Melodiez Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

keuze uit verschillende geluiden, geluidssterkte en duur. gevoel alsof ik nu in mijn huis door de jungle loop. heb er twee later besteld en een kado gegeven, snelle levering goed werkende sensor

Informações sobre a empresa

1. Decoração e Design de Interiores
  2. Loja de lembranças

Bij Melodiez geloven we dat kleine momenten van rust een groot verschil kunnen maken. Daarom ontwikkelen we stijlvolle producten die de ontspannende geluiden van de natuur naar binnen brengen. Melodiez Nature Box gebruikt een bewegingssensor om natuurlijke geluiden zoals vogelgezang, oceaangolven of junglegeluiden af te spelen en zo een rustgevende sfeer te creëren in huis. De producten zijn ontworpen met oog voor kwaliteit, gebruiksgemak en een tijdloos design dat past in ieder interieur. Wij streven naar een prettige winkelervaring met snelle levering, persoonlijke service en duidelijke communicatie. De ervaringen en feedback van onze klanten helpen ons om onze producten en dienstverlening voortdurend te verbeteren.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

36 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

30 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Leuk apparaat

Leuk apparaat, de vogeltjes vind ik het leukst, de zee keek ik naar uit maar vind ik iets minder 'echt' klinken. Heb met de vogeltjes wel regelmatig met mijn vrienden en klanten leuke ervaringen. Ze zeggen echt rond te kijken of er niet echt ergens vogeltjes zitten haha. Nog 1 minpuntje vind ik dat ik bij een van de 2 die ik besteld heb je wel een mini schroevendraaiertje nodig hebt om de batterij te kunnen vervangen, niet handig!

23 de setembro de 2026

Mooie natuurgeluiden

Met dit muziekdoosje ben ik erg tevreden. Fijne natuurgeluiden. Eenvoudig te bedienen. Goede prijs-kwaliteitsverhouding.

18 de setembro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben waanzinnig verrast over het…

Ik ben waanzinnig verrast over het uiterlijk en het geluid van de melodiz.
Écht iedereen, die bij ons naar het toilet gaat is razend enthousiast.
Ze hebben er direct een welness ervaring bij.
Zo wordt naar het toilet gaan gewoon een feestje, een momentje van rust voor zowel voor onszelf als voor onze gasten. En onze kleinzoon van 3 jaar denkt dat er echt vogeltjes in de toilet ruimte zijn. Hij is zo verbaasd elke keer. Fantastisch!!

Wij zijn er mega blij mee!

17 de setembro de 2026

Leuke reacties ☺️

Leuke reacties van mensen die naar t toilet gaan. En niet alleen maar vrouwen.
Even in je eigen bubbel..☺️
Heerlijk die natuurgeluiden.
Zit er over na te denken om op t werk ook zoiets neer te zetten

14 de setembro de 2026

Zoveel enthousiaste complimenten

Zoveel enthousiaste complimenten al ontvangen nadat mijn gasten naar het toilet zijn geweest. Met het gevolg dat ze allemaal zo’n gezellig melodietje willen hebben. Er is veel namaak te koop maar ik vind die van Melodiez echt super 🥰 en die adviseer ik dus ook.

11 de setembro de 2026

leuk en veelzijdig.

Bestelling proces ging makkelijk en vlot. Leuk huisje met meerdere geluidjes, volumes. Kado werd door ontvanger met veel plezier opgehangen en gebruikt.

11 de setembro de 2026

W'Zee' geluiden

Omdat ik een W'Zee' heb, met decoraties van vissen enz., was ik op zoek naar zee geluiden. Die vond ik in het mooie Melodiez zandkleurige kastje. Heel gezellig binnenkomen nu! Blij mee.

9 de setembro de 2026

vrolijk cadeau

Ik heb het vogelhuisje cadeau gedaan aan mijn moeder.
Ze is er ontzettend blij mee. Ze heeft het huisje op het toilet gezet. Als ze nu naar het toilet moet zegt ze: "ik ga even naar het bos" en geniet van de vrolijke vogelgeluiden.
Ik vind het een erg leuk cadeau om te geven!

29 de agosto de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Zalig om in huis te hebben

Correcte en snelle levering. Heel goeie service na probleemmelding !!!
Het vogelhuisje zorgt voor de sfeer waarnaar ik op zoek was en is een uitvoering die prima past bij ons interieur.
Wordt door iedereen gewaardeerd…

1 de setembro de 2026

Alles en meer, kopen!

Snel geleverd en het is alles wat ze schrijven. En hoewel het soms even hilarisch kan zijn als iemand die nog niet op de hokgte is de deur opent, waardeert iedereen het. Dus doen!

7 de setembro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Super leuk en sfeervol vogelhuisje

Super leuk en sfeervol vogelhuisje! 🐦🎶

Wat een ontzettend leuk vogelhuisje van Melodiez! Zodra je de toilet binnenloopt, begint er automatisch een gezellig muziekje te spelen. Het geeft meteen een rustig en ontspannen gevoel en maakt het toilet net even wat specialer.

Het huisje is direct te gebruiken, wordt snel opgestuurd en was heel eenvoudig in gebruik. Daarnaast past het bij ons supergoed bij het interieur precies de sfeervolle uitstraling die we zochten.

Echt een origineel en leuk product. Wij zijn er heel blij mee! 🥰 Zeker een aanrader!

28 de agosto de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Perfecte service, supersnel opgelost!

Mijn geschenkverpakking was helaas beschadigd toen ik deze ontving. Ik heb Melodiez hierover gemaild en kreeg binnen een uur al een reactie dat er direct een nieuwe verpakking naar me opgestuurd zou worden. Supervriendelijk, snel en zonder gedoe opgelost. Echt perfecte service!

14 de agosto de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer tevreden over deze webshop

Zeer tevreden over deze webshop! Mijn vraag werd ontzettend snel beantwoord en de service was echt top.De communicatie verliep prettig en professioneel en er werd duidelijk met de klant meegedacht.Je merkt dat klanttevredenheid hier echt belangrijk is.Absoluut een aanrader !

Peter Havermans

9 de agosto de 2026

Uitstekende klantenservice

Ons huisje dat wij gekocht hadden, functioneerde niet naar behoren. Na contact met Melodiez kregen wij per omgaande een nieuw exemplaar dat het wel goed doet.
Je krijgt heel goed advies en fijne service bij probleempjes.

30 de julho de 2026