LightPartner leverer den bedste service der findes. Har været trofast kunde siden jeg startede CDS i 1992.
Leia as opiniões dos outros
Mega hurtig ekspedition Fra jeg bestilte varen til den ankom i pakkeshoppen var der knapt gået et døgn. Og hurtig info, faktura, bekræftelse etc.
Oplevelsen af at komme i LightPartner forretning er en musikers drøm, kun kvalitets produkter. Selve platformen og historien bag LightPartner er varm og imødekommen, og står til måls for ens behov.... Ver mais
A empresa respondeu
Altid en fornøjelse at handle hos Lightpartner, super service og man bliver altid modtaget med et smil. Man føler sig godt modtaget og at deres service er end om man køber for under 1000,- om året el... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
- Grossista de iluminação
- Reparação de equipamento audiovisual
- Loja de máquinas fotográficas
- Loja de materiais para DJs
- Loja de Iluminação
Escrito pela empresa
Vi leverer lyd- og lysudstyr samt tilbehør til den professionelle underholdningsbranche. Vi sender lagervarer bestilt inden man-torsdag 16:00 samme dag og kl. 15.00 fredag
Informações de contacto
Nr. Lindvej 30, 7400, Herning, Dinamarca
- mail@lightpartner.dk
- www.lightpartner.dk
Godt produkt til en god pris vil helt…
Godt produkt til en god pris vil helt sikkert handler der igen
LightPartner leverer den bedste service…
Mega hurtig ekspedition
Levering = * * * * * (5 stjerner),
Produkterne = * * * * * (5 stjerner),
Support = Ikke bedømt,
RMA/klager = Ikke bedømt,
Som altid en virkelig hurtig levering
Som altid en virkelig hurtig levering. Under en dag fra bestilling til levering af pakken i pakkeshop, så kun god oplevelse, ligesom andre bestillinger før i tiden 😊😊😊
Ok oplevelse.
Super hurtig levering.
Hurtig levering, å god servise da jeg ringede for ekstra information
Det kommer med det samme og en lav…
Det kommer med det samme og en lav fragt pris og man kan købe det antal men har behov for
Fin service og nemme og snakke med
God service, fornuftige priser og hurtig levering
Skulle bruge noget udstyr som jeg ikke er bekendt med i forvejen, men fik hurtigt svar på min henvendelse og god service da det hele blev for dyrt for mig. Bestilte næste morgen og havde mine varer dagen efter.

Resposta da LIGHTPARTNER
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.