Klimadan A/S Opiniões 1044

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god sælger, indtil videre køre det på skinner, Elektriker super god , så nu venter vi bare på varmepumpen bliver installeret.

Classificada 5 em 5 estrelas

Søren fra Klimadan var virkelig professionel og oplysende i vores møde ang. ny varmepumpe, vi var hele vejen rundt fra nedtagning af gas til færdigt arbejde med varmepumpen.Søren klædte mig virkeli... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ved alt om varmepumper, god pris og tænker konstruktivt bl.a. omkring placering af varmepumpe delen udenfor, oplysning om tilskud fra Totalkredit som ingen andre oplyste om, løsning der kan bygges spe... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

De hade nok fået 5 stjerner vis de ikk lige glemte at informere om at vores første aftale var blevet aflyst. Men ellers fint, fik snakket hurtiget med service manden og fik lidt info? Flink fyr. :... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Equipamentos e soluções de energia
  2. Fornecedor de energia renovável
  3. Central de energia termal

Sobre Klimadan A/S

Escrito pela empresa

Klimadan har i over 40 år arbejdet med vedvarende energiløsninger med varmepumper til private boliger, industri- og forsyningssektoren og landbruget. Vi er eksperter, når kartoflerne og gyllen køles, swimmingpoolen varmes og når energien i luften, vandet og jorden skal udnyttes. Klimadan er din partner, når du vil have billig, grøn og vedvarende energi.

Jordvarme til den private bolig NORDIC: Den første dansk producerede varmepumpe med fremtidens kølemiddel– R452B. NORDIC er Klimadans nyeste og mest innovative væske/vand varmepumpe til dato. Den kraftfulde NORDIC er inverterstyret, og giver dig hermed den bedste mulighed for optimal forbrug og komfort.

Luft til vand til den private bolig PowerSaverAir: Luft til vand varmepumpe med fremtidens naturlige kølemiddel, R290. PowerSaverAir er Klimadans nyeste, innovative luft/vand varmepumpe. Den kraftfulde PowerSaverAir er inverterstyret, hvilket gør, at varmepumpen let kan tilpasse sig ændringer i dit varmebehov og opretholde den ønskede temperatur.

Historien om Klimadan: Oliekrisen skubbede for alvor i gang i udviklingen indenfor varmepumper og jordvarmeanlæg, og det var i år 1980, at KH Nordtherm blev stiftet. Varmepumper var som energiløsning i Danmark ny som opvarmningskilde, og det gav mulighed for at udnytte overskudsvarmen i landbrugets dyrestalde. Teknologien gik sin sejrsgang under sloganet ”lad dyrene opvarme stuehuset”, og det satte for alvor gang i forretningen. Gennem 80’erne og 90’erne vandt KH Nordtherm stor respekt for deres teknologi og udvikling af varmepumpesystemer, som primært blev brugt i landbruget. Senere startede salget af varmepumper op til private og erhverv generelt.

I perioden 2007 til 2010 var KH Nordtherm en del af Danfoss gruppen, og fungerede under navnene Klimadan og KH Nordtherm, og fra 2013 alene under navnet Klimadan. Klimadan er i dag privat ejet.

Hos Klimadan guider vi dig gennem valget af varmeløsning, så du får den mest effektive og bæredygtige opvarmning, der passer perfekt til dit hjem og dine behov.

Escrito pela empresa

Med passion og ekspertise hjælper vi dig med at finde den optimale varmeløsning, der sikrer både komfort og bæredygtighed i dit hjem.
Få besøg af en af vores energikonsulenter. De vil gennemgå, hvordan Klimadan kan skræddersy en varmepumpeløsning til dig. Gå ind på klimadan.dk og book et besøg.

Opdag vores grønne varmepumpeløsninger – bæredygtig varme til dit hjem!

Ta' et kig på vores effektive jordvarmeanlæg og luft-til-vand-varmepumper – grønne løsninger, der sikrer dig komfort og besparelser året rundt!

