Kvalitetsprodukter til en fair pris. Rimeligt hurtig forsendelse med GLS, så fint tilfreds. Tak for bolsjerne!
A empresa respondeu
Jeg ringede til Memsa i fredags, hvor de oprettede mig som kunde med det samme og tog imod min bestilling over telefonen. Allerede mandag morgen stod der en stor levering handsker på adressen.... Ver mais
A empresa respondeu
Rigtig god købsoplevelse hos Memsa 🙏🏻 Leveringen var hurtig, og produktet var forsvarligt pakket ind, så det kom sikkert frem. Derudover var prisen endda bedre end hos producenten, hvilket selvfø... Ver mais
A empresa respondeu
Kæmpe udvalg, høj kvalitet til rigtig gode priser. Storforbruger af sportsvaskemiddel. Her har de super produkter, som er billigere end andre.
A empresa respondeu
Hos Memsa Tylstrupvej 12, 9382 Tylstrup sætter vi en ære i at levere forbrugsvarer til nordjyske priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har alt fra slidstærke arbejdshandsker og effektivt rengøringsudstyr til solidt beskyttelsesudstyr og godt aftørringspapir. Vores prisgaranti sikrer, at du altid får de skarpeste priser, og med gratis fragt ved køb over 498 kr. bliver det ikke nemmere. Vi ved, at tiden er kostbar, så vores webshop er nem at finde rundt i, og vores produkter er altid lige ved hånden. Vores dedikerede kundeserviceteam, er altid klar til at hjælpe dig, uanset om du har spørgsmål eller brug for vejledning. Vores kunder har givet os en flot 4.9-stjernet rating på Trustpilot, hvilket vi er meget stolte af. Det viser, at vi leverer den service og de produkter, som vores kunder forventer – og lidt til. Vi tror på, at en god handel starter med god service, og det kan du mærke, hver gang du handler hos os. Hos Memsa får du ikke bare produkter af høj kvalitet, men også en serviceoplevelse, der er lige så solid som vores nordjyske rødder. Vi glæder os til at byde dig velkommen som kunde og sikre, at dine behov for forbrugsvarer bliver dækket hurtigt, effektivt og til de bedste priser. Vælg Memsa – din pålidelige partner i dagligdagen. Direkte telefonnummer - 61 333 009
Tylstrupvej 12, 9382, Tylstrup, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas

Resposta da Memsa
Kæmpe udvalg, høj kvalitet til rigtig gode priser.

Resposta da Memsa
Det var en enkel og velfungerende købsoplevelse. Der var hurtig levering, de rengøringsmidler jeg købte virker bare og så gav den personlige hilsen på ordreleveringen lige et afsluttende smil. Så fuldt ud tilfreds 😁

Resposta da Memsa
Altid god betjening, skarpe priser og lynhurtig levering :-)

Resposta da Memsa
Havde købt nogle nitrilhandsker og rengøringsmilder af egen fabrikant, som på ingen måde levede op til forventninger jeg havde og som sælger lovede, handsker går i stykker hele tiden, da jeg ringede og brokkede mig var sælgeren virkelig ubehøvlet og jeg finder ud af det ham der firamet!! jeg ved ikke hvad der er værst hans vare eller hans opførsel handler der aldrig igen!!!

Resposta da Memsa
5 stjerner til Memsa. Altid hurtig levering, kundeservice er lette at få fat i, er super venlige og giver hurtigt svar👍

Resposta da Memsa
Super overskuelig hjemmeside og dejlig hurtig levering - intet at klage over - KØB KØB KØB bare hos dem, det kommer jeg i hvert fald til igen:-)

Resposta da Memsa
Hurtigt, effektivt og helt som aftalt – og kvaliteten lever fuldt op til forventningerne.
Kan klart anbefales!
God uge herfra
Mvh Thomas

Rigtig god købsoplevelse hos Memsa 🙏🏻
Leveringen var hurtig, og produktet var forsvarligt pakket ind, så det kom sikkert frem. Derudover var prisen endda bedre end hos producenten, hvilket selvfølgelig også er et stort plus. Kæmpe anbefaling herfra!

Rimelig hurtig levering.
En venlig hilsen på følgesedlen, med ønsket om en god dag, fik mit smil frem.
Tak

Resposta da Memsa
De havde skrevet en hilsen med håndskrift.
Det var venligt gjort :-)
Fik leveret varene kort efter bestilling.

Resposta da Memsa
God hurtig service, samt et godt produkt, skoovertræk i super kvalitet 😊👍🏻

Resposta da Memsa
Det er i orden men gå lang vej for henter pakken, så bestil Taxi pga.. sne og isglat jævn.

Resposta da Memsa
Tak Memsa for en god handle oplevelse 🙏🏻 produktet var ansvarlig pakket og kom hurtigt frem efter bestilling og så var det billigere at handle hos jer frem for producenten. God anbefaling fra piercing hos M Bjerringbro 👍😁

Resposta da Memsa
hurtig levering og prisen var 1,600kr billigere for det samme produkt.fra samme producent og samme mængde.

Resposta da Memsa
Super gode rengørings produkter! Elsker deres mug og skimmel fjerner 👍🏼

Resposta da Memsa
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.