Eerst verkeerde product opgestuurd gekregen. Daarvoor heb ik meerdere keren een mail gestuurd waarna ik na een lange tijd pas antwoord kreeg. Uiteindelijk wel betaald omdat ik het niet kon retourneren... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
helemaal tevreden met de kledij van de heren van Mauro, zal zeker terugkomen voor meer. Ben goed op weg geholpen met de maatvoering en dat is reden genoeg om terug te komen, kleding zit lekker en ik h... Ver mais
Ik heb twee slechte ervaringen met deze webshop. Bij bestelling 2162 (feb 2025) heb ik een deel geretourneerd. Mauro bevestigde per e-mail dat de retour in goede orde was ontvangen en zette €50 te... Ver mais
Top service, mail werd niet meer op gereageerd. Via social media privébericht gestuurd en direct zelfde dag t probleem opgelost. Bestel zeker vaker.
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Nieuwerkerk aan den IJssel, Holanda
- info@mauro-milan.com
- mauro-milan.com
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Oplichting
Heb al meerdere mailtjes gestuurd om de broeken terug te sturen maar krijg geen reactie terug. Als er staat dat je wilt retourneren dan moet je ze mailen. Allemaal geld weggegooid

Tevreden
Ik heb donderdag besteld en de kleren waren vrijdag gelijk binnen. Kwaliteit is top.
Retour werd binnen 3 dagen verwerkt
Wij hadden 9 items besteld en 4 items weer retour gestuurd. Werd redelijk snel verwerkt. De overige 5 items zitten goed 👍🏼
De kleding valt wat klein
De kleding valt wat klein, dus heb een maat groter besteld dan mijn eigen maat, en dit zat goed. Is gewoon wat je kan verwachten voor deze prijzen, ik ben tevreden.
Bestel hier niks
Bestel hier niks, troep uit china en als terug stuurt hoor je niks meer van ze.
Snel geleverd en de kwaliteit is top!
Aanrader
Hier kleding besteld voor mijn vriend. Goede kwaliteit en snelle levering!
Ik haal voortaan hier mijn kleding
Ik haal voortaan hier mijn kleding.
Mooie kleding, de prijs kwaliteit verhouding is goed, en een snelle levering. Top!
Zeer comfortabel
Ik heb twee van de Milan stretch pantalons besteld en ze zitten comfortabel
Top service en producten!
De kwaliteit van de kleding is uitstekend, de bezorging was razendsnel en de klantenservice is top!
Omruilen ging goed
Mijn vriend had 4 items besteld, 1 item was net te klein maar we konden deze gemakkelijk omruilen. De stretch pantalons zijn erg mooi. Aanrader naar mijn mening :)
Kwaliteit en top service
Kwaliteit en top service! Zeker aan te raden
Zeer tevreden!
Kwaliteit van de kleding is top! Dinsdag besteld en ik kreeg mijn pakketje keurig binnen woensdag. Ik ga zeker nog een bestelling plaatsen.

Resposta da Mauro
Super goeie kwaliteit en snelle levering