Medion Opiniões 295

TrustScore: 2 em 5

1,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Eigenlijk geen ster waard dit bedrijf! Sinds gisteren, continue strepen over het hele beeld! Functies werken helemaal niet meer! Alle facetten geprobeerd, schoon gemaakt, fabrieksinstelling,... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Eigenlijk de ster niet eens waard.. Besloot even mijn laptop te crediteren zonder toestemming. Weg laptop! Klantenservice is ruk. Krijg alleen maar medewerkers aan de lijn die totaal niet naar... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Verschrikkelijke service. Toen mijn laptop het begaf heb ik hem opgestuurd ter reparatie. Er werd mij telefonisch verteld (kost trouwens €0,70 per minuut) dat de reparatie een paar werkdagen zou duren... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Een hele goede ervaring gehad. 10 jaar geleden mijn eerste MEDION PC gekocht. heel erg goed bevallen. vandaar opnieuw gekozen voor dit merk. Overzichtelijke site, goede aanbieding/prijzen. en kan niet... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Electrónica e tecnologia

Medion AG is a German consumer electronics company owned by Lenovo.

Informações de contacto

Mau

TrustScore: 2 em 5

295 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Respondeu a 13% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

17 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Slechter als dit bedrijf kan niet

Slechter als dit bedrijf kan niet! Ze beloven van alles, maar komen niets na! Doordat ze je vriendelijke te woord staan moet ik denken aan een wolf in schaapskleren! Koop hier aub niets! Het gaat niet om het product, maar op het bedrijf. Service kan je wel een nul geven. Veel beloven en niets na komen.

3 de janeiro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Laptop besteld, betaald, maar niet voorradig (3 weken lang geld kwijt)

Op 3 januari bestelde ik een laptop via medion Nederland. Dit, omdat ik als Belg geen laptop met QWERTY toetsenbord kon bestellen op medion België.
Medion Nederland laat vervolgens weten dat ze niet naar België leveren. Ik pas er een mouw aan en geef een Nederlands adres op zodat men de levering kan doen. Tevens stuur ik een mail naar medion om mijn probleem uit te leggen. Men is behulpzaam en zal de laptop naar mijn thuisadres in België sturen. Dagen gaan voorbij maar de laptop wordt niet verstuurd.
Op 10 januari neem ik telefonisch contact op om te vragen waar mijn bestelling blijft. "Dat is vreemd, meneer. Ik kijk het even voor u na" hoor ik de medeweker zeggen. Op 12 januari bel ik weer met de vraag of ze al zicht hebben op de situatie. Ik vraag waarom het zolang duurt en of er een probleem is bij medion. Ik vraag EXPLICIET of de laptop voorradig is. "Dat is geen probleem meneer. We hebben deze laptop op stock". Op 16 januari stuur ik een mail om de situatie nog eens uit te leggen en om een antwoord te formuleren. Ik krijg een telefoontje van medion Duitsland dat ik mis. Ik bel terug naar dit nummer en men kan me niet helpen omwille van de taal. "Bel maar naar de Nederlandstalige desk", is het antwoord. Intussen loopt er een mailtje binnen dat de bestelde laptop NIET VOORRADIG is en dat mijn geld wordt teruggestort. Vervolgens pleeg ik een telefoontje naar de Nederlandstalige helpdesk. Ik vraag tekst en uitleg en ook wanneer ik mijn geld terug krijg. "Dat zal over ongeveer een week zijn, meneer"
Conclusie, men BELIEGT me. Ik word van het kastje naar de muur gestuurd en zij hebben voor 3 weken mijn geld in bezit. Als ze dit bij meerdere mensen lappen, hebben ze een mooi centje om te beleggen op de kap van de consument.

16 de janeiro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Nog nooit zo een slechte service meegemaakt

Ik heb een bestelling gedaan welke donderdag geleverd zou worden. Maar nu nog niets gekregen. Op de site staat beschadigd tijdens transport. Maar ik hoor niets van Medion. Nu zelf vijf keer contact opgenomen met nog steeds geen duidelijkheid. Wat een ongelofelijk slechte service is dit.

11 de janeiro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Direct leverbaar is onbetrouwbaar en vaak niet waar bij medion

Op bol.com heb ik een medion internetradio besteld en betaald, die door medion direct leverbaar zou zijn. Na 10 dagen nog geen radio gekregen, dus medion gecontacteerd en daar werd mij verteld dat dit artikel niet meer op voorraad is. Op de homepage van medion staat echter de zelfde internetradio met een veel hogere verkoopprijs, die direct leverbaar is. Onserieuze firma, nooit meer medion

9 de janeiro de 2023

Niet kopen bij medion!

