Jeg blev meget overasket over the kvaliteten. Super god smag. Dejligt at I kan tilbyder forskelige varianter af Yerba Mate. Jeg eneste vil gerne at I forbedre låget på jeres termokander. Det virker fo... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Det var enkel att göra beställning, det fans bra information om produkterna och det var ett snabb leverans. Det var första gång jag drack Mate 🧉, älskar smaken och den fina bombilla jag beställde.... Ver mais
Yerba Mate har helt klart ændret mit liv i en positiv retning. Det er en fantastisk drik med en fed proces og dejlig, jordlig smag (efter min mening). Matetea var min første introduktion og det har... Ver mais
Bestilte mandag med 1-2dages levring Torsdag ringer jeg 4-8 gange på deres kundeservice nummer som ikke bliver taget 2 mails som ikke bliver svaret (har ikke modtaget pakken Og tænker det et sc... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Hos Matetea ønsker vi at give danskerne en autentisk oplevelse af at drikke mate te. Start dit yerba mate eventyr sammen med os!
Informações de contacto
Rosbjergvej 58B, 8220, Brabrand, Dinamarca
- +45 60511772
- support@matetea.dk
- matetea.dk
Não respondeu a opiniões negativas
God kvalitet og super hurtig levering
God kvalitet og super hurtig levering.
Er meget tilfreds med servicen.
Bekräftelsemail
Jag är nöjd med produkten men hade uppskattat att få ett bekräftelse-mail efter jag gjort min beställning.
Lækker mate
Hver gang jeg handler hos dem så bekræfter de deres gode stil. Gode tilbud er også en del af deres pakke. Anbefaler varmt igen
Min upplevelse är bara bra
Min upplevelse är bara bra. Jag har bara blivit bemött med respekt trots att jag har varit lite otålig att få varan. Är väldigt nöjd med varan och trodde nog inte att licorice kulle vara så gott
Matetea RELAX var välsmakande överraskning
Relax matetea med lite smak av kanel var en riktigt positiv överraskning. Ett fantastiskt gott tea.
Lennart Strandesjö
Gode varer, hurtig levering
Købte en deluxe startpakke med stempelkande plus en pose Energize the. Er meget tilfreds. Nemt at bestille og hurtig levering. Teen smager skønt og er meget glad for mit krus og bombilla.
Yderst tilfreds med produkter og info…
Yderst tilfreds med produkter og info om produkterne. Kan anbefales
Igen lynhurtig.
Bedste the jeg nogensinde har fået
Bedste the jeg nogensinde har fået. Oven i dette super service og hurtig levering. Stor ros herfra👌
Snabba att hantera godset och…
NÖJD!!
Snabba att hantera godset och leveransen!! Tack på förhand!!
Snabb leverans och utmärkt produkt.
Matetea,koppen som gör skillnad!
Blir klart piggare efter en kopp uppfriskande Matetea. Rekommenderas verkligen till seriösa idrottare som vill ha en extra boost. Bra att det finns olika spännande smaker att prova!😋💪
Stefan Wanderö
Dyra produkter
Jag tycker att era produkter är dyra. Till exempel Canarias. Och det tar lång tid med leveranser. Om ni fortsätter så, ni kan inte få nya kunder. MVH
Kun gode oplevelser herfra
Kun gode oplevelser herfra. Overkommelige priser og næsten dag til dag levering
Tack så jättemycket bra service
God te og hurtig levering
God te og hurtig levering, tilbehør kunne godt være billigere eller et bedre tilbud
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.