Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har skrevet en anmeldelse på deres midhobby.dk side, men ville lige istemme koret her på .com siden: Resumé: Vare bestilt hos MID hobby. Betaling bliver trukket 9/10. Efter 10 dage e... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har aldrig skrevet en anmeldelse før i 43 år. Det her bliver min første, og forhåbentligt den sidste. Fået leveret for gamle batterier, hvor flere er tydeligt ødelagte af fugt/alder. Det er en s... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Waiting 4 months for order and rude customer service After 4 !!!! months and without any information or communication about my order - suddenly came info my order was shipped. When I wrote back... Ver mais

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Vare aldrig leveret. DAO har aldrig modtaget. MIDhobby nægter at refundere pengene

Vare bestilt hos MID hobby. Betaling bliver trukket 9/10. Efter 10 dage er varen ikke dukket op. Jeg henvender mig flere gange til firmaet og spørger til varen. De svarer dog ikke før jeg laver en trustpilot.
I svaret bliver de fornærmede over at jeg anklager dem for at miste pakken og siger jeg selv må henvende mig til DAO (strider mod købeloven)
Firmaet siger de har video af pakken der bliver lagt i et DAO bur. Dette forbliver dog en påstand, da det ikke er noget de deler.
DAO oplyser de aldrig har modtaget pakken.
MID hobby vil ikke refundere købsbeløbet på trods af at varen aldrig er leveret.
Jeg har derfor måttet anmode banken om tilbageførsel jf. købeloven.

Uden sammenligning det værste onlinekøbsforløb jeg har oplevet:

Jeg har ikke modtaget min vare.
Jeg kan få mine penge tilbage og jeg kan ikke komme videre, fordi butikken afviser at kommunikere om sagen

Det er ekstremt uprofessionelt og helt uacceptabel kundeservice. Jeg kan ikke anbefale at handle hos MID Hobby, når de hverken tager ansvar for manglende levering eller vil indgå i en normal kundedialog.

9 de outubro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har aldrig skrevet en anmeldelse…

Fået leveret for gamle batterier, hvor flere er tydeligt ødelagte af fugt/alder. Det er en samlet batteripakke til 600 kr inkl. fragt. De vil ikke tage varen retur, og skriver til mig at emballagen er ødelagt til batterierne. Derfor kan jeg ikke få mine penge tilbage. Min lille dreng på 8 år havde åbnet batteripakken til sin fødselsdag, så racerbilen kunne køre. Det kunne den så ikke. Korrespondancen med dem har været lang, og fuldstændig urimelig. Jeg har ikke fået mine penge retur, og de har fået besked på at smide det ud. Virkelig en dårlig oplevelse.

2 de setembro de 2025

Skrev til jer 12

Skrev til jer 12. Maj om en "fjernbetjening" der raslede. Skrev på messenger. Sendte før det, en email!
Har aldrig hørt en pind fra jer. Men nu har min søn skruet l.ortet fra hinanden. Der lå en skrue derinde og raslede.
Gider ik handle hos jer mere. I skovler kun penge ind og er ligeglad med jeres kunder og alt andet!

30 de abril de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg købte to fjernstyrede biler - den ene var defekt

Jeg købte to fjernstyrede biler, hvor den ene ikke virkede og den anden gjorde. Jeg sendte videodokumentation og billeder, men modtog ikke nogen returseddel fra dem. Da jeg nævner, at jeg ellers må gå til Forbrugerklagenævnet, hvis de ikke vil tage den defekte vare retur, får jeg en mail tibage om, at de føler sig truet og at det er strafbart. En ret underlig reaktion på en saglig henvendelse om en defekt vare.

7 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

De sender en varer (dukke) som ikke…

De sender en varer (dukke) som ikke virker. Vi sender det retur og de siger det bare en klap som ikke er lukket. Men er ret sikker på det ikke har noget med klappen at gøre. Så forventer de at vi skal betale for retur fragt og gensendelse. Handler aldrig hos dem igen

27 de março de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Nogle venner og jeg købte hver især en…

Nogle venner og jeg købte hver især en fjernstyret båd, da vi kom hjem kunne den ene kun sejle i ring (Man kunne ikke styre)
Samme dag kører vi retur med båden og nu skal den sendes ind og vi kan ikke få en ny med. De mener de skal have lov til at reperare båden først.