Op 3 december bij medion (via bol.com) een laptop besteld. Deze op 7 december geannuleerd. Bedrijf geeft aan dat ik de laptop niet meer kan annuleren, omdat de laptop al verzonden was. Op 9! December kreeg ik de track and trace, dpd levert niet in het weekend, dus kreeg de laptop pas 12 december binnen tegen de avond. 13e teruggestuurd, 14e is de laptop bij het bedrijf aangekomen (met dank aan klantenservice postnl). Vanuit medion blijft het erg stil. Het bedrag van 649 euro niet terug, ik had er heel hard voor gespaard. Voor mij is het een heel hoog bedrag en ook tevens geld nu om boodschappen te kunnen doen voor de kerst....
Later vandaag maak ik nog een melding bij de ACM, de wettelijke termijn geldt namelijk vanaf annuleren om geld terug te storten, deze is voorbij.

Smart tv met soundbar

In november kocht ik een smart tv bundel (met soundbar). Bij het product, stond er dat deze direct leverbaar is. Als afronding van mijn bestelling het volledige bedrag betaald(gelukkig via Klarna). Toen werd het stil.
9 dagen later besloot ik contact op te nemen, om te vragen wanneer ik de tv kon verwachten. Echter bleek contact opnemen niet eenvoudig. Uiteindelijk toch met wat omzeilingen contact gekregen. Het was inmiddels 12 dagen na de bestelling. Ik kreeg een algemene mail: het product ligt in het distributiecentrum. U ontvangt spoedig een bericht over de levering.
18 dagen later nog geen tv ontvangen. Opnieuw moeizaam contact. Vandaag, 22 dagen later, een mail ontvangen. De bestelling is geannuleerd. Het product is niet voorradig.
Gelukkig via Klarna mijn geld terug kunnen krijgen. Maar een zeer spanningsvolle en teleurstellende ervaring. Zonde, want de producten spreken mij aan. Maar bestellen via Medion, wordt het voor mij niet meer.

18 de dezembro de 2022

Wees eerlijk

Een nieuwe all-in-one computer gekocht met ultra dun design toetsenbord. Mooi ding ,luxe uitstraling. Helaas was het een qwerz toetsenbord i.p.v. een qwerty. Maar bij het aanslaan reageert het bord als qwerty. Is heel lastig. Kort: na 3 x ( ! ) en een paar weken verder een verkeerd toetsenbord te hebben ontvangen werd er eindelijk verteld dat er geen nieuw toetsenbord was die bij de computer hoorde. Zeg dan meteen dat het toetsenbord er niet is i.p.v. doodleuk elke keer weer een verkeerde te sturen.

11 de dezembro de 2022

Tweemaal beschadigde koelkast ontvangen

Tot 2x toe beschadigde koelkast ontvangen. Beide retour opgehaald. Nu bijna 3 maand verder nog geen creditering bij Klarna. Gelukkig betaling gepauzeerd. Eens maar nooit weer dat ik iets bij of van Medion aanschaf.

Classificada 1 em 5 estrelas

Uiteindelijk geld terug na bijna een maand.

Aanvulling: na bijna een maand uiteindelijk het geld terug. Mijn vader (83) heeft een computer online besteld die nooit is geleverd. Op 31-10-22 heeft hij een “niet ontvangen” verklaring ingevuld. Na meerdere keren telefonisch contact met de klantenservice is uiteindelijk op 18-11-22 toegezegd en per e-mail bevestigd dat het aankoopbedrag zo snel mogelijk wordt teruggestort. Nu, bijna 3 weken later, heeft mijn vader zijn geld nog steeds niet ontvangen. Medion, kom je afspraken na!

Classificada 1 em 5 estrelas

Drama bedrijf en bizar slechte service

Wat een drama dit bedrijf en wat een bizar slechte service. Het is gewoon teveel om op te schrijven maar ben in iig al een maand mijn laptop kwijt van €749,- die na anderhalf jaar al zodanig kapot ging dat deze niet meer te repareren was. Zou een nieuwe krijgen en die is spoorloos verdwenen. Communicatie bijzonder slecht. Al vele mails gestuurd en elke keer komen ze met wat anders. Drama, slecht, waardeloos, koop hier nooit laptop ofzo.

5 de dezembro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

NIET DOEN ,ombetroubaarNadat ik de besteling heb geplaatst en…

Nadat ik de besteling heb geplaatst en hetzelfde nooit is aangekomen,word je nog voor gek gehouden bij dit flut bedrijf.15 telefontjes verder,niet opgelost en word niet opgelost.
Hier ga je sneuvelen voor leterlijk 100 euros, te triest voor worden,zoals de medewerkers daar,die blijkbaar niet eens systeem hebben,een zegt dit,andere weer dat.Dus voor 100 zijn ze al weg,zegt genoeg ,denk ik.

2 de julho de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Super computer, super prijs... extreem lelijke branding. Echt lelijk

Hele mooie computer gekocht. Super snel en super goed en goedkoop. Bijna alles wat je wenst, dus 5 sterren.
Maar ik heb wel kritiek ook. Wat ziet het er toch slecht uit met opstarten. Ik heb een brede monitor en wat een lelijk uitgerekt logo verschijnt er toch. Lijkt wel de jaren 80. Wat is er miss met die mensen? Zo ongelooflijk dom om je merk daarmee te verpesten.

Hallo!!! doe daar eens iets aan!

