Informações sobre a empresa

1. Agência de viagens

Informação fornecida por diversas fontes externas

Søger du cirkusrevyen, grupperejser, sportsrejser eller almindelige busture er Midtbus Jylland A/S altid klar til at hjælpe dig med din næste busrejse. Vi tilbyder bustransport og taxikørsel til enhver lejlighed i både ind- og udland. Vi leverer busser i alle størrelser til alt fra Busrejser, handicapkørsel, skolekørsel, events, messeture, weekendture, pensionistture, udflugter m.v.. Ønskes planlægning af pakkerejser (transport inkl. hotel) kan MIDTBUS Jylland ligeledes være behjælpelig. Ring 21 31 21 31 og få et uforpligtende tilbud.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Væste bus tur længe

Væste bus tur længe. Bustur til Østrig med efterskolen. Meget aggressiv og sur buschauffør. Nedladende kommentarer. 8 timers forsinkelse i alt. Begyndte at bakke på motorvejen. Skaber farlige situationer for ham selv og os andre. KAN IKKE ANBEFALES

20 de janeiro de 2026

Dårligste tur noglesinde

Dårligste tur noglesinde
Vi var afsted med efterskolen til ski
Bussen kørte forkert flere gange, og bakkede på motorvejen.
Kom også til at trykke på forkerte knapper, så vi kørte med 30 km/t i 2 timer, alt i alt resulterede det i +8 timers forsinkelse.
Da vores lærer spurgte om vi ku holde ind, fik de bare et surt og meget flabet svar igen, de var også meget upassende overfor os elever da de sagde de ville slå os ned hvis ikke vi ryddede op på vores skrald.
Sagde også upassende ting til nogle af pigerne, så alt i alt meget meget MEGET dårlig oplevelse, KAN IKKE ANBEFALES

20 de janeiro de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

Anbefaling - Sørg for tydelig aftale på skrift

Festudvalget på Sportsefterskolen Aabybro (SEA) skoleåret 2023-2024 har booket firmaet til kørslen af 250 elever til i alt 4 fester. Der har været nogle bump undervejs, men vi har haft konstruktiv dialog med både Kim, Bent Ole og planlægger Bo om tingene. Prismæssigt er de konkurrencedygtige. Vi ville godt booke dem igen en anden gang, hvis vi skulle have holdt flere fester.

13 de junho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Fuldt ud farlig og sindssyg kørsel

Fuldt ud farlig og sindssyg kørsel, specielt når man potentielt kører med handicappede eller skolebørn. Virksomheden er i øvrigt utroligt uprofessionel i deres diskurs og tager intet ansvar for deres chaufførers kørsel. Det er dog rart at vide, at man aldrig skal benytte sig af dette firma.

22 de janeiro de 2024

Min bil blev påkørt af Midtbus Jylland

Min bil blev påkørt af Midtbus Jylland, chaufføren valgte dog at køre videre uden at ta kontakt. Et øjenvidne beskrev hændelsen, og lagde en seddel ved min bil, med tidspunkt, reg. nummer og farve på bil. Selv herefter nægter Midtbus Jylland ansvar. Og jeg kan da lige nævne at vi taler om en mindre skade på ca. 3.000,- kr !! Utrolig arrogant holdning...

Sagen overdrages nu til forsikringsselskaberne - så håber jeg blot at deres selvrisiko er større end den faktiske skade :(

25 de janeiro de 2021
Classificada 2 em 5 estrelas

Midtbuschauffør bruger håndholdt mobiltelefon

Midtbuschauffør bruger håndholdt mobiltelefon når han køer forbi skoler, så for trafiksikkerhedens skyld, så undlad at ringe til Midtbus

1 de junho de 2019
logótipo da Midtbusjylland

Resposta da Midtbusjylland

Hej Benny

Når man ringe til Midtbusjylland så ringer man aldrig direkte til vores chauffører så det håber jeg da virkelig ikke folk vil lade være med. Når det så er sagt er det absolut IKKE i orden at vores chauffør har snakket i håndholdt telefon under kørsel og vi har haft en snak med den pågældende chauffør så det ikke gentager sig.

Classificada 5 em 5 estrelas

Cirkusrevyen 2011

Jeg har været på en dejlig busrejse med Midtbus Jylland til KBH for at se cirkusrevyen 2011 i August måned. Turen var super tilrettelagt og Midtbus Jyllands chauffør var meget venlige og hjælpsomme kan klart anbefales til andre og bruge Midtbus Jylland

6 de outubro de 2011
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais