2 losse bestellingen vlak na elkaar gedaan. 8 dagen na deze bestelling kreeg ik van de 1e bestelling een mailtje dat het geld teruggeboekt werd, zonder enige reden. Ik heb contact opgenomen. De menee... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Blij met onze kast. Komen afspraken na, je wordt up to date op de hoogte gehouden. Vriendelijk bezorgers, zetten kast in elkaar, nemen verpakkingsmateriaal netjes mee. Als attentie kregen we ook nog... Ver mais
Een goede webshop met duidelijke en eerlijke communicatie! 2 lampen besteld, werden 8 lampjes bij geleverd. Helaas zaten er maar 7 in doos, kan gebeuren. Telefonisch contact gehad met Jan en wat e... Ver mais
Als eerste waren we blij verrast door het enorme aanbod. Daarnaast werden we ook nog eens zeer goed geholpen door een enthousiaste jonge man met verstand van zaken. We kwamen voor een bank en na ons... Ver mais
Informações sobre a empresa
Vanaf eind 2024 hebben wij met trots de deuren geopend van onze compleet nieuwe winkel in Klazienaveen. Het heeft tijd en zorg gekost, maar het resultaat mag er zijn: een prachtige showroom met een unieke mix van stijlen en hoogwaardige merken. Met 10 jaar ervaring in de meubelbranche hebben we alle kennis en vakmanschap samengebracht in een bijzondere en eigenzinnige winkel. Onze showroom is zorgvuldig samengesteld met eigen ideeën en een stijlvolle aanpak. Hier vind je een breed assortiment meubels en accessoires, passend bij de nieuwste trends en geschikt voor elke woonstijl. Onze winkel is makkelijk bereikbaar, direct bij binnenkomst van Klazienaveen, en beschikt over gratis parkeergelegenheid. Dankzij de ruime opzet en uitgebreide collectie is dit dé perfecte plek om jouw ideale meubels te vinden.
Informações de contacto
Doorndistel 31, 7891 WV, Klazienaveen, Holanda
- 0591346308
- info@meubel-shop.nl
- meubel-shop.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 33% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Nog op tijd voor Kerst
Ondanks de huidige drukte voor Kerst heeft Meubel Shop er toch voor gezorgd dat de bestelling nog op tijd binnen was. We genieten nu van de prachtige Nimbus plafondlampen.
Top team👍🏻
Ze hebben de lampen snel geleverd en toen ze nog niet pasten bij wat ik wilde heb ik ze teruggestuurd. Ze hebben dat goed ondersteund.
Mijn bestelling niet goed verwerkt door…
Mijn bestelling niet goed verwerkt door post nl, toen heeft meubelshop meteen ‘n nieuwe lamp gestuurd. Top.
Een cambio 8 lamp besteld super snel…
Een cambio 8 lamp besteld super snel bezorgd helaas bij levering bleek er 1 lampkap kapot te zijn contact gezocht met meubelshop en alles is netjes geregeld super service bij dit bedrijf
Artikel arriveerde puntgaaf in stevige verpakking.
Artikel arriveerde keurig en stevig verpakt bij mijn voordeur. Omdat de verzending wat langer duurde adviseer ik jullie mij als klant tussentijds op de hoogte te houden van het moment van verzending. Daar had ik wel behoefte aan...
Communicatie is ondanks alle…
Communicatie is ondanks alle mogelijkheden belaberd, nul met deze winkel. Jammer!
Artikel verstuurd zonder een bericht en ontvangen zonder problemen en achteraf bericht... dat het verstuurd is.
Postnl was onverwacht met we hebben een pakket en wordt ... geleverd en zo gelukt omdat ik m'n mail in de gaten hield.
Voor verbetering vatbaar!
Slechte klantenservice
Nog nooit zo’n slechte klantenservice meegemaakt. Lampen in verkeerde kleur gekregen, dat kan gebeuren. Maar vervolgens wordt het niet goed opgelost en wacht ik al een maand op mijn lampen. Meerdere malen bellen, mailen en appen. Vorige week ben ik zelfs gebeld of ik deze reactie wilde verwijderen ‘want het was toch opgelost’. Nou ondertussen nog geen lamp te bekennen hier.
Perfect
Na een verkeerde levering alles keuring snel en adequaat opgelost! En heel blij met mijn lampen.
Tevreden over de snelle levertijd en…
Tevreden over de snelle levertijd en heel blij met de lamp die wij hebben gekocht.
Een super goed bedrijf
Een super goed bedrijf. Een hele mooie lamp gekocht. Zat stevig beschermd verpakt.
Super blij met onze Bellini hanglamp.
Een top bedrijf. Je wordt heel aardig behandeld.
Iets besteld en na een week nog niets…
Iets besteld en na een week nog niets vernomen over levering.

Resposta da Meubelshop
Een goede webshop met duidelijke en…
Een goede webshop met duidelijke en eerlijke communicatie!
2 lampen besteld, werden 8 lampjes bij geleverd. Helaas zaten er maar 7 in doos, kan gebeuren. Telefonisch contact gehad met Jan en wat een service! Ik had nog meer lampjes nodig, besteld en er werd er 1 gratis bij geleverd en hoefde geen bezorgkosten te betalen.
Dat noem ik nou SERVICE!
Ze zijn aardig, leuk, duidelijk en komen hun afspraken na!
TOP bedrijf!!
Wij hebben hier een bank gekocht en een…
Wij hebben hier een bank gekocht en een vloerkleed. Wij zijn hierbij super goed geholpen en super goeie service. Bij de bezorging hebben ze super netjes gewerkt en alles netjes achter gelaten. De bank en vloerkleed zijn echt naar onze zin.
Dit bedrijf is echt een aanrader
Nog nooit zo slecht behandeld door een…
Nog nooit zo slecht behandeld door een retailer. Product besteld, ontvangst duurde enorm lang. 4x gebeld, waarbij we drie keer te horen kregen dat het product toch niet voorradig was. Bij het laatste telefoontje te horen gekregen dat producten al de hele tijd klaar stonden, maar dat er gewoon niks mee is gedaan. Als tegemoetkoming zouden we korting krijgen en een gratis onderhoudproduct. Korting gehad, ook onderhoudsproduct nooit gezien.. Zou iedereen afraden hier wat te kopen.
Snelle levering en erg goede prijzen!
Goed geholpen
Ik kon zelf een tafelblad met poten samenstellen. Omdat het product niet op voorraad was, was de levertijd wat langer, maar werd goed op de hoogte gehouden. Over bijpassende stoelen werd ik goed geadviseerd. Alles is keurig aan huis geleverd. Vriendelijk, meedenkend geholpen.