Followed Insta for a while, charmed by Jade and noticed Mayli Jewels at a Fair.Purchased a beautiful Ping An Kou which was send to my home after connected to the cord of my choise. Friendly service... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
I met Nhi in her holiday pop-up in Amsterdam. I have been wanting to own jade for a long time but too concerned of purchasing a bad quality item. Nhi will be the best jade consultant you will meet. Ma... Ver mais
Ik ken Mayli (Nhi en Du) van de diverse beurzen waar ik haar trof; altijd vol passie en enthousiasme en zulke mooie handgemaakte (eerlijke) producten. Ze denkt altijd mee en geeft dat beetje extra lie... Ver mais
Via instagram ben ik terecht gekomen bij Mayli Jewels. Vond de content over een Jade “custom sourcing experience” trip fantastisch om naar te kijken, het leek me geweldig om aan mee te doen. Vlak daar... Ver mais
Informações sobre a empresa
Founded in May, 2014. Designed for Simplicity. Dainty, fine jewerly with endless combinations. Made to style with your wedding bands, heirloom- and favorite pieces.
Informações de contacto
Pede aos clientes que escrevam opiniões
heldere uitleg en snelle service
Enorm blij met mijn prachtige ketting
Enorm blij met mijn prachtige ketting! Heel lang over na gedacht waar ik zoiets zou kopen. Ik kan Mayli Jewels zeker aanraden. Ze houden je netjes op de hoogte ook als iets niet op voorraad is. Geven je nieuwe adviezen. Ik draag hem met veel liefde. Ga zo door. Groetjes Susette
vergulden Armband
Enige tijd geleden gevraagd om een oude armband te laten vergulden.
Vandaag de armband retour ontvangen, hij is heel mooi geworden.Communicatie verliep duidelijk, afspraak omtrent kosten ook duidelijk omschreven, geen onvoorziene kosten achteraf!
Ik kan nog niks zeggen over de stevigheid van de vergulding maar zoals het nu uitziet ben ik er al blij mee.....
Super goede service
Super goede service. Mooie en duidelijk filmpjes.
Echt een aanrader
Top!
Super service, het duurde iets langer, maar erg goed geholpen en erg vriendelijk personeel. Ketting is een cadeau, de ontvanger vond het prachtig. Ze is er erg blij mee.
Professional en vriendelijkheid
Vriendelijk geholpen. Meegedacht met idee dat ik in mijn hoofd had. Eerlijke mening gekregen en oplossingen bekeken.
Op de hoogte gehouden van vorderingen bestelling en telefonisch contact gehad over veranderingen door leveringsproblemen en mogelijkheden hierin. Kortom oplossend denken en vriendelijkheid staat voorop.
Top service
Kan niet anders zeggen dan dat het een fijne winkel is. Goede service zijn erg vriendelijk en helpen je graag de sieraden ja die spreken voor zich. Goede kwaliteit. Wat ook erg leuk is, is dat ze aandacht besteden aan het verpakken van je sieraden het ziet er top uit
Het is mij uitstekend bevallen
De bestelde ketting is naar alle…
De bestelde ketting is naar alle tevredenheid. Echter heeft het even geduurd voordat ik het heb ontvangen. Ik heb wel netjes een mail gekregen met de melding dat het langer zou duren, maar daarin werd het beloofde moment van versturen wederom niet gehaald.
Tip: zeg liever helemaal niet wanneer het verstuurd wordt, als je niet zeker bent of het wel lukt.

Resposta da Mayli Jewels
Fijne persoonlijke hulp bij bestelling
Bijna 3 weken na mijn bestelling heb ik…
Bijna 3 weken na mijn bestelling heb ik nog steeds geen pakje ontvangen. Ook krijg ik geen reactie meer via het contactformulier van de website of via email. Dit is geen goede dienstverlening en is niet acceptabel.

Resposta da Mayli Jewels
Heel blij met aankoop
Heel blij met mijn zilveren ketting en de hangers. Mooie kleur en een perfect moederdagcadeau!
Hele mooie ketting en super…
Hele mooie ketting en super klantvriendelijk. Vond alleen de website klein beetje onduidelijk. Maar dit was snel opgelost na telefonisch contact. Al met al een aanrader om iets moois te kopen!
Wauw!
In een woord: wauw! Wat een mooie, bijzondere, subtiele ketting. Fijn contact via Instagram en hele snelle levering. Ik ben heel erg blij met mijn aankoop!
Heel blij met mijn ketting met…
Heel blij met mijn ketting met initialen en steen onvoorwaardelijke liefde 🧡 met de letters van mijn kleinkinderen 💙
Leuke collectie
Leuke collectie, mooie sieraden. Goed verzorgd en mooi ingepakt. Er wordt aandacht aan besteed.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.