Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Har været forhindret i at besøge min fars gravsted i en del år. Derfor gav det en dejlig kærlig følelse at se billederne som Memora havde taget fra deres besøg fra gravstedet. For mig er det helt... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Pludselig og uventet nedlægges firmaet af sig selv og bare efterlader kunden alene, hmm trist afslutning Memora, stor skuffelse og kan ikke træffes på telefon, kun via mail. Dårlig og svag beslutning.... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Er super tilfreds med måden i passer de dødes smukke haver, når hverdagen er travl ,er det skønt at have jer til ,at kigge forbi så der altid er smukt og plejet på gravstedet. Når en stille s... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Jardineiro

Escrito pela empresa

Vi tilbyder fast pasning af gravsteder hele året rundt i størstedelen af Danmark. Vi har ingen binding og sender billeder efter hvert besøg, så du altid kan følge med 🌱🌷

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 55% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Det er så smukt og flot

Det er så smukt og flot . Jeg bliver så glad når jeg ser billeder når i har været der - min mor ville være stolt over sit lille sted! ❤️ tak for jeres flotte arbejde som jeg kun ka give min største anbefaling !

14 de agosto de 2025

Kære Tina

Tusind tak for din rørende besked og for din store anbefaling 🌸

Classificada 5 em 5 estrelas

Det bliver altid holdt super flot

12 de agosto de 2025

Kære Lonnie
Tusind tak for din søde besked 🌸

Det gør os rigtig glade at høre, at du synes, det altid bliver holdt super flot.

Classificada 5 em 5 estrelas

At gravstedet er pænt vedligeholdt og…

At gravstedet er pænt vedligeholdt og de dejlige billeder som man får tilsendt efter deres besøg.
En dejlig opleves at besøge graven.

12 de agosto de 2025

Kære Zenia
Tusind tak for din søde besked 🌸

Det glæder os at høre, at du er glad for både vedligeholdelsen af gravstedet og de billeder, vi sender efter besøgene.

Vi er glade for at kunne gøre besøget på graven til en god oplevelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Dejligt det ser bare pænt ud efter…

Dejligt det ser bare pænt ud efter hvert besøg😀

11 de agosto de 2025

Tusind tak for din søde besked 🌸

Det er rigtig dejligt at høre, at du synes, det ser pænt ud efter hvert besøg.

Pænt gravsted

Det er dejligt at se gravstedet fri for ukrudt og glæder mig til at se det når der er kommet blomster på

10 de agosto de 2025

Kære Helle
Tusind tak for din anmeldelse og din søde besked 🌸

Det er dejligt at høre, at du er glad for at se gravstedet fri for ukrudt.

Vi glæder os også til, at blomsterne kommer på og fuldender det.

Classificada 5 em 5 estrelas

Gravstedet er altid pænt velholdt

Gravstedet er altid pænt velholdt, har aldrig dårlig samvittighed, takket være Memmora🤩

6 de agosto de 2025

Kære Anita

Hvor er det dejligt at høre, at I er glade for vedligeholdelsen af gravstedet 🌸

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive din søde anmeldelse. Det betyder meget for os.

Super sødt personale

Super sødt personale. Gravstedet bliver bare passet perfekt det er altid rart at komme ned og besøge min far og se hvor pæn han ligger
Da jeg bor på Fyn har ikke mulighed for at passe det selv men jeg sover trygt ved at vide i passer på det
Varmeste anbefalinger herfra

5 de julho de 2025

Kære Helle

Tusind tak for din skønne besked 🌸

Det gør os rigtig glade at høre, at du føler dig tryg ved, at vi passer på din fars gravsted.

Vi ved, hvor meget det betyder, når man ikke selv kan komme forbi så tit, og vi er glade for at kunne hjælpe med at holde det pænt.

Tak for dine varme anbefalinger!

Super super

Er super godt tilfreds med alt har anbefalet jer til andre da jeg er 100% tilfreds tak for jer at i passer på vore kære

4 de agosto de 2025

Kære Charlotte
Tak for dine rosende ord og for at du har anbefalet os videre 🌸
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du er så tilfreds.

Rigtig god dag til dig!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er stadig så glad og taknemmelig…

Jeg er stadig så glad og taknemmelig for, at lige netop Memmora passer vores gravsted hos Mor og Hans ❤️🫂 det betyder alt for mig og os, at der ser fint ud, når man som vi har flere timer i bil ❤️ så bliver det ikke helt så ofte som Memmora ordner det for os 🌞 tusind tak Memmora

1 de agosto de 2025

Kære Søren
Tusind tak for din søde besked 🌸

Vi er rigtig glade for at kunne hjælpe med at holde det pænt.

Classificada 4 em 5 estrelas

Professionel og flot pleje af min fars…

Professionel og flot pleje af min fars gravsted. Der var lidt opstarts problemer - men siden det er det gået virkelig godt.

17 de julho de 2025

Kære Helle
Tusind tak for din fine anmeldelse 🌸

Vi er glade for, at det hele er kommet godt på plads efter opstarten.

Super dejligt

Super dejligt, altid er det pænt på vores gravsted

15 de julho de 2025

Kære kunde
Tusind tak for din søde besked 🌸

Det glæder os rigtig meget at høre.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi er utrolige glade for at have valgt…

Vi er utrolige glade for at have valgt jer til at sørger for at holde vores mors grav pæn og ren.
Vi modtager billeder og det er forskellige blomster hver gang.
Vi vil bestemt vælge jer igen.
Jeg kan anbefale dette.

11 de julho de 2025

Kære Cinna
Tusind tak for din søde besked 🌸

Det er rigtig rart at høre, at I er glade for at have valgt os, og at blomsterne og billederne gør en forskel.
Tak fordi du vil anbefale os, det sætter vi stor pris på.

Fantastik intet mindre

Det er så fantastisk Memmora har den service, i en travl hverdag sørger de for der altid ser smukt og rent ud på min svogers gravsted❤️ man har så mange muligheder ved Memmora du kan chatte med gartneren , man kan tilkøbe både blomster i alle afskygninger,lys og pynt m,m.
Faktisk kan man få det som man ønsker det, og man skal aldrig have dårlig samvittighed mere .
Og prinsen er fornuftig billiger end det kirkegården tager.
Vil klart anbefale dem.❤️

10 de julho de 2025

Kære Birgitte
Tusind tak for din dejlige besked 🌸
Det gør os rigtig glade at høre, at vores service hjælper dig i en travl hverdag, og at du oplever, at der altid ser smukt og rent ud.

Vi er glade for, at du kan bruge mulighederne hos os, og at det giver ro og overskud. Tak fordi du vil anbefale os videre.

Classificada 1 em 5 estrelas

Memmora trækker pengene hver måned

Memmora trækker pengene hver måned. De kommer dog ikke og vedligeholder trods betaling.
Gentagne gange lover de en dato for vedligeholdelse, men kommer ikke.
Lang tid om at besvare mails.
Find en anden løsning fremfor at bruge Memmora

9 de julho de 2025

Kære Karin,

Tak fordi du delte din oplevelse. Vi er kede af, at der opstod en misforståelse omkring, hvor ofte vi besøger gravstedet.

Som vi også har talt om, besøger vi gravstedet hver 14. hverdag og ikke hver 14. dag - det gør, at der selvfølgelig har gået længere tid mellem besøgene, end du forventede 🌿

Vi er glade for, at vi nu har fået klarhed over det sammen, og vi håber, du fremover vil opleve en god og tryg service fra os.

Du er altid velkommen til at skrive direkte til os på hej@memmora.dk, hvis vi kan hjælpe med andet 🌿

Classificada 5 em 5 estrelas

Tak for billede og godt samarbejde,

Tak for billede, se godt ud, jeg er glad for jeres hjælp. Ser frem til fortsat godt samarbejde. D h Jill

8 de julho de 2025

Kære Jill
Tusind tak for din søde besked 🌸

Det glæder os at høre, at du er glad for billedet og hjælpen, og vi ser også frem til det fortsatte samarbejde.

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er så fantastisk et stykke arbejde…

Det er så fantastisk et stykke arbejde der gøre
Jeg / vi er dybt taknemmelig

7 de julho de 2025

Kære Pia
Tusind tak for din dejlige besked 🌸

Det betyder meget for os at høre, at I er glade for arbejdet, og at det gør en så vigtig forskel for jer 😊

Classificada 1 em 5 estrelas

Igen er isbegonierne ikke sat som aftalt…

Igen er isbegonierne ikke sat som aftalt (3/6). Det er nu (3/7) en måned siden, og problemet/fejlen er ikke udbedret endnu. Jeg har ringet og ringet og ringet. Og skrevet og skrevet og skrevet. Memmora lover at vende tilbage. Men INTET sker.

3 de junho de 2025

Kære Inge
Tak for din besked 🌸
Vi beklager ulejligheden og giver vores gartnere besked, så isbegonierne kan blive sat snarest.

Tak fordi du har gjort os opmærksomme på det.

Classificada 5 em 5 estrelas

De laver et flot stykke arbejde og det…

De laver et flot stykke arbejde og det ser nu altid godt ud på gravstedet.Så jeg vil gerne opfordre andre til at bruge dem.Det vil i blive glade for når i kigger til jeres gravsteder.

3 de julho de 2025

Kære Poul
Tusind tak for din fine besked 🌸

Det glæder os meget at høre, at du synes arbejdet er flot, og at gravstedet altid ser pænt ud, når du kigger forbi.

Tak for din opfordring til andre, det betyder meget for os.

Classificada 1 em 5 estrelas

Lille virksomhed som har mistet sig selv totalt

Jeg er en gammel kunde, som har været tilfreds med jeres arbejde i flere år på gravstedet, men oplevelsen af god kundeservice er forsvundet helt de sidste 2 års tid. Hvor skal jeg starte? Priser som hæves til langt over dobbelt pris (som så kom ned igen efter jeg klagede), meget uregelmæssige besøg, genanvendte billeder og det som fik bægeret til at flyde over var at jeg betalte for nyt grus af 1595 kr for flere måneder siden. Jeg har aldrig modtaget gruset og memmora har ikke kontaktet mig omkring det. Nu har jeg opsagt mit abonnement og har krævet mine penge tilbage..

3 de julho de 2025

Kære Tobias
Tak for din ærlige anmeldelse 🌿
Vi er kede af at høre om dine oplevelser de seneste år, og vi forstår godt din frustration. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder.

Tak fordi du tager dig tid til at dele det med os, for det er netop den slags feedback, der kan hjælpe os med at blive bedre.

Martin fra Memmora 🌷

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais