Bijzonder snelle en duidelijke respons op vragen via mail en telefonisch. Geleverde resultaten bij de digitalisering van zowat 30 jaar oud beeldmateriaal is heel kwaliteitsvol. Wat een overheerlijke m... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Het resultaat was ok. Dit is het belangrijkste. Niettegenstaande duidelijke gegevens en ordernummer te vermelden op en binnen de doos, duurde het een tijd voor de 2 pakketten samen konden gebracht... Ver mais
De video bestanden waren al héél oud, met enkele upgrades die duidelijk gecommuniceerd waren via mail was het resultaat super! Het was pure nostalgie om die opnames terug te zien. Een aanrader.
Résultat impeccable, prix très corrects et fiabilité parfaite ! Délai d’attente un peu long mais ça valait le coup ! Je recommande !
Informações sobre a empresa
Sobre MEDIAFIX
MEDIAFIX – Wij redden herinneringen.
MEDIAFIX is Europees marktleider voor de digitalisering van analoge media. Het bedrijf digitaliseert alle soorten analoge media: dia’s, negatieven, foto’s en fotoalbums, videobanden, smalfilms, geluidsbanden en cassettebandjes. Diverse aanvullende diensten completeren het aanbod. Het als kleine start-up begonnen bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een sterk team van ca. 110 medewerkers. Vanaf nu biedt het bedrijf de professionele digitalisering van analoge media ook aan klanten in België.
Een belangrijke reden voor het succes van het bedrijf is de zelf ontwikkelde digitaliseringstechnologie. De hoge kwaliteit en de snelheid van deze techniek overtuigen zowel particuliere als zakelijke klanten zoals professionele fotografen, archiefinstellingen en wetenschappelijke instituten. Ook de bedrijfsfilosofie draagt bij aan ons succes: Tot onze kernwaarden behoren positief denken en plezier in het werk, respectvolle en eerlijke communicatie, doel- en prestatiegericht werken, voortdurende verdere ontwikkeling en wederzijdse ondersteuning, samen denken en experimenteren en de verbinding tussen hart en verstand.
Alleen al het aantal gedigitaliseerde dia's bedraagt ca. 1 miljoen per maand. Sinds de oprichting in 2012 heeft het bedrijf in totaal al meer dan 180 miljoen analoge media gedigitaliseerd. Het redden van emotioneel en historisch kostbare herinneringen maakt deel uit van de missie van MEDIAFIX.
Informações de contacto
Boomsesteenweg 81, 2610, Antwerpen, Bélgica
- 03 375 25 05
- info@mediafix.be
- mediafix.be
Não respondeu a opiniões negativas
Verwachtingen ingevuld
Precies gekregen wat ik gevraagd hab. Verwachtingen zijn ingevuld. Dank!
Uitstekende ervaring
Eerst twijfel je of het wel een goed idee is om je verzamelde schatten van jaren geleden wel op te sturen zonder dat je weet ze terug te zien, maar dat was echt niet nodig en de resultaten zijn dan ook uitstekend ! Ik ben heel blij dat ik deze stap genomen heb en raad het aan niet te wachten om dit ook te doen.
Resultaat was ok voor deze oude vhs…
Resultaat was ok voor deze oude vhs band (25 jaar) zaten nog enkele fouten in, levering verliep correct, downloadlink werkte vlot en goede communicatie
De kwaliteit van de digitalisering was…
De kwaliteit van de digitalisering was boven verwachting goed. Dat kan uiteraard doordat ik de verbeteringssiftware had gevraagd.
Résultats très bons
Résultats très bons - suivi des différentes procédures excellent

Resposta da MEDIAFIX
très satisfaite d'avoir pu faire…
très satisfaite d'avoir pu faire numériser des dias d'il y a 40 ans

Resposta da MEDIAFIX
Het eindproduct is degelijk en…
Het eindproduct is degelijk en kwalitatief, maar de werkwijze was vrij omslachtig
Trouwfilm op VHS band van 40 jaar geleden.
Wij hadden onze trouwfilm van 20.09.1985 op een VHS band staan.
En wilde die graag op een usb stick laten zetten.
Ik heb daarvoor gegoogeld en kwam terecht bij Mediafix. Ik had daarvoor een offerte laten maken. En de medewerker die ik aan de telefoon kreeg die mij belde. die gaf aan om het meteen naar hun bedrijf in Duitsland te sturen. Dan zouden wij de usb stick op 20.09.25 zeker terug hebben. Hij was ook heel erg netjes hij vertelde mij precies wat ze zouden doen en wat de kosten zouden zijn. Dat wij naderhand niet voor verrassingen zouden komen te staan. Dat is heel erg fijn en het persoonlijke contact vond ik erg prettig. De medewerker legde ook alles goed uit. Ik kreeg na het gesprek ook nog een mail wat we hadden besproken. Heel erg professioneel. Wij hebben de usb stick na betaling netjes verpakt binnen gekregen. En het is zo mooi gedaan. Je waant je even weer in 1985. Ik zou iedereen MEDIAFIX aanbevelen. TOPBEDRIJF
De afhandeling gebeurde snel en was van…
De afhandeling gebeurde snel en was van goede kwaliteit.
Bij de aanvraag, die niet lang voor de gewenste deadline van afhandeling gebeurde, was de contactpersoon in Antwerpen erg behulpzaam (o a door te wijzen op de mogelijkheid van een nog snellere behandeling mits slechts een beperkte meerprijs).
Correcte afhandeling van de bestelling!
Zeer goede ervaring
Zeer vriendelijke, super snelle en duidelijke communicatie. Herinneringen zijn onbetaalbaar, maar toch zijn hun prijzen (mijn inziens echt scherp).
Mijn V8 bandjes waren helaas té vervuild, maar ik heb alles netjes teruggekregen.
Ik werd enorm goed op de hoogte gehouden over de verzending/retourneren enz...
Mijn herinneringen konden via MediaFix niet gered worden, maar mijn herinnering aan MediaFix zijn zeer goed!
Top klantenservice! ❤️
Goede afspraken
Goede afspraken, perfect werk, ben heel tevreden van hun manier van werken.
Zeer tevreden
Zeer tevreden. Vlotte samenwerking. Heel gestructureerd en correct.
Prima resultaat vande bewerkingen
Prima resultaat vande bewerkingen, levering confrom e afspraken.
Bedankt
Friendly efficiency
Friendly, efficient system , charge you for what you get no hidden extra s .
Great job
Très satisfait du résultat de la numérisation films super8
Très satisfait du résultat de la numérisation de films super8 du début des années 70.

Resposta da MEDIAFIX
Het resultaat is goed en de verwerking ok, maar ...
Het resultaat is goed en de verwerking naar de opslagmedia is eveneens zeer goed. Het terugsturen van het materiaal verliep niet zoals beloofd door de laksheid van de B-post, die het materiaal (25kg in 3 dozen) NIET op het beloofde thuisadres aanbood maar het gewoon op de post zelf dropte . Er is een officiele klacht ingediend bij B-post voor terugbetaling van de niet geleverde diensten. Een tweede minpuntje is dat bijna alle dia boxen (dozen met 2 laders) met afgebroken deurtjes teruggestuurd werden (dit is echt heel jammer)waardoor deze onbruikbaar zijn .

Professionalisme
Cette numérisation me permet de conserver à long terme des souvenirs sur des supports numériques modernes.

Resposta da MEDIAFIX
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.