Hos Klimadan arbejder vi hver dag på at gøre vores kunder endnu klogere på mulighederne for fremtidssikrede varmeløsninger. Uanset om du er interesseret i jordvarmeanlæg eller luft-til-vand-varmepumper, står vi klar med de bedste grønne energiløsninger til dit hjem.

Læs mere om vores produkter i vores produktkatalog her: Klik her og find ud af, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe et bæredygtigt og økonomisk hjem!"

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Super god sælger

Super god sælger, indtil videre køre det på skinner,
Elektriker super god , så nu venter vi bare på varmepumpen bliver installeret.

13 de abril de 2026

Resposta da Klimadan A/S

Tusind tak for din flotte feedback! Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores sælger og elektriker – vi giver rosen videre til dem 🙌

Vi ser frem til den sidste del af processen og til at få installeret din varmepumpe. Skulle du have spørgsmål i mellemtiden, er du altid velkommen til at kontakte os – vi står klar til at hjælpe.

Classificada 4 em 5 estrelas

Tak for et godt møde hvor vi blev sat…

Tak for et godt møde hvor vi blev sat ind i forslaget vedrørende anlæg.

14 de abril de 2026

Resposta da Klimadan A/S

Tusind tak for din fine tilbagemelding! Det glæder os at høre, at du har haft et godt møde, og at du følte dig godt klædt på i forhold til forslaget om anlægget.

Du er altid meget velkommen til at tage fat i os, hvis der skulle opstå spørgsmål undervejs – vi står klar til at hjælpe.

Classificada 5 em 5 estrelas

En god service rigtig god info om…

En god service rigtig god info om produktet. Dennis

14 de abril de 2026

Resposta da Klimadan A/S

Tusind tak for din fine anmeldelse, Dennis! Det glæder os meget at høre, at du har oplevet god service og fået god information om produktet.

Vi sætter stor pris på din feedback og står selvfølgelig klar, hvis du får brug for yderligere hjælp eller har spørgsmål.

God og stabil service

God og stabil service. Flinke mennesker man snakker med.

8 de maio de 2025

Resposta da Klimadan A/S

Mange tak for din flotte anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at du oplever vores service som både god og stabil – og ikke mindst at du har haft gode oplevelser med vores medarbejdere. Det betyder meget for os, da vi hver dag arbejder på at levere en imødekommende og professionel kundeservice.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på!

MVH

ny jordvarmepumpe fra climadan

Vi fik ny jordvarmepumpe i går og takker for jeres aftaler holdt.
Jeres montør, knoglede til de var færdige og et godt stykke arbejde.
Vi er meget tilfredse

Opinião espontânea

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at installationen af jeres nye jordvarmepumpe er forløbet godt, og at alle aftaler er blevet overholdt. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver vores montør – det er vigtigt for os at levere et grundigt stykke arbejde helt til sidste detalje.

Dejligt at høre, at I er meget tilfredse – det betyder rigtig meget for os!

Skulle der opstå spørgsmål undervejs, er I naturligvis altid velkomne til at kontakte os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget god og proffesionel rådgivning af…

Meget god og proffesionel rådgivning af Rene.
Overskuelig tilbud og konkurrence mæssige priser.

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god og professionel rådgivning, og at tilbuddet har været overskueligt med konkurrencedygtige priser. Det er vigtigt for os at gøre processen så klar og tryg som muligt.

Vi sørger selvfølgelig også for at give din ros videre til René 👍

Tak for din tillid – og du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du får brug for hjælp.

Classificada 4 em 5 estrelas

God og behagelig samtale..k vendt…

God og behagelig samtale...fik vendt mange ting...I min verden blev det for stor investering i forhold til det jeg er vant til....

Resposta da Klimadan A/S

Tusind tak for din ærlige og fine anmeldelse 😊

Det glæder os, at du oplevede en god og behagelig samtale, hvor I fik vendt de relevante ting. Samtidig har vi fuld forståelse for, at investeringen kan føles stor i forhold til det, man er vant til – det er en vigtig overvejelse.

Hos os er det vigtigt, at beslutningen giver mening for dig både økonomisk og praktisk, og derfor tager vi altid udgangspunkt i din situation.

