MIFApladen Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fuld tilfreds med de træplader vi havde bestilt. Chaufføren der kom med dem var ufattelig venlig og hjalp os. Charlotte fra MIFApladen har været virkelig sød og kommunikativ under hele processen.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service fra før køb til levering. Skulle bruge nogle plader til levering på Sjælland. Blev leveret som aftalt. Kundeservice var super venlige og chaufføren hjalp med pladerne på adressen. K... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har købt bordplader hos Mifa 2 gange nu, og begge gange har jeg været super tilfreds. God service, nem hjemmeside til bestilling, fornuftige priser. Var lidt problemer anden gang da træ jo er et... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

MIFApladen fortjener virkelig alle de stjerner der kan gives. Man kan få firmaet til at lave alt i massivt træ og deres priser er yderst rimelige. Hertil kommer en utrolig venlig og faglig kompe... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de móveis
  2. Loja de bancadas
  3. Loja de móveis para cozinha

Escrito pela empresa

Webshop for alle, der ønsker at købe massive træplader og tilbehør i høj kvalitet til lav pris. Vi leverer til hele Danmark og tilbyder alt lige fra hylder, bordplader, borde, bænke, reoler og bordben til komplette specialtilpassede køkkener i træ samt standard og specialbyggede køkken-ø'er. Alle vores træplader, træbordplader m.m. tilskæres præcis efter dine behov, så du ikke behøver gå på kompromis. Vi har mange forskellige træsorter og tykkelser på lager til hurtig levering.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

12 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 2 em 5 estrelas

Selve varen er der ikke noget at komme…

Selve varen er der ikke noget at komme efter! Men når det kommer til direktørens håndtering af uberettiget reservering af betaling, så er det en anden snak. Jeg bestiller vare for 7000,- beløbet bliver reserveret på min konto, vare bliver leveret og beløbet trækkes fra min konto, uden at reservationen ophæves!!
Jeg klager over dette, indsender dokumentation ifm. kontoudskrift og skrivelse fra min bank.
Denne dokumentation ser i bort fra og undlader at kommenter på det tilsendte.
Larmende tavshed er det der sker fra jeres side. Måske i er for høje i hatten til at se/ erkende jeres egen fejl eller mangel på effektiv betalingsløsning er årsagen.
Een ting er sikkert, de tiltænkte ordrer på spc lavet møbler, de går til anden side.

26 de abril de 2022
logótipo da MIFApladen

Resposta da MIFApladen

Hej Steen!
Nets / Easy håndterer alle vores betalinger via deres system, og derfor har jeg dialog med dem omkring problemet.
Du sendte dokumentationen i går, som jeg har sendt videre til nets, som er igang med at undersøge sagen, da de har oplyst mig at der må være sket en fejl, og at de gerne vil have dokumentation fra dig.
Jeg har oplyst dig pr. mail at jeg ville sende det videre til nets så snart jeg fik det, og det har jeg gjort.
Vi afventer pt svar fra nets på hvad der er galt, da det som skrevet er dem der håndterer alle vores betalinger.
Hilsen Mette
Direktør, MIFApladen

Top kundeservice!

Top kundeservice!

Hurtig levering af fire bordben, men desværre var to bordben beskadiget inden/under afsendelse.

Skriver en mail søndag aften og får svar dagen efter over både mail og henvendelse pr. telefon med en reklamationsløsning.

Torsdag leveres to nye bordben.

Tak til Charlotte herfra.

14 de outubro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Super kvalitet og bearbejdelse. Hurtig levering.

Bestilte materiale til en trappe. Hjemmesiden hvor man selv dimensionerer og tilpasser sit produkt virker logistik og er nem at bruge. Levering 2 dage efter bestilling af egen meget servicemindede og flinke chauffør. Godt emballeret og rådgivning omkring behandling af træet vedlagt. Kvalitet og forarbejdning til UG. Vil klart anvende MIFApladen igen.

8 de abril de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Home office renovation made easy

I had a specific size requirement for a working table. Mifapladen's website was easy to navigate and offers high customisability on type of tree, design, and finish.

My table arrived 17 business days after ordering, which was in line with their estimate plus the oil treatment.

The product looks great, I was very satisfied with the process and will definitely consider them next time I need custom made wood products.

4 de março de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Service og kvalitet i top

Service, kvalitet og pris i en klasse for sig. Pladen passede perfekt, kanter og hjørner præcis som foreslået og valgt. To gange rustik olie og leveret til døråbning. En egetræsplade som vi selv skulle give olie og skære til fra bauhaus og få fragtet hjem var dyrere end de 4.400 kr vi ialt gav hos mifa, så start med et tilbud fra mifa

17 de fevereiro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Bordplader til et helt køkken (4…

Bordplader til et helt køkken (4 bordplader):
Super god proces med at få mål og udformning på plads, så vi var sikre på at alt var som det skulle være (stor tak til Mathias Bjerg hos MIFA).
Pladerne kom til tiden. Der var en enkelt plade som havde en skade, men det blev hurtigt klaret og alt er super godt nu. Ret fornuftige priser. Så MIFA kan bestemt anbefales herfra.

16 de dezembro de 2020

Flot Arbejde

Købte to bordplader i eg efter mål.
Levering tog cirka en måned (havde dog bestilt 2 x oliering).

Køber gerne fra dem igen, da jeg er tilfreds med kvalitet og finish.

1 de dezembro de 2020

Gode vindues plader

Gode vindues plader, jeg bestilte 3 vindues plader og varen er nu kommet til aftalte tid, og kvalitet er i orden, og alle mål som de er bestilt med er overholdt :-), jeg er meget tilfreds og vender tilbage til MIFApladen igen, når behovet opstår. :-)

31 de outubro de 2020

Bestilte bordplade

Bestilte bordplade, den var meget hurtig færdig. Blev ringet personligt op af Mlfapladen der fortalte at nu var den færdig og ville blive sendt. Pladen er i endnu højere kvalitet end jeg havde forventet. Det bliver nok ikke meget bedre😊

14 de outubro de 2020
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais