Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Har været forhindret i at besøge min fars gravsted i en del år. Derfor gav det en dejlig kærlig følelse at se billederne som Memora havde taget fra deres besøg fra gravstedet. For mig er det helt... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Pludselig og uventet nedlægges firmaet af sig selv og bare efterlader kunden alene, hmm trist afslutning Memora, stor skuffelse og kan ikke træffes på telefon, kun via mail. Dårlig og svag beslutning.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er så fantastisk Memmora har den service, i en travl hverdag sørger de for der altid ser smukt og rent ud på min svogers gravsted❤️ man har så mange muligheder ved Memmora du kan chatte med ga... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Er super tilfreds med måden i passer de dødes smukke haver, når hverdagen er travl ,er det skønt at have jer til ,at kigge forbi så der altid er smukt og plejet på gravstedet. Når en stille s... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Jardineiro

Escrito pela empresa

Vi tilbyder fast pasning af gravsteder hele året rundt i størstedelen af Danmark. Vi har ingen binding og sender billeder efter hvert besøg, så du altid kan følge med 🌱🌷

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 55% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Når det bliver "mudret"

Nå, i syntes så alligevel man lige skal opdatere sine kortoplysninger til jer 😅(har skiftet bank)..selv om aftalen slutter her pr. 1/4-2026..
Synd i var ellers "toppen af poppen", men nu hvor i hverken svarer på tlf eller mail, er tilfredsheden med jer ,lige landet på nul stjerner (hvis man kunne give det) .

1 de abril de 2026

Tillidsbrud

Først indfanger Memora vores tillid for dernæst at vise, at det hele tiden har handlet om grådighed.

Nu vil Memoras gravstedsservice ikke længere tilbyde hjælp til private - kun til virksomheder/kommuner/kirkegårde.

Vores kommune har valgt IKKE at samarbejde med Memora, og vi vil heller ikke anbefale Memora.

10 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kan stadig ikke se billederne.

Jeg kan stadig ikke se billederne. Min datter og jeg var på kirkegården d 19.december. Vi kommer også den 24 /12 så må vi se ðer. Glædelig jul til jer alle og godt nytår. Tak for godt arbejde i 2025.
Mange hilsener og positive tanker fra mig
Hanne Nordberg Olsen. 😉❤️❣️👍

22 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

De er så super fantastiske til det de…

De er så super fantastiske til det de laver og gør det så godt og hvor er det nogle smukke buketter i sætter når der skal gøres noget ekstra ordinært meget meget flot og der kommer en klar anbefaling herfra glædelig jul til jer🎄🤶

22 de dezembro de 2025

Det bedste valg

Det gør mig så glad at der altid er pænt på vores familie gravsted.
De gør et godt arbejde.
Det beste valg for mig.

11 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Der ser altid pænt og velholdt ud på…

Der ser altid pænt og velholdt ud på graven, og julegran og pynt er simpelthen så flot! Og der er altid hurtig respons fra kundeservice. Det betyder virkelig meget for mig, at Memoras gartnere er så omhyggelige med min families gravsted ❤️

4 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

På fjerde år min varmeste anbefaling

Memmora har nu på fjerde år stabilt og omhyggeligt passet min afdøde mands gravsted, og det er hver gang og fortsat en stor glæde at modtage fotos fra de dygtige og omsorgsfulde gartneres besøg. Jeg har tidligere givet Memmora min varmeste anbefaling og det gør jeg gerne endnu en gang.

7 de novembro de 2025

Foto fra gravstedet……

For mig er det helt klart det af Memora sender mig billeder efter hvert besøg fra stedet , der for mig gør at Memora skiller sig positivt ud fra andre firmaer der tilbyder at stå for vedligeholdelse af gravsteder.
Ser frem til at kunne følge med i årets gang fra gravstedet.

3 de novembro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Gravsted

Gravsted

Tak for i tager jer så godt af min fars og søns gravsted - det fremkommer altid ryddeligt og i orden

M🪦h Marianne & co

28 de outubro de 2025

Resposta da Memora

Kære Marianne. Det betyder virkelig meget for os at høre, at du føler dig tryg ved at vi passer godt på gravstedet for din far og din søn. Tak for den fine anmeldelse. Og du er altid mere end velkommen til at fortælle os om dine behov og ønsker for gravstedet i fremtiden 🫶

Godt arbejde

Dejligt at se billeder og pæn vedligeholdelse i udfører

20 de outubro de 2025

Resposta da Memora

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Errling! Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med arbejdet, og at billederne giver noget glæde i hverdagen ☀️

Bedste hilsner, Rikke fra Memora

Classificada 4 em 5 estrelas

Første besøg tilfreds glæder mig til…

Første besøg tilfreds glæder mig til næste besøg

16 de outubro de 2025

Resposta da Memora

Stort tak for din anmeldelse, Pia 😊 Det er godt at høre, at du er tilfreds med det første besøg! Vi ser også meget frem til at komme forbi igen og passe godt på gravstedet 🌸

Varme hilsner,
Rikke fra Memora

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais