2 losse bestellingen vlak na elkaar gedaan. 8 dagen na deze bestelling kreeg ik van de 1e bestelling een mailtje dat het geld teruggeboekt werd, zonder enige reden. Ik heb contact opgenomen. De menee... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Blij met onze kast. Komen afspraken na, je wordt up to date op de hoogte gehouden. Vriendelijk bezorgers, zetten kast in elkaar, nemen verpakkingsmateriaal netjes mee. Als attentie kregen we ook nog... Ver mais
Een goede webshop met duidelijke en eerlijke communicatie! 2 lampen besteld, werden 8 lampjes bij geleverd. Helaas zaten er maar 7 in doos, kan gebeuren. Telefonisch contact gehad met Jan en wat e... Ver mais
Als eerste waren we blij verrast door het enorme aanbod. Daarnaast werden we ook nog eens zeer goed geholpen door een enthousiaste jonge man met verstand van zaken. We kwamen voor een bank en na ons... Ver mais
Informações sobre a empresa
Vanaf eind 2024 hebben wij met trots de deuren geopend van onze compleet nieuwe winkel in Klazienaveen. Het heeft tijd en zorg gekost, maar het resultaat mag er zijn: een prachtige showroom met een unieke mix van stijlen en hoogwaardige merken. Met 10 jaar ervaring in de meubelbranche hebben we alle kennis en vakmanschap samengebracht in een bijzondere en eigenzinnige winkel. Onze showroom is zorgvuldig samengesteld met eigen ideeën en een stijlvolle aanpak. Hier vind je een breed assortiment meubels en accessoires, passend bij de nieuwste trends en geschikt voor elke woonstijl. Onze winkel is makkelijk bereikbaar, direct bij binnenkomst van Klazienaveen, en beschikt over gratis parkeergelegenheid. Dankzij de ruime opzet en uitgebreide collectie is dit dé perfecte plek om jouw ideale meubels te vinden.
Informações de contacto
Doorndistel 31, 7891 WV, Klazienaveen, Holanda
- 0591346308
- info@meubel-shop.nl
- meubel-shop.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 33% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Prachtige tafel met stoelen ontvangen
Prachtige tafel met stoelen ontvangen! Heel blij dat de kwaliteit zo goed is, en wát een prettig contact gehad. Top service
Fijn contact en goede service
Verschrikkelijke klantenservice
Laat ik beginnen met het product, daar is niks mis mee! Maar de klantenservice, verschrikkelijk! Ik kreeg geen bevestigingsmail, maar het geld was wel afgeschreven. Hierop contact gezocht en wat vervolgens werd toegezegd, werd niet nagekomen. Dit tot 3x toe. Telefonisch erg slecht te bereiken, dus veel via de app moeten doen en dat liep alles behalve soepel. Na een kleine 2 weken het product eindelijk ontvangen, maar wij bestellen hier NOOIT meer.
Snelle levering en prima service.
Ik had zelfs een extra lichtbron ontvangen.
De doos is beplakt met leuke tape😀
Prima service
De bestelling had wat mankementen. Dit is goed en snel opgelost. Prima service.
Was een goede ervaring
Was een goede ervaring, kreeg alleen geen bevestigingsmail na betaling.
Mooie prijs kwaliteit + snelle levering
Snelle levering. Prettige communicatie. Mooie prijs plus textiel bescherming.
Goed product - Slechte communicatie
De stoelen zijn top! De communicatie wat betreft de leverdatum was heel slecht. Ik heb er zelf vaak achteraan gemoeten. En de binnen 4 dagen levering wanneer het product op voorraad is ook niet gelukt.
Snelle levering van de meubels
Er is geen woord voor jullie zijn goed
Met goede service snel besteld!
Ik was op zoek naar een eettafel en stoelen. Om 9u30 een whatsapp via de site gestuurd over de beschikbaarheid, om 9u31 al antwoord terug!
De medewerker ging kijken. Een paar tellen later alweer bericht terug - beschikbaar. Ik ben toen verder gaan kijken en op de site kwam ik een andere set tegen die ik interessanter vond. Weer bericht, weer binnen enkel minuten antwoord!
In no time hadden we daarna de bestelling via whatsapp afgerond, de medewerker had een leuk prijsje gemaakt en via de app is toen de set besteld. Te allen tijde was de medewerker uitermate vriendelijk en behulpzaam, waardoor het hele proces zeker niet meer tijd in beslag heeft genomen dan nodig.
Bij levering was alles precies zoals op de site vermeld en stond de tafel in geen tijd in de kamer.
Al in al uitstekende service, hulp en aankoopgemak. Producten van goede kwaliteit.
zeer goed!
snelle reactie. Levering binnen termijn zoals vermeld. Product ook zoals weergegeven en in goede staat
Communicatie met de klant mag beter.
Goede en snelle levering
Goede service!
Pakketje was kwijt, maar daar hebben ze heel snel en servicegericht naar gehandeld ! Enorm tevreden en het bedrijf was heel makkelijk te bereiken.
Super mooi lamp geleverd.
Super mooi lamp geleverd.
We zijn erg tevreden.
Ook snelle levering.
Bestelling netjes geleverd
Top service!
Wauw, wat een service. Dit is eigenlijk 5+ sterren waard. Speciale bestelling van onze kant waar haast bij was en er werd vanuit meubelshop meteen contact opgenomen en actie ondernomen. Top service!
Na drie jaar wicker van mijn loungeset…
Na drie jaar wicker van mijn loungeset en van mijn bistroset kapot.
Na verschillende mails te hebben verstuurd kreeg ik het aanbod dat ik €600 korting kreeg als ik een nieuw set zou kopen twv €1800.
Dit komt erop neer dat wanneer een nieuw set na 3 jaar dezelfde gebreken gaat vertonen ik om de 3 jaar €1200
moet betalen om normaal in mijn tuin te kunnen zitten.
Meer konden ze niet bieden werd mij nog verteld.
Ik ga nog liever voor €2000 ergens anders een set kopen dan dat ik daar nog 1€ uitgeef.

Resposta da Meubelshop