19 de novembro de 2022

Televisie besteld

Televisie besteld, levertijd tussen 2 en 4 dagen.
Vandaag staat toestel nog steeds te wachten op transport in Duitsland, Hamm.
Gebeld met klantendienst van Medion...blijkt hun probleem niet te zijn en kan bestelling niet annuleren omdat er geen transportnummer is???
Ik moet zelf maar contact zoeken met DPD!!!

25 de novembro de 2022
Classificada 3 em 5 estrelas

Producten top! Klantenservice slecht

Met de producten van Medion ben ik ontzettend tevreden. De tv's, soundbar, laptops en dergelijke werken altijd prettig en met een goede actie is de prijs-kwaliteit verhouding erg hoog!
Wat wel ontzettend tegenviel was de klantenservice. Het scherm van mijn laptop deed het niet meer en die wilde ik laten repareren. Nou is het dus zo dat wanneer je iets wil laten repareren je de betaalde telefoonlijn, waar je eerst in de wacht wordt gezet, MOET bellen omdat zij het anders niet repareren. Toen ik via de mail bevestigde dat ik al zeker wist dat ik hem wilde laten repareren en daarvoor alleen een afspraak wilde inschieten, verwezen zij mij weer terug naar de betaalde lijn. Je MOET bij een reparatie dus wel echt eerst betalen om een afspraak in te kunnen plannen, om vervolgens voor de daadwerkelijke reparatie te kunnen betalen. Een andere weg was niet mogelijk. Schandalig!

10 de novembro de 2022

Kapot Product Gekocht - Geen Begrip, Geen Compensatie, Geen Hulp

Beroerd bedrijf met compleet gebrek aan klantvriendelijkheid en begrip.

Duurde nog geen dag voordat mijn nieuwe laptop verschillende problemen vertoonde. Meteen klacht ingedient, en kreeg een erg beroerd antwoord. In plaats van begrip voor het probleem, een verontschuldiging, of ook maar iets in de richting van compensatie/hulp, moest ik maar zorgen dat mijn laptop om de een of andere reden en via wat dan ook voor manier bij hun service station aankwam. En misschien dat ze dan binnen vijftien dagen het gefixt hadden.

Ze lezen je e-mails niet, want meerdere malen gooien ze vragen naar me toe die ik al lang beantwoord had in mijn mails zelf. Ze erkennen klachten en vragen niet, ontwijkend gedrag zoals dit vertoont alleen onprofessionaliteit.

Erg belachelijk om te zien hoe ze je als consument naaien. Voor dure luxeproducten zoals deze zou je betere ondersteuning verwachten, laat staan dat je product ook daadwerkelijk functioneel gelevert word. In plaats hiervan moet je zelf maar zien op te lossen dat ze je een kat in de zak verkocht hebben, en mag je allemaal problemen opzadelen en extra kosten op jezelf nemen om dit daadwerkelijke product functionerend in huis te hebben.

Zoek ergens anders naar je producten. Vermijd Medion als de pest, tenzij je graag een risicotje neemt voor de goede prijzen die ze vragen voor hun producten - Je bent gewaarschuwt.

22 de setembro de 2022

Miskoop TV Medion 43 inch MD31398

TV Medion 43 inch-108 cm MD31398 gekocht in 20158 bij Aldi, met stip mijn slechtste aankoop ooit, wordt gebruikt in ons vakantieverblijf waar hij max. 1/4 van het jaar speelt, vanaf de eerste dag problemen met het beeld, ging soms van helder naar wazig, bovenaan het scherm kwam er ook regelmatig een flikkerende lijn en nu op het moment (2022) is het hopeloos, beeld wisselt constant van blauw naar rood met de nodige flikkeringen tussendoor, ik had deze tv in feite al vanaf de eerste dag moeten terugbrengen dus is het ook een beetje mijn eigen schuld, de les hieruit is nooit nog een Medion toestel, gierigheid bedriegt de wijsheid zeker......

5 de outubro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Positieve ervaring met Medion klantenservice.

50 inch 4k TV bestelt op Medion website, na installatie bleek scherm vol scheuren en barsten te zitten
Na tel.nr. van klantenservice gegoogeld te hebben, gebeld.
Ik had (domdomdom) het eerste tel.nr. wat bij Google verscheen gebeld met als gevolg dat ik 5 a 6 keer werd doorverbonden en al gauw 40 minuten zat te bellen zonder iemand te spreken te krijgen.Uiteindelijk werd vanaf de andere kant van de lijn de verbinding verbroken.
Nog een poging gewaagd; maar na 65 minuten en €45- belkosten,witheet het maar opgegeven!
Om een lang verhaal kort te maken; volgende dag tel.nr. op website
van Medion de klantenservice gebeld, binnen minuut contact met vriendelijke en terzake kundige medewerker die mij geduldig de te volgen stappen uitlegde.
Aldus gedaan, en nu 21 dagen na Tv besteld te hebben aankoopbedrag terug op mijn rekening gestort.
Keurig geregeld.
Alle lof voor Medion klantenservice.

10 de novembro de 2022
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.