Leia as opiniões dos outros
Pæn og veludført montering af vores nye Panasonic varmepumpe. Vi er super glade for den. Michael er meget venlig og laver et flot stykke arbejde. Han har også ryddet så fint op efter sig at vi slet i... Ver mais
God og Behagelig vejledning i telefonen. Nem bestilling på hjemmesiden og hurtig levering. Monterede selv og tilslutning blev gjort som aftalt uden problemer. Alt i alt en positiv oplevelse.
A empresa respondeu
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Rigtig god medarbejder der kunne hjælpe…
Rigtig god medarbejder der kunne hjælpe mig
Pæn og veludført montering af vores nye…
Michael er meget venlig og laver et flot stykke arbejde. Han har også ryddet så fint op efter sig at vi slet ikke kan se at han har været her. 5 stjerner og en varm anbefaling her fra Juelsminde. Hilsen Carsten og Heidi.

Resposta da Virksomheden indsamler ikke anmeldelser
Et eftersyn af en luft-luft pumpe er bare for dyrt
Et eftersyn af en luft-luft pumpe er ikke er pengene værd. 1141kr + moms for 15-20 min arbejde - vel at mærke uden materialer. Pumpen fungerede fint inden service og det gjorde den såmænd også efter service. Michaels fremtræden og punktlighed er der ikke noget at indvende imod, men det er simpelthen bare for dyrt…. og det kan man jo først kan se på specifikationen efter det første besøg. Fylder selv de få gram kølervæske til 200kr på næste gang, men tak for besøget.
Godt koncept og god behandling
Godt koncept og god behandling. Jeg købte en varmepumpe hvor jeg selv skulle stå for en del af monteringen og så kom MH og gjorde resten. Alt gik som det skulle til aftalt tid og pris. Jeg er glad og tilfreds 👌👍
God og Behagelig vejledning i…
God og Behagelig vejledning i telefonen.
Nem bestilling på hjemmesiden og hurtig levering.
Monterede selv og tilslutning blev gjort som aftalt uden problemer.
Alt i alt en positiv oplevelse.

Flot og professionelt arbejde
Flot og professionelt arbejde. MH Klimateknik kan klart anbefales.
Professionel og særdeles venlig fremtræden
Michael er yderst venlig og imødekommende. Den service der er blevet ydet i forbindelse med opsætning af vores 1. og 2. varmepumpe er både professionel og effektiv. Rådgivningen er ærlig og troværdig. Arbejdet bliver først afsluttet, når alle enhederne virker efter det ønskede. Vi kan varmt anbefale MH Klimateknik.
Venlig hilsen Poul og Tove Skytt
Meget venlig og har styr på opgaven
Meget venlig og har styr på opgaven.
Mødte til tiden og ingen overraskelse i prisen.
Det er altid en fornøjelse at have…
Det er altid en fornøjelse at have Michael forbi til service af vores jordvarme. Han har haft servicen på vores anlæg de sidste 7 år. Man booker ham bare via hans hjemmeside og så står han der på klokkeslæt den aftalte dag. Det spiller bare. Så jeg synes at han fortjener 5 stjerner.
Super god service og flot udført arbejde
Super service!!
2 dage efter service
2 dage efter service, gik anlægget i fejl, og der var ingen hjælp at hente. Tværtimod blev vi bedt om at finde en anden. Men han havde jo også fået sine 4.000 kr.
Spild af penge

Hurtig effektiv montering
Hurtig effektiv montering, god service.
God service og rådgivning
En virkelig god oplevelse.
En virkelig god oplevelse.
Michael fra MH-klimateknik er super servicemindet og dygtig.
De varmeste anbefalinger herfra.
Vi bruger firmaet igen meget snart.
Venlig og pålidelig service
Venlig og pålidelig service. All good :-)
Super god service.
Super god service.
Hurtig respons, hurtigt og effektivt arbejde
Kan varmt anbefales
Super god service
Hjælpsom
Hjælpsom, venlig personlighed, punktlig og prof. arbejde👍
Ka med go samvittighed og på kaftigteste anbefales💥
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.