Tak for din tid og din tillid – og du er altid velkommen til at tage fat i os igen, hvis dine behov ændrer sig eller du ønsker en ny vurdering.

Super god service

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det glæder os at høre, at du har oplevet super god service. Det er lige præcis det, vi stræber efter hver dag.

Tak for din tillid – og du er altid velkommen til at kontakte os igen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Kompetent gennemgang af vores behov og…

Kompetent gennemgang af vores behov og Klimadan's løsninger

30 de março de 2026

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det glæder os meget at høre, at du oplevede en kompetent gennemgang af jeres behov og vores løsninger. Vi lægger stor vægt på at finde den rette løsning til den enkelte kunde.

Tak for jeres tillid – vi står klar, hvis I får brug for yderligere sparring.

Classificada 4 em 5 estrelas

Havde et meget godt mødgod oplevelse e med Klimadan…

Havde et meget godt møde med Klimadan om en varmepumpeløsning til vores ejendom.
Jeg er helt sikkert på at det er et godt produkt og et godt firma.

24 de março de 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft et godt møde med os, og at du har fået et positivt indtryk af både vores løsning og vores virksomhed. Det betyder meget for os.

Tak for din tillid – og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at tage næste skridt eller har spørgsmål undervejs.

Godt forberedt

Godt forberedt, ved meget om produktet

26 de março de 2026

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det glæder os meget at høre, at du oplevede vores rådgiver som godt forberedt og med stor viden om produktet. Det er vigtigt for os at være grundige, så du får den bedst mulige rådgivning.

Tak for din tillid – vi står klar, hvis du får brug for yderligere hjælp.

Klar og fyldestgørende kommunikation

Et meget detaljeret tilbud på jordvarmeanlæg

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det glæder os meget at høre, at du oplevede kommunikationen som klar og fyldestgørende, og at tilbuddet på jordvarmeanlægget var detaljeret og gennemarbejdet. Vi lægger stor vægt på gennemsigtighed, så du har det bedst mulige grundlag at træffe beslutning på.

Tak for din tillid – og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker sparring.

Classificada 5 em 5 estrelas

En meget venlig og kompetent rådgiver

En meget venlig og kompetent rådgiver, der gav forståelige og gode råd – mange tak!

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med vores rådgiver, og at du oplevede både venlighed, kompetence og forståelig vejledning. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg og godt informeret.

Tak for din tillid – og mange tak for dine pæne ord!

Meget informativ

Meget informativ, udpræget serviceminded og vidende. Glimrende oplevelse.

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊

Det glæder os meget at høre, at du har haft en glimrende oplevelse, og at du oplevede både informativ, serviceminded og vidende rådgivning. Det er noget, vi sætter en stor ære i.

Tak for din tillid – vi står klar, hvis du får brug for os igen.

Fungerede upåklageligt.

Fungerede upåklageligt.

20 de março de 2026

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det glæder os at høre, at alt fungerede upåklageligt – det er præcis den oplevelse, vi ønsker at levere.

Tak for din tillid, og du er altid velkommen til at kontakte os igen.

Super god service

Super god service, alle aftaler overholdt
Klart en anbefaling herfra

17 de fevereiro de 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har oplevet super god service, og at alle aftaler er blevet overholdt. Det er noget, vi vægter meget højt i vores arbejde.

Tak for din klare anbefaling og for din tillid – det betyder rigtig meget for os!

Classificada 3 em 5 estrelas

Ja men det er for lidt besparelse i…

Ja men det er for lidt besparelse i forhold til den varmekilde vi har nu

18 de março de 2026

Resposta da Klimadan A/S

Tusind tak for din ærlige feedback 😊

Vi har fuld forståelse for din vurdering – det er vigtigt, at investeringen giver mening både økonomisk og praktisk. Derfor rådgiver vi altid ud fra den enkelte husstands situation, og i nogle tilfælde vil besparelsen ganske enkelt ikke være stor nok til at anbefale et skifte.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at få det vurderet hos os. Skulle dine behov eller forudsætninger ændre sig på et senere tidspunkt, er du naturligvis altid velkommen til at tage fat i os igen for en ny vurdering.

Klimadan

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais