Producten worden altijd snel verzonden, goed verpakt. Vaak ook leuke kortingen wat het heel aantrekkelijk maakt om producten aan te schaffen. Zelf ben ik helemaal fan van de pre-glued lashes omdat... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Mijn ervaring met Press-On Lashes Ik was eerlijk gezegd best sceptisch over press-on lashes. Na 5 jaar wimperextensions was ik natuurlijk gewend aan extensions en vroeg ik me af of press-ons mij... Ver mais
Habe diese Wimpern vor einiger Zeit bestellt und auch bekommen. Leider habe ich vorher nicht die Bewertungen gelesen. Bin mit den Wimpern zum aufkleben überhaupt nicht zurecht gekommen. Naja kann... Ver mais
Informações sobre a empresa
Innovative beauty, designed to impress. ❤️ At MAYSON, we value efficiency and find simple ways for our customers to look beautiful
Informações de contacto
Holanda
- info@mayson.nl
- mayson.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Ik vind deze wimpers echt top.
Ik vind deze wimpers echt top.
Sinds ik drze wimpers gebruik wil ik niks anders meer.
Zitten er binnen 5 minuten op, en zr blijven zeker dik 1 week zitten.
Blijven dus echt lang mooi.
Die Wimpern sind top
Die Wimpern sind top, in 3 min anbringen. Halten 7 Tage und schädigen nicht die eigenen Wimpern. Ich habe wirklich nicht geglaubt, das dies wirklich möglich ist 😎
Ich brauche keine Wimperntusche mehr.
Ich brauche keine Wimperntusche mehr.
In 5 min. sind die Wimpern angebracht und man sieht immer frisch um die Augen aus. Meistens halten die Wimpern 6-7 Tage.
Die Lieferung erfolgt schnell.
Ich habe Recht kleine Augen und benötige daher 10mm-Lashes. Das bieten andere Anbieter kaum an.
Best products ❤️
Werk perfect
Werk perfect.
Easy .
Piękny look.
Jestem zadowolona.
Ze hebben heel wat producten
Ze hebben heel wat producten. Ik reageer op lijm, dus deze wimpers zijn ideaal voor mij.
Heel tevreden over de wimpers
Heel tevreden over de wimpers. Ik lees reviews waarbij de wimpers aan het pincet kleven bij het verwijderen van het doosje, maar als je deze boven de lijmlaag eraf haalt stevig drukt lukt het prima om ze uit het doosje te halen. Eigen wimpers wel krullen op voorhand dan kleven ze beter. Elke dag even aandrukken met pincet. Ik had ook een tip gelezen op fb om de pincet even nat te maken voordat je de wimpers aandrukken zodat ze niet kleven. Dit werkt perfect. Klantenservice ook heel goed. Zelfs op een zondag. Ik heb net nog 3 doosjes besteld.
Super zufrieden ich liebe sie
Super zufrieden ich liebe sie
Sie halte einfach
Dusche
Sport
Sauna
Schwimmen!!!!!!!!
Zeer tevreden van jullie wimpers
Zeer tevreden van jullie wimpers! Gedaan met die dure salons, ze blijven gemakkelijk 7 dagen zitten!
Beter dan alle anderen..
Deze wimpers zijn duidelijk beter dan alle goedkope alternatieven.
Wel even de tijd nemen om het goed te doen!
Habe sie jetzt das erste mal bestellt…
Habe sie jetzt das erste mal bestellt bin gespannt wie sie sind
Super tevreden!
Super fijne press on wimpers. Binnen 5 minuten klaar om te gaan en ze blijven goed zitten! Binnen een dag zijn ze geleverd dus dat is ook top.
Mijn ervaring met Press-On Lashes
Mijn ervaring met Press-On Lashes
Ik was eerlijk gezegd best sceptisch over press-on lashes. Na 5 jaar wimperextensions was ik natuurlijk gewend aan extensions en vroeg ik me af of press-ons mij wel zouden bevallen.
De eerste keer aanbrengen was even wennen. Ik deed er ongeveer 10 minuten over, wat ik eigenlijk helemaal niet slecht vind voor de eerste keer.
Maar ik ben ontzettend tevreden met het resultaat! Ze zien er mooi uit, voelen licht aan en het aanbrengen is veel makkelijker dan ik vooraf had verwacht.
Ik ga ze zeker een kans geven en ben vooral benieuwd hoe lang ze mooi blijven zitten.
Wordt vervolgd…
Producten worden altijd snel verzonden
Zelf ben ik helemaal fan van de pre-glued lashes omdat ik niet met wimperlijm overweg kan, deze wimpers leg je tegen je eigen aan en ze zitten, nog geen enkel ander product meegemaakt wat zo fijn werkt.
I want a 20% discount
Goede wimpers en snelle levering
Verpakking waardeloos, wimpers onbruikbaar
Verpakking waardeloos! Kon mijn doosjes met wimpers weggooien op vakantie. Alle wimpers zaten aan het plastic vastgeplakt en kwamen met geen mogelijkheid meer los. Heb alles weg moeten gooien, 3 pakjes wimpers alleen vanwege hun verpakking 😭
Ik ben zeer blij met de wimpers
Ik ben zeer blij met de wimpers, ze maken mijn look echt af. Zelfs met lenzen zowel met in en uit doen van de lenzen top ervaring. Altijd leuke kortingcodes!!! Wel jammer als je al met kortingcodes besteld dat je dan niet elke keer nog een nieuwe tweezer erbij krijgt. Die zijn erg fijn! <3
Bin damit überhaupt nicht zufrieden
Bin damit überhaupt nicht zufrieden. Hat nicht mal eine Stunde gehalten. Nie wieder.
The lashes are easy to use
The lashes are easy to use. And stay for over a week. You just need it to press it in the morning so it stays longer. At the beginning it needs some practice to use the tool with it. But after a few times you can do it smoothly 😀