Leia as opiniões dos outros
A empresa respondeu
SNABB LEVERANS OCH JÄTTEBRA PRISER! Jag beställde två flak med redbull för 579kr totalt + pant. Priset var perfekt och det var snabb leverans. Om priserna fortsätter hålla sig låga så kommer jag de... Ver mais
A empresa respondeu
Blev rätt skeptisk p.g.a. de ovanligt bra recensionerna, svensken klagar ju på i princip allting så det kändes lite misstänksamt att alla var så ovanligt positiva. De säljer dessutom skitbilliga... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Maxa Sport Sverige är ett e-handelsföretag som säljer sportprodukter, energidryck, bars mm till grymma priser och snabba leveranser.
Informações de contacto
Suécia
- maxasport.se
Respondeu a 66% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Svarer ikke på mails!
De svarede ikke på min mail vedr. at jeg ville annullere min ordre, og den blev derfor afsendt. Jeg skrev i god tid inden den blev afsendt, og efter jeg nu har modtaget pakken har de fortsat ikke svaret på min mail. Virkelig dårlig kommunikation fra deres side af, kan ikke anbefale det.
Riktigt bra
Riktigt mycket att välja och väldigt snabb leverans. Toppen ställe att handla saker på 👍

Billigt, bra och snabbt
Billigt, bra och snabbt! Jag beställde och fick flaket dagen efter! Kommer helt klart fortsätta beställa härifrån!

Resposta da Maxa Sport Sverige
Jag la en beställning men ångra mig och…
Jag la en beställning men ångra mig och kontaktade kundservice angående att annullera men fick inte något svar utan en vecka senaste skickar dom mail om att de skickat mitt paket istället, sjukt dåligt

Resposta da Maxa Sport Sverige
Beställde ett flak energidryck som hade…
Beställde ett flak energidryck som hade fryst sönder under leveransen. Företaget skickade direkt ett nytt flak och var fantastiskt trevliga i mail, nu har jag fått mitt flak och allt är helt. Superbra service!!🙏🏻

Resposta da Maxa Sport Sverige
Mycket bra packeterat till skillnad…
Mycket bra packeterat till skillnad från andra företag, + poäng 👌🏻

Riktigt bra företag
Riktigt bra företag, bästa priser i Sverige. Riktigt bra ägare och bra kundservice. Rekommenderar absolut och köpa härifrån!

Ville ikke sende erstatningsvarer
Leverancen blev ødelagt, hvilket Maxasport selvfølgelig ikke kan gøre noget ved. Jeg skrev til dem d 8/10 at de skulle sende varen igen og videresendte mailen fra Bring. D. 9/10 bekræftede de at de ville sende igen. Alt er stadig godt. D. 14/10 skriver jeg at jeg ikke har modtaget den nye pakke. D. 15/10 rykker jeg og spørger hvornår den kommer. D. 20/10 skriver de at de først vil sende varerne når de har modtaget de gamle retur. De siger at det er sendt med DHL. Jeg skriver at de har sendt med bring og spørger om de overhovedet har kontaktet bring for at behandle reklamationen. De skriver at de har sendt med DHL, som overdrager til bring i Danmark og at de altid går gennem DHL. Jeg skriver at de ikke svarer på mit spørgsmål om de har kontaktet dem (jeg skriver kun dem. Jeg nævner hverken Bring eller DHL fordi jeg er ligeglad hvem de kontakter. Jeg vil bare gerne vide om de er ved at behandle min sag med transportøren). De svarer: "Nej vi kontaktar inte bring eftersom det inte är dem som är ansvarig för frakten från vår sida det är DHL. Så svar på din fråga, vi har inte kontaktat Bring." Ingen yderligere information om min reklamationsbehandling. Ubehøvlet kundeservice. Det ser dog ud til at mine penge er på vej retur 🤞🏻

Riktigt bra priser
Riktigt bra priser, snabb leverans och super bra kontakt!
Snabb leverans allt vad med
Snabb leverans allt vad med, plus så fick jag tre olika sportdrycker med❤️🔥

Smidigt!
Beställde ett flak redbull och fick det till bra pris och snabb leverans, tack!

Bästa lindorna i Swe
Dom hör grepplindorna är det absolut bästa som finns. Dom har ett grymt bra grepp

Bästa någonsin
Tvekade först på om de fanns men jag valde att ringa till butiken som jag fick åka till och välkomnades av en grym och trevlig personal. Grym service! Fanns ett stort utbud och jag fick även med lite drickor att testa. Grymma priser också, de bästa priserna där ute just nu. Rekommenderar starkt

Resposta da Maxa Sport Sverige
Energidryck till lågt pris!
Beställde 3 plattor med Celsius Lemon/Lime á 369:-+pant.
Billigast på nätet!
Snabb service och trevlig feedback.
Kan varmt rekommenderas!

Resposta da Maxa Sport Sverige
SNABB LEVERANS OCH JÄTTEBRA PRISER!
SNABB LEVERANS OCH JÄTTEBRA PRISER!
Jag beställde två flak med redbull för 579kr totalt + pant. Priset var perfekt och det var snabb leverans. Om priserna fortsätter hålla sig låga så kommer jag definitivt vara en återkommande kund. Jag rekommenderar denna webbsida och butik!

I will order again.
Ordered some nocco to Finland. Nothing to complain. I will order again. Recommend👍

Resposta da Maxa Sport Sverige
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.