29 de novembro de 2023
Classificada 2 em 5 estrelas

uengageret, uhøflig, uvenlig…

Blev ekspedieret af en meget ung ekspedient, der var uvidende om varesortiment. Jeg kunne så guide ham til at finde frem til de ønskede varer. Ekspedienten udstrålede på alle måder manglende interesse og engagement for at varetage ekspeditionen på en tilfredsstillende måde. Det tog ham også meget lang til at finde det ønskede frem.
På forespørgsel om han ville pakke det købte ind som gave, svarede han, at det havde de skam ikke tid til. Han kunne jo bare har svaret, at det havde DESVÆRRE ikke tid til. Han har helt klart ikke lært om hvordan man fremtræder høflig og venlig også selvom man ikke kender varen eller kan levere en service.

14 de setembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Pas på med at handle her

Pas på med at handle her . 😑👎👎
Lavede en reklamation på nogle flasker med maling. Disse var alle utætte.
Blev mødt af en kundeservice der påstod at jeg var fuld af løgn. Efterfølgende da de havde fået bevis i form af video, påstod de at det var helt normalt og at malingen ikke ville løbe ud. Sendte en video mere hvor malingen løb ud af de utætte låg på flaskerne, men nu har de så valgt ikke længere at svare på mine henvendelser.
FUSKERFIRMA 👎

6 de maio de 2024

Pas nu på!

Min erfaring med virksomheden har desværre været skuffende. Efter blot 5-6 anvendelser af den købte fjernstyrede bil, begyndte den at opføre sig unormalt. Efter at have kontaktet kundeservice og fået rådgivning omkring en mulig problemårsag, testede jeg batteriet hos en lokal hobbybutik, som bekræftede, at batteriet var defekt.

Desværre blev jeg mødt af begrænset støtte fra kundeservice, der hævdede, at der ikke var nogen reklamationsret på batterier, på trods af at de kun var 14 dage gamle. Dette strider imod gældende lovgivning. Jeg oplevede en manglende vilje til at løse problemet og en holdning, der underminerer tilliden til virksomhedens kundeservice.

For potentielle kunder vil jeg anbefale at overveje alternative leverandører, da min oplevelse med denne virksomhed har været præget af både produktfejl og utilfredsstillende kundeservice.

Opdatering: Efter min oprindelige anmeldelse har jeg modtaget e-mails med en uheldig og truende tone, hvor der advares om potentielle konsekvenser, vedrørende min anmeldelse. Jeg anbefaler endnu engang at se på alternative leverandører.

18 de janeiro de 2024

Elendig kundeservice

Havde købt en varer som i gennem pakken så ud som den var gået i stykker i en diode, kontakter kundeservice som siger den sidder bare lidt skævt,
Varen kostede kun 150 kr, jeg skulle bruge deres returlabel til 49-99 kr. det giver in en mening når jeg reklamere over en varer som de kan se billede af og ikke vil tage retur UB.
Megen til elendig kundeservice skal man lede længe efter. Jeg måtte ikke “true” med trustpilot skrev de iøvrigt, fortalte den bare at de ville få en dårlig anmeldelse og det har de nu fået.

6 de novembro de 2023

Anti-serviceminded

Der er åbenbart ikke den store interesse i at kunderne kommer tilbage og køber mere hos det her firma? Jeg bestilte en vare hos dem, men varen jeg modtog svarede ikke til billedet på deres hjemmeside, så jeg bad om gratis returnering, men de mente jeg selv skulle betale fordi udseendet på varen ikke havde betydning for brugen og at indholdet var den samme. Med den form for ræson kan man altså ikke regne med deres billeder på hjemmesiden, men at man får noget ca. som svarer til billedet. Derfor kommer jeg ikke til at benytte mig af Midhobby igen.

13 de janeiro de 2023

Dårlig service

Ved en misforståelse? fik jeg et afhentningsbevis til den bestilte vare, men firmaet ligger i Viborg og jeg bor i København.
Dårlig og nærmest uforskammet betjening og service!
Meget vanskelige at ringe op.
Bad efter flere henvendelser om at få den sendt med GLS til nærmeste pakkeshop.Det fremgår af hjemmesiden, at de benytter GLS.
i stedet får jeg efter tre dage et link til Bring og efter jeg har betalt forsendelsen bliver pakken sendt til en købmand langt fra adressen.
Det er sidste gang , jeg handler der.
Lis Olesen

4 de dezembro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Brugt, defekt og dårlig service

Modtog en usamlet bil med slidte komponenter og en bil som var brugt, samt beskidte skinne elementer i pakken med racerbane.

Testede begge biler på startskinnen og sendte billeder af bilerne til MidHobby inden dette.

