Excentriekclothing Opiniões 102

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Via een vriend van mij bij jullie site terecht gekomen, ik houd van streetwear met een luxe uitstraling ik ben erg specifiek in mijn kleding keuze Vanaf het moment van pakket ontvangst tot eers... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Onze zoon (18 jaar) is helemaal weg van Excentriek. De kleding is van mooie kwaliteit. Bij een vest was de rits helaas kapot gegaan, maar dit heeft Excentriek super netjes opgelost door middel... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Alfaiate à medida

Excentriek is a leading company specializing in high-quality streetwear. We are dedicated to providing customers with unique, stylish pieces that not only make a fashion statement but also reflect individuality and self-expression. Our carefully curated collection embraces a lifestyle beyond conventions, offering diverse, meticulously crafted garments made from premium materials for both durability and comfort. At Excentriek, we prioritize excellence in customer service, recognizing that satisfied customers are the foundation of our success. We are committed to ensuring a seamless and enjoyable shopping experience. With a focus on quality and customer satisfaction, Excentriek has become a trusted name in the world of streetwear, continually inspiring our customers with the latest trends and timeless styles.

Informações de contacto

4,8

Excelente

TrustScore: 5 em 5

102 opiniões

Classificada 3 em 5 estrelas

Returns

Unfortunately, the shirts didn’t fit me, although the pants are great. The issue I have is with the return process. You have to pay €7.50 for returns, and this wasn’t clear to me in the first place, especially since the shipping was free.

15 de abril de 2026

Echt een top service

Echt een top service! Snel geleverd, en bij problemen schakelen ze direct klantvriendelijk!

27 de dezembro de 2025

Resposta da Excentriekclothing

Dankjewel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze service en snelle levering zo waardeert. We staan altijd klaar om mee te denken en te helpen. Hopelijk tot snel bij Excentriek

Top kwaliteit!

Top kwaliteit kleding met een origineel design! Krijg altijd veel complimenten over mijn cardigan en vest!😃

13 de novembro de 2025

Resposta da Excentriekclothing

Wat fijn om te horen, dankjewel voor je review. Mooi dat je zoveel complimenten krijgt op je cardigan en vest, daar doen we het voor. Heel veel draagplezier en hopelijk tot snel weer bij Excentriek.

Heel goed

Hele snelle verzending en een goede kwaliteit helemaal top

28 de janeiro de 2026

Resposta da Excentriekclothing

Dankjewel voor je review. Fijn om te horen dat de verzending snel was en dat je tevreden bent over de kwaliteit.

Top!!

Initial lounge set gekocht door iemand die het erg vaak droeg en mij deze aanraadde, hoorde dat het super fijn zat en er ook nog eens leuk uit zag. Nu al super blij mee!

27 de janeiro de 2026

Resposta da Excentriekclothing

Dankjewel voor je review. Mooi om te horen dat je de Initial Lounge Set op aanraden hebt gekocht en dat hij zo fijn zit en er goed uitziet. Fijn dat je er nu al zo blij mee bent en veel draagplezier gewenst.

Classificada 5 em 5 estrelas

Via een vriend van mij bij jullie site…

Vanaf het moment van pakket ontvangst tot eerste keer dragen merkte ik gelijk een ding luxe ik ga geregeld naar de gym dus zoek ik vaak kleding dat goed valt over de schouder alsof het op maat gemaakt was.

Kortom twijfel niet langer om bij excentriek clothing je kleding te kopen!

19 de setembro de 2025

Resposta da Excentriekclothing

Dankjewel voor deze uitgebreide en mooie review. Wat goed om te horen dat je via een vriend bij ons terecht bent gekomen en dat de luxe uitstraling en pasvorm direct opvielen. Fijn dat de fit precies aansluit bij wat je zoekt, zeker als je veel sport en daar kritisch op bent. Bedankt voor je vertrouwen en voor het aanraden van Excentriek Clothing.

Top winkel

Ik heb zelf 2 longsleeves besteld en het is een goeie kwaliteit het is dus echt he geld waard ook was de levering snel en alles verliep soepel zeker een rede om nog een keer te bestellen

15 de agosto de 2025

Resposta da Excentriekclothing

Dankjewel voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de longsleeves en dat de levering snel en soepel verliep. Mooi dat je het de prijs waard vindt en we hopen je snel weer terug te zien bij Excentriek.

Perfect!

De kwaliteit is geweldig! De print blijft mooi en goed zitten. Ook voelt het als een duurzame stof aan wat altijd lekker zit!

23 de janeiro de 2026

Resposta da Excentriekclothing

Dankjewel voor je review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en dat de print mooi blijft. Mooi ook dat de stof duurzaam aanvoelt en comfortabel zit. Veel draagplezier gewenst.

Classificada 5 em 5 estrelas

Laatst een bestelling geplaatst die ik…

Laatst een bestelling geplaatst die ik last minute deed, voor dat ik op date ging en hij kwam de volgende dag al binnen. Kan alleen maar zeggen top service!

23 de janeiro de 2026

Resposta da Excentriekclothing

Dankjewel voor je review. Fijn om te horen dat je last minute bestelling zo snel binnen was en dat je tevreden bent over de service. Hopelijk is de date ook goed gegaan en graag tot een volgende keer bij Excentriek.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hele fijne ervaring ik heb helaas zelf…

Hele fijne ervaring ik heb helaas zelf perongeluk de verkeerde maat besteld maar het terug sturen ging super makkelijk

5 de janeiro de 2026

Resposta da Excentriekclothing

Dankjewel voor je review. Fijn om te horen dat het retourneren ondanks de verkeerde maat soepel en makkelijk is verlopen. We zijn blij dat je een fijne ervaring hebt gehad en helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

Aanrader!

Ik vind excentriek een heel gaaf en uniek merk, met shirts van goede kwaliteit! Ook was de levering snel, dus zeker een aanrader

20 de dezembro de 2025

Hai Romy,

Dankjewel voor je fijne review! Geweldig om te horen dat je de kwaliteit en snelle levering zo waardeert. Hopelijk mogen we je snel weer blij maken met een nieuw item van Excentriek.

2x hetzelfde item besteld

2x hetzelfde item besteld. Eerste keer in maat m, tweede keer maatje s. Kreeg echter bij de tweede levering een verkeerde maat opgestuurd. Zodra ik dit aangaf, meteen goed opgepakt en voorstel om alsnog het juiste product op te sturen. Toch gekozen terug te sturen. Afhandeling snel en netjes .

17 de dezembro de 2025

Hai Julian,

Dankjewel voor het delen van je ervaring. Jammer van de fout in de maat, maar fijn om te horen dat we het snel en netjes voor je hebben kunnen oplossen. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer bij Excentriek.

Goed Kledingmerk

De kleding heeft een goeie kwaliteit, heeft op tijd geleverd en ik ben er heel blij mee. Geweldig!

5 de janeiro de 2026

Hai Josue,

Dankjewel voor je enthousiaste review! Super om te horen dat je zo blij bent met de kwaliteit en de snelle levering. Veel plezier met het dragen en graag tot een volgende keer bij Excentriek.

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede kwaliteit pieces die je niet…

Goede kwaliteit pieces die je niet overal ziet. De items zijn echte must-haves voor iemand die iets betaalbaar en unieks wil dragen. Daarnaast is de klantenservice top: bij vragen krijg je binnen één dag antwoord.

12 de fevereiro de 2025

Hai Gijs,
Dankjewel voor je mooie review! Geweldig om te horen dat je onze items als uniek en betaalbaar ervaart en dat je tevreden bent over de klantenservice. We waarderen dit enorm en hopen je snel weer terug te zien.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.