Na bestelling 2 dagen later geleverd. Prima verpakt en product perfect in orde. Leuke extra erbij gekregen. Zeer tevreden klant!
Leia as opiniões dos outros
I wanted to join because their WhatsApp group seemed like a welcoming community for Pokémon TCG players. I answered all the questions that they asked me. I then said, 'So now what?' Because I rea... Ver mais
Onlangs online een bestelling geplaatst vanuit Nederland. Erg netjes verpakt en kwam snel aan. Tot verassing zaten er ook nog wat leuke freebies in de doos! Snelle en goede service (m.b.t. samenvoegen... Ver mais
Informações sobre a empresa
MAXIMUS is the place to be voor alles wat Trading Card Games, graden van TCG en Lego omvat!
Informações de contacto
Kasteelstraat 10, 9660, Brakel, Bélgica
- +32(0)496461111
- info@maximus.be
- maximus.be
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Prima service
Netjes geleverd en goede service
Netjes geleverd en goede service! Ook snel reactie wanneer je een e-mail stuurt met een vraag.
Pokemon
Zeer snelle en vlotte communicatie! Product goed verpakt en snel geleverd.
snelle en goede verzending
snelle en goede verzending ! meermaals besteld en zal hier ook blijven bestellen.
Snelle verzending, goeie service en mooie producten
Top service
Snelle & heldere communicatie waarbij met de klant wordt meegedacht. Snelle verzending en uitstekend verpakt!
Service
Snel contact, geweldige service en zeer goede verpakking. Al met al top. Als ik 6 sterren kon geven had ik dit zeker gedaan!
Super snelle levering!
Super snelle levering naar Nederland. De LEGO set was hier overal uitverkocht. En ook nog stukken goedkoper. Dikke aanrader!
Correcte, eerlIjke verkoper
Correcte verkoper, met een mooi aanbod tegen eerlijke prijzen. Had bij mijn vorige bestelling een leuk extraatje gedaan
Magnifique mon Pitch Black je…
Magnifique mon Pitch Black je recommanderai 🔥🔥🔥🔥 envoi rapide et très soigné et l'un des seuls magasin ou ils sont disponibles
Super service
Altijd heel correct qua prijs en service. Nooit klachten.
Super
Super! Betrouwbaar, snelle levering en tegen eerlijke prijzen. Absoluut een aanrader om hier te kopen.
Parfait
Parfait ! Articles bien protégés, envoie rapide et petit cadeaux en plus
Eerste bestelling. HELEMAAL TOP!
Onlangs plaatste ik mijn eerste bestelling bij Maximus. Twee dagen later alles netjes geleverd, plus nog twee leuke extra’s. De bestelling was zeer goed verpakt. Ook erg attent van de extraatjes! Dat hoeven ze namelijk niet te doen. Maximus is wat mij betreft een echte aanrader

Top!
Bestelling komt netjes verpakt toe + correcte prijzen algemeen. Ik bestel zeker nog bij Maximus!

Resposta da Maximus
I wanted to join because their WhatsApp…
I answered all the questions that they asked me.
I then said, 'So now what?'
Because I really didn't know what I was supposed to do next. In response
I got a laughing emoji and then, 'Could not possibly add someone who talks like this bye. I found this to be unnecessarily rude and unwelcoming, particularly as someone new to the hobby.
If the group requires people to communicate in a certain formal style, or to write only in full sentences. Then they should state that in the description instead of laughing
Very rude individual that work there…
Very rude individual that work there rather go buy from a competitor.
Nooit koop ik nog bij maximus .
Nooit koop ik nog bij maximus .
Is genoeg geweest.
Betalen via klarna brengt extra kosten met zich mee en staat niet vermeld als je wilt betalen.
Na vele keren te bestellen zien ze mij helaas niet terug.
Misleidend. En staat niet open om er iets mee te doen.
Niet fijn als vaste klant.

Resposta da Maximus
Top winkel eerlijke prijzen en goede…
Top winkel eerlijke prijzen en goede communicatie en klantvriendelijkheid.