Followed Insta for a while, charmed by Jade and noticed Mayli Jewels at a Fair.Purchased a beautiful Ping An Kou which was send to my home after connected to the cord of my choise. Friendly service... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
I met Nhi in her holiday pop-up in Amsterdam. I have been wanting to own jade for a long time but too concerned of purchasing a bad quality item. Nhi will be the best jade consultant you will meet. Ma... Ver mais
Ik ken Mayli (Nhi en Du) van de diverse beurzen waar ik haar trof; altijd vol passie en enthousiasme en zulke mooie handgemaakte (eerlijke) producten. Ze denkt altijd mee en geeft dat beetje extra lie... Ver mais
Via instagram ben ik terecht gekomen bij Mayli Jewels. Vond de content over een Jade “custom sourcing experience” trip fantastisch om naar te kijken, het leek me geweldig om aan mee te doen. Vlak daar... Ver mais
Informações sobre a empresa
Founded in May, 2014. Designed for Simplicity. Dainty, fine jewerly with endless combinations. Made to style with your wedding bands, heirloom- and favorite pieces.
Informações de contacto
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Snel geleverd Vriendelijke, correcte afhandeling
Snel geleverd. Klein foutje in levering. Na 1 telefoontje keurig hersteld.
Prachtige ring!
Prachtige ring voor mijn verjaardag gekregen. Fijne service en mooie keuzes.
Goede service en prachtige sieraden
Goede en leuke persoonlijke service! De sieraden zijn stuk voor stuk prachtig en echt zoals op de foto’s. Handgeschreven briefje is een leuke toevoeging en maakt het net wat specialer. Heb al meerdere keren bij Mayli besteld en altijd goed!
Hele fijne ervaring met dit bedrijf…
Hele fijne ervaring met dit bedrijf gehad. De eigenares was erg behulpzaam en hielp me bij het uitzoeken van een ring op afstand. Online een ring kopen kan lastig zijn dus je kunt begrijpen hoe prettig dit was! Zeker een aanrader.
Vriendelijk contact, snelle levering en mooie procucten
Altijd heel vriendelijk contact en snelle levering. ik werd zelfs verrast door een kleinigheidje. Super service en hele mooie producten.
Blij met het sieraad
Ze denkt altijd met je mee
Ze denkt altijd met je mee. Ik heb al meerdere dingen gekocht bij haar en ook een hanger en ring laten maken. Het is altijd mooi geworden. Een hele fijne madam die een passie heeft voor haar vak!
Simpel, elegant en verfijnd
Heel blij met mijn nieuwe ring! Ik heb kleine handen en dunne vingers en kan nooit een ring vinden die goed past. Deze daarentegen wel! Simpel, elegant en verfijnd: precies mijn stijl.

Resposta da Mayli Jewels
Producten zien er online nét zo uit als…
Producten zien er online nét zo uit als in het echt.
Bezorging op tijd.
Perfect!
Voor de 2e keer ringen besteld bij Mayli Jewels, omdat ik erg blij was met mijn eerste Jade ring.
Dit keer 3 verschillende Gold Plated ringen om op te stapelen.
Maar 1 van de ringen hadden ze niet meer de maat die ik wilde. Ik kreeg netjes van de eigenares een belletje voor een andere ring optie die kleiner maat was. Toen ik de ringen ontving leek de ene ring inderdaad bij bijna dezelfde die ik wilde en het paste net ook precies.
Goede advies
De ring die ik besteld had was er niet meer in mijn maat. Mayli nam telefonisch contact met mij op en heeft mij goed geadviseerd welke combinatie misschien nog wel beter paste. Ik ben superblij met de artikelen die ik heb ontvangen en de persoonlijke, goede service!!
Top Service!
Wat een service wordt er door dit bedrijf gegeven! Fijn contact en enorm goed geholpen. Mijn volgende bestelling komt eraan, want ze maakt zo'n mooie sieraden!
Heel tevreden
Heel tevreden met mijn diamanten tweeling ring!! Prachtig ontwerp. Kennis mogen maken met de eigenaren op de We Are Pregant beurs waar ik uitgebreid geholpen en te woord gestaan ben. Fijn contact via de mail en feestje om de verpakking open te maken.
Communicatie kan beter
Sieraden zijn mooi, verpakking is mooi. Website was goed ingericht en makkelijk te bestellen.
Er was een probleem en werd netjes opgelost jammer dat ik moeite moest doen voor een antwoord.
Communicatie kan echt beter. Is er vertraging,laat het weten. 2-3 werkdagen om te verzenden is tegenwoordig best lang maar acceptabel omdat je het vooraf weet. maar twee keer besteld en en moest beide keren een week wachten eer dat verstuurd werd. Kan eigenlijk niet.
Krijg je een mail, laat dan weten dat je ermee bezig bent en later op terug komt bij wijze van.
Is je voorraad op, pas het op de website aan om teleurstellingen te voorkomen of laat het de klant ook gelijk weten.
Al met al, laat een klant niet de eerste zijn die de stap moet zetten naar het bedrijf toe. Is gewoon slordig en levert onnodig frustratie op. Zonde als je een bedrijf runt.
Ik persoonlijk zou niet meer bestellen. Maar hopelijk hebben andere klanten een betere ervaring 👍

Resposta da Mayli Jewels
Ontzettend tevreden!!
Ontzettend tevreden! Prachtige sieraden en fantastische service. Het werd zelf met persoonlijk geleverd!
Mooie sieraden en fijn contact
Zilveren erfstuk verguld
Mayli Jewels heeft een zilveren (erfstuk) armband voor mij verguld. Het resultaat is prachtig en het contact verliep heel fijn en voelde meteen vertrouwd! Van harte aanbevolen!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.