items in de sale niet teruggestuurd mogen worden. Dit was bij aankoop niet duidelijk vermeld.
Het T-shirt heb ik na drie weken nog steeds niet ontvangen. Wel kreeg ik inmiddels een bericht van PostNL dat ik inklaringskosten moet betalen, terwijl ik dacht dat ik bij een Nederlandse webshop had besteld. Alles bij elkaar is dit een erg slechte ervaring geweest. Slechte kwaliteit, slechte service en verwarrende communicatie. Ik zou hier niet nog eens bestellen.
Geen oplichters
Nadat een product die ik had besteld niet meer op voorraad bleek te zijn werd er via mailcontact gesproken over een oplossing. Zo kon ik een andere kleur uitkiezen van het product dat ik wou en kreeg ik zelfs een kortingscode. Helaas wou ik een specifieke kleur die dus niet op voorraad was en had ik liever mijn geld terug na dat ik dit heb verteld hebben zij het geld teruggestort en hebben ze het netjes opgelost. Geen oplichters dus