Da de nu deres optik er brugte (hvad det jo var da vi fik det) så skal det returneres, hvilket jeg gjorde.

Gjorde gennem utallige mails opmærksom på de brugte komponenter og fik bl.a. at vide "de var fine" og "der var jo også ekstra slæbesko med" (men mon ikke det var nogle, man skulle bruge efter man havde brugt dem på bilerne?)

De forholder sig ikke til, at det var et fejlbehæftet og tydeligvis brugt produkt, men siger jeg har 2 års reklamation og sender det rodet tilbage efter selv at have samlet samme biler sammen - men stadig med brugte komponenter.

Helt igennem grov behandling og mistænkeliggørelse af en kunde, som har fået tilsendt et brugt produkt. Jeg har brugt tid til, at pakke, sende og få dem til at forholde sig til det faktum at - om de vidste det eller ej - så det var et brugt produkt de sendte.

Forventer i tråd med andre, som drister sig til at sige noget negativt om deres produkter eller service, at der kommer et groft svar, hvor der nævnes at jeg truer med at anmelde dem - bare så læsere er forberedt. Men det ændre jo ikke ved oplevelsen af elendig behandling, hvor der på trods af mange muligheder givet til MidHobby for at afhjælpe ingen hjælp var at hente. Så er der, som jeg skrev til dem, jo ikke andre steder jeg kan gå hen med ærgrelsen, som jo let kan ramme andre.

4 de dezembro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Mine børn leger åbentbart forkert med deres legetøj

I går modtog mine to drenge et sæt legetøj hver med politi/militær udsyr som de begge havde glædet sig meget til at få. Efter udpakning kan vi konstaterer at dele af sættet ikke virker og efter afprøvning af skyder går den i stykker og virker ikke. Jeg skiller skyderen fra hinanden for at se om jeg selv kan lave den, men må konstaterer at der er et knække tandhjul som gør at skyderen ikke kan trækkes op. Om eftermiddagen prøver min ældste søn så den vest som høre til sættet og under prøvning går den ene strop i stykker og kan ikke laves.
Jeg skriver til MID hobby for, at høre om hvad der kan gøres. Deres første svar er, at de kan refundere 30% og at mine børn bør ændre deres leg så der tages højde for hvad varen kan tåle. Derudover mener de ikke at de hverken er producentens eller deres ansvar at erstatte legetøj som bliver brugt til det som legetøjet er tiltænkt. Og vil lige understrege at mine børn kun kort har haft legetøjet i hånden før det går i stykker, der er altså IKKE tale om hver vild eller længere varende leg!
Jeg er frustreret, da min søn er ulykkelig over at det legetøj han havde udset sig, uden grund nu ikke virker, og jeg prøver at forklarer at det ikke handler om penge, men at min søn har et stykke legetøj som efter kort afprøvning nu ikke virker. Men butikken viser ingen forståelse og trækker nu også deres tilbud og refusion tilbage. Jeg er dybt rystet over den mangle de forståelse og dårlige service. Jeg har aldrig oplevet noget lignende!

23 de julho de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

1 eneste og sidste gang!!!

Super levering. Men så stopper det desværre også her. Jeg købte en Maverick Phantom fjernstyret bil, som jeg modtager om Mandagen med posten. Om Fredagen altså (4 dage senere) efter at have kørt med den 3 gange, stopper den med at køre. Jeg fejlsøger på den, og finder ud af motortandhjulet ikke har forbindelse til driv tandhjulet i bilen. Jeg kører fra Århus til Viborg butikken om Lørdagen for at klage over bilen. Bilen står flot ny og har ingen skrammer. Jeg bliver mødt af en ekspedient, som fra starten siger den nok har kørt i sand, som jeg på ingen måde har gjort!!! Vi åbner bilen og skiller den ad, hvor på ekspedienten siger jeg kan købe et ny tandhjul til bilen, og henviser til den skrivelse der var med til bilen da jeg købte den. Tandhjulet er på ingen måde slidt!!!. Virkelig en ringe kundeservice ikke noget med der kunne være en produktionsfejl på produktet, nej det kan kun være kundens skyld!!! Det lykkedes dog at få den til at køre igen, inden jeg forlader butikken, uden at skifte noget. Jeg havde inden besøget sat mig for at købe 1 ekstra batteri samt en turbooplader i butikken, det bliver dog desværre et andet sted jeg køber dette. Magen til ringe kundeservise skal man lede længe efter. Mit råd til andre, hold jer væk fra denne useriøse butik!!!

13 de julho de 2022

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais