MIFApladen Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fuld tilfreds med de træplader vi havde bestilt. Chaufføren der kom med dem var ufattelig venlig og hjalp os. Charlotte fra MIFApladen har været virkelig sød og kommunikativ under hele processen.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service fra før køb til levering. Skulle bruge nogle plader til levering på Sjælland. Blev leveret som aftalt. Kundeservice var super venlige og chaufføren hjalp med pladerne på adressen. K... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har købt bordplader hos Mifa 2 gange nu, og begge gange har jeg været super tilfreds. God service, nem hjemmeside til bestilling, fornuftige priser. Var lidt problemer anden gang da træ jo er et... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

MIFApladen fortjener virkelig alle de stjerner der kan gives. Man kan få firmaet til at lave alt i massivt træ og deres priser er yderst rimelige. Hertil kommer en utrolig venlig og faglig kompe... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de móveis
  2. Loja de bancadas
  3. Loja de móveis para cozinha

Escrito pela empresa

Webshop for alle, der ønsker at købe massive træplader og tilbehør i høj kvalitet til lav pris. Vi leverer til hele Danmark og tilbyder alt lige fra hylder, bordplader, borde, bænke, reoler og bordben til komplette specialtilpassede køkkener i træ samt standard og specialbyggede køkken-ø'er. Alle vores træplader, træbordplader m.m. tilskæres præcis efter dine behov, så du ikke behøver gå på kompromis. Vi har mange forskellige