Megagadgets Opiniões 1330

TrustScore: 1 em 5

1,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik kreeg niet de gevraagde items die ik bestelde en betaalde. Dit door uitputting van de gevraagde producten, ipv dit te melden zenden ze goedkopere en foute items op. We belden 3maal en kregen... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Na 23u nog steeds geen antwoord ontvangen omtrent de stand van zaken. Dit is de slechtste ervaring die ik tot nu toe heb gehad. Hoe kan deze site zo een positieve beoordeling krijgen, ik heb de indu... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Er staat levering binnen 48u. Dus ik bestel verjaardagscadeau's voor mijn vriendin. Ik doe de minuut na de bestelling mijn betaling via electronische overschrijving. Helaas heb ik nog steeds niets ont... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de lembranças
  2. Loja de jogos

MegaGadgets verkoopt originele gadgets en kado's in elke prijsklasse. Of je nu op zoek bent naar een verjaardagscadeau, een kerstcadeau of je wilt je zelf verwennen, bij MegaGadgets ben je altijd op het juiste adres!

Informações de contacto

1,0

Muito mau

TrustScore: 1 em 5

1 mil opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Duur pakket gekocht voor kerst voor me…

Duur pakket gekocht voor kerst voor me zoontje. Pakt het cadeau uit om vervolgens niet te kunnne gebruiken omdat geen remote bij zit. Pakket komt geopend bij ons aan. Als ik klantenservice bel word me gezegd te mailen wat al gedaan is.. nooit meer bestellen hier

24 de dezembro de 2025

Super goede site

Super goede site. Na één dag geleverd en alles in orde.
Wat een verschil bij de site Gullegever waar ik reeds drie weken na betaling nog niets ontvangen heb.

22 de maio de 2019

Handige website!

Deze website staat boordevol leuke cadeaus aan een schappelijke prijs! Kijk eens rond en je vindt gegarandeerd een leuk geschenk!

15 de agosto de 2015
Classificada 4 em 5 estrelas

De gevraagde artikelen werden snel geleverd.
De kwaliteit van de solar charger 12.000mAh is echter matig.
Laad heel traag op en is heel snel terug leeg.
Het compacte campinglichtje werkt zoals het voorzien is.

5 de agosto de 2015
Classificada 4 em 5 estrelas

Correct behandeld

Na een vlotte bestelling volgde snel een mailtje met de verzendgegevens. Een eerste levering lukt niet omdat DHL er niet in slaagde onze straat te vinden. Na wat telefoneerwerk met DHL zonder veel gevolg, 1 mailtje gestuurd naar de klantendienst van Megagadgets en 2 dagen later werd het wel afgeleverd.

27 de julho de 2015

service na verkoop

Ik heb een bestelling geplaatst, deze is vervolgens niet aangekomen. Dit is doorgegeven aan MegaGadgets en zij hebben dit correct opgenomen en met mij naar een oplossing gezocht om mij te voorzien van mijn bestelling.

10 punten voor het seviceteam van MegaGadgets

12 de janeiro de 2015
Classificada 2 em 5 estrelas

Waar blijft mijn bestelling?

Ik bestelde op 15/12 gadgets bij megagadgets voor ons Kerstfeest en vandaag zijn we 27/12 en ik heb nog altijd niets ontvangen! Kerstfeest is dus al gepasseerd en ik heb andere pakjes moeten zoeken.
Als uitleg kreeg ik te horen dat het door de staking kwam(ze hebben alleen op 15/12 gestaakt!!!) Vandaag ligt er sneeuw… nu kunnen ze zeker ook niet leveren!
Dit is dus de eerste en laatste keer geweest dat ik bij megagadgets iets heb besteld.

27 de dezembro de 2014

Levering

Na 23u nog steeds geen antwoord ontvangen omtrent de stand van zaken.
Dit is de slechtste ervaring die ik tot nu toe heb gehad. Hoe kan deze site zo een positieve beoordeling krijgen, ik heb de induk dat niemand van de betrokkenen dit lezen!!!!

22 de dezembro de 2014
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.