Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben super tevreden over mijn ervaring met M’Braze! Ik heb een mooie Kingshoodie gekocht en die zat echt top – perfect voor Koningsdag, ik liep er goed bij 👑🧡 Wat ik vooral waardeer is de ser... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Er was een probleem met de print op de achterkant van een trui. Dat gemeld en heel snel gereageerd en wordt er een nieuwe trui+sokken gestuurd. Top service en mooi dat er zo snel gereageerd wordt!

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa
  2. Mercado de roupa

M'Braze is an exclusive fashion brand with the best quality and comfort. Discover the newest M'Braze collection and shop now at the official M'Braze® webshop!

Informações de contacto

4,7

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

48 opiniões

Top service en perfecte Kingshoodie! 👑🧡

Wat ik vooral waardeer is de service. Ze waren zo vriendelijk om zowel een maat M als L op te sturen, zodat ik thuis rustig kon passen. Dat geeft echt vertrouwen en laat zien dat ze met de klant meedenken.

Goede kwaliteit, snelle en klantgerichte service. Echt een aanrader! Ik ga hier zeker snel weer iets bestellen.

24 de abril de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Top service!

13 de março de 2026

Super service!

De site ziet er goed uit de kwaliteit is super en de service nog beter. Ik ga in de toekomst meer bestellen.

5 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Niet alleen top hoodies en shirts, maar ook pullovers zijn super

Na meerdere keren al hoodies en t shirt te hebben besteld voor mijn zoon bestelde ik dit keer een pullover met rits voor mijn man. Mijn man is een “Boss” fan en deze pullover deed daar zeker niet voor onder! De kwaliteit is echt heel goed, de pasvorm is mooi en de kleurechtheid maakt de trui gewoon top. Wederom heel blij met deze bestelling.

10 de fevereiro de 2026

Prachtige kleding

Prachtige kleding. Kwaliteit is ook echt goed. Mijn 17 jarige zoon leeft echt in het vest en de hoodie! Echt een aanrader deze kleding.

7 de fevereiro de 2026

wow!!

Snelle levering, alleen dhl was wat langzamer maar super netjes en snel te woord gestaan door de klantenservice over de status van ons pakket. En als dan je pakket binnenkomt en 17 jarige maakt het pakket open en zegt; WOW dit is nog eens een leuk pakket en super netjes ingepakt. Ieder item is een nieuw pakketje lijkt het wel.

15 de janeiro de 2026

Hai Lisette,

Dank je wel voor deze mooie review! Fijn om te horen dat onze klantenservice je goed heeft kunnen helpen en dat het pakket zo enthousiast werd ontvangen, leuk om te lezen 😊

Jammer dat DHL iets vertraging had, maar goed dat alles uiteindelijk netjes is aangekomen. Veel plezier met de items en hopelijk tot een volgende bestelling!

Classificada 3 em 5 estrelas

Prima kleding.

Prima kleding.

28 de maio de 2025

Hai Wesley,

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je onze kleding prima vindt. We zijn erg benieuwd of er nog iets is dat we kunnen verbeteren om je ervaring een volgende keer nóg beter te maken.

Snelle levering en kwaliteitskleding

Snelle service
Kwaliteitskleding

25 de novembro de 2025

Hai SR,

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering, service en de kwaliteit van onze kleding. Daar doen we het voor! Hopelijk tot een volgende keer.

Zit lekker

Zit lekker. Snelle levering en goede kwaliteit

24 de dezembro de 2025

Hai P,

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat alles lekker zit en dat je tevreden bent over de kwaliteit en de snelle levering. Veel plezier met je aankoop!

Perfecte broek

Perfecte broek. Zit heerlijk . Valt ruim op maat

22 de dezembro de 2025

Hai Gerda,

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat de broek heerlijk zit en goed op maat valt. Mooi dat je zo tevreden bent, daar worden wij blij van. Veel plezier ermee!

Vlot geleverd

Vlot geleverd, trui hartstikke blij mee.

27 de novembro de 2025

Hai Ascha,

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat de levering vlot was en dat je zo blij bent met de trui. Veel plezier ermee!

Classificada 5 em 5 estrelas

You have very good clothes.

It was very nice fast bezorger en mooi kleding.

9 de dezembro de 2025

Dear Abraham,

Thank you for your review! Great to hear that you’re happy with the clothes and that the delivery was fast. Enjoy wearing them!

Good quality

Good quality. Nice product

1 de dezembro de 2025

Dear Andre,

Thank you for your review! Great to hear that you’re happy with the quality and the product. Enjoy it!

Excellent quality!

Very smooth buying and delivery process.

Excellent quality of the clothes!

26 de novembro de 2025

Dear Bep,

Thank you for your review! We’re glad to hear that you enjoyed the buying and delivery process, and that you’re happy with the quality of the clothes.

Top service!

Reageren snel, denken met je mee en zijn heel klantvriendelijk. Kortom; Top service! Daarnaast is de kwaliteit van de kleren heel mooi. Heel tevreden over M’Braze!

21 de novembro de 2025

Hai Loes,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en de kwaliteit van de kleding. Dat doet ons echt goed om te lezen.

Beste prijs kwaliteit

Kwalitatief goeie kleren voor een goede prijs

10 de novembro de 2025

Hai Joris,

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze kleding en dat je vindt dat het een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft. Dat waarderen we enorm!

Great quality

6 de outubro de 2025

Dear Tijn,

Thanks for your review! We’re happy to hear that you’re pleased with the quality of our clothes. Enjoy wearing them!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.