Medivere Opiniões 24

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle service, duidelijke instructies. De uitslag was er binnen enkele dagen. Ook hier werd goed uitgelegd hoe de uitslag geïnterpreteerd moest worden met een eventuele doorverwijzing naar een spec... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Laboratório médico

Medivere helpt u om betrouwbaar inzicht in uw gezondheid te krijgen. Met onze laboratoriumtesten kunt u thuis eenvoudig en veilig onderzoeken hoe het staat met bijvoorbeeld uw darmgezondheid, hormonen, stress of vitamines. Alle testen worden ontwikkeld door artsen en wetenschappers en geanalyseerd in geaccrediteerde laboratoria. Onze uitslagen zijn duidelijk en visueel weergegeven, zodat u in één oogopslag ziet waar eventuele afwijkingen zitten. We geven zelf geen medische adviezen, maar kunnen u wel in contact brengen met zorgprofessionals die de resultaten verder toelichten en begeleiding bieden. Wat ons onderscheidt, is onze klantvriendelijkheid, ruime garantievoorwaarden en betrouwbaarheid. Gaat er iets mis met uw bestelling of afname, dan lossen wij dat altijd netjes en ruimhartig op. Met Medivere krijgt u de zekerheid van een professionele test én de geruststelling dat u er nooit alleen voor staat.

Informações de contacto

4,4

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

24 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Het bedrijf geeft professionele trainingen

Het bedrijf geeft professionele trainingen o.a. op het gebied van darmonderzoek/ microbioom en hormonen. Ik heb 4 trainingen gevolgd en ik ben erg tevreden over de kwaliteit. Goed voorbereid, en er worden vele nieuwe ontwikkelingen gedeeld.

26 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Een uitstekend bedrijf met producten…

Een uitstekend bedrijf met producten van hoge kwaliteit en een behulpzaam team. Het personeel was professioneel en zorgde ervoor dat ik precies kreeg wat ik nodig had. Ik waardeer de ondersteuning die ze hebben geboden enorm. Zeer aan te raden

16 de setembro de 2025

Resposta da Medivere

Dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze zelftesten en de service van ons team. Graag tot een volgende keer!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle service, duidelijke uitleg.

Snelle service, duidelijke instructies. De uitslag was er binnen enkele dagen. Ook hier werd goed uitgelegd hoe de uitslag geïnterpreteerd moest worden met een eventuele doorverwijzing naar een specialist.
Zelfs het laboratorium die het bloed geprikt heeft was onder de indruk van het zeer complete setje materiaal wat nodig was om te prikken.

16 de outubro de 2025

Resposta da Medivere

Dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat zowel u als de medewerker van het prikpunt tevreden zijn over onze zelftesten en de inhoud ervan. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om dit met ons te delen. Graag tot een volgende keer!

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer tevreden, als consument en als therapeut

Ik had een tijd geleden een microbioom test afgenomen bij jullie naar alle tevredenheid. Ik weet dat ik toen iets niet goed had gedaan en contact had gezocht met jullie. Ik ben vrij snel en goed geholpen geweest. Het voelde heel prettig dat iemand met me mee 'keek' en meedacht.
De Premium test had ik toen gekocht gaf echt een bijzonder uitgebreid zicht in mijn darmgezondheid.
Samen met therapeut konden we gerichte acties uitzetten.

Nu ik zelf therapeute ben geworden, raad ik mijn cliënten jullie testen aan.
Als therapeut ook naar alle tevredenheid, hoe jullie tijd nemen om mee te denken, is echt super fijn!

10 de abril de 2025

Dikke 5 sterren voor Medivere

Dikke 5 sterren voor Medivere. Mijn familie en ik maken al langere tijd gebruik van de testen en we zijn altijd blij met hoe snel en professioneel dit verloopt. Daarnaast heeft Medivere een hele goede service met onwijs aardige mensen. Wij kunnen alleen maar positief zijn over Medivere en raden het aan iedereen aan die zijn/ haar gezondheid serieus neemt.

20 de março de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

An excellent company with high-quality…

An excellent company with high-quality products and a helpful team. The staff was professional, ensuring I got exactly what I needed. I truly appreciate the support they provided. Highly recommended!

5 de março de 2025

Resposta da Medivere

Thank you very much for your positive feedback!

Classificada 1 em 5 estrelas

Priklocatie 15 km verder. Geen geld terug.

Ik vraag een test met bloedprikken aan, krijg ik een priklocatie op 15 km van mijn huis aangeboden. Gebeld, gemaild, ze konden er niks aan doen. Geen geld terug. Beetje overdreven om voor bloedafname zo ver te moeten reizen. Dit had vooraf duidelijk vermeld moeten zijn.

26 de fevereiro de 2025

Beste Tess,

Wat vervelend dat u zo teleurgesteld bent in een service waarin wij slechts bemiddelen.
Op basis van uw postcode bent u verwezen naar een prikpost op 7,3 km vanaf uw woonplaats. Wij zijn van mening dat deze afstand binnen eigen omgeving valt. Wij bieden deze prikoptie aan, omdat men vaak niet terecht kan bij de eigen huisarts (of zonder verwijzing van de huisarts) voor bloedafname van onze testen. Omdat dit een service van een derde partij is en volgens een geautomatiseerd proces verloopt, kunt u deze dienst na aankoop niet annuleren, zoals ook op onze website vermeld.

Hopelijk lukt het toch om de afstand naar deze dichtstbijzijnde priklocatie te overbruggen.
Vriendelijke groet, team Medivere

Classificada 1 em 5 estrelas

Niks ontvangen geen geld terug

24 de fevereiro de 2025

Beste Tanja,

Wat vervelend dat u uw testpakket niet ontvangen heeft en u dit niet eerder bij ons kenbaar heeft kunnen maken. Begin deze week hebben wij per mail contact met u gezocht (uw telefoonnummer is helaas niet bij ons bekend), maar tot op heden hebben wij nog geen reactie mogen ontvangen.

Volgens de track and trace gegevens is het pakket op vrijdag 29 november bezorgd. Echter had u bij uw bestelling geen postcode ingevuld, waardoor er door het systeem automatisch een koppeling met de postcode is gemaakt. Misschien is hier iets niet goed verlopen. We komen graag met u in contact, zodat we wellicht tot een oplossing kunnen komen.
Vriendelijk groet, team Medivere

Classificada 5 em 5 estrelas

Medivere heeft echt de moeite genomen…

Medivere heeft echt de moeite genomen om een complex probleem voor me op te lossen en heeft me als klant uiteindelijk zeer tevreden gemaakt. Ik ben hen hier ontzettend dankbaar voor. Ze tonen duidelijk dat ze om hun klanten geven!

4 de novembro de 2024

Resposta da Medivere

Bedankt voor je geweldige review! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Jouw feedback betekent veel voor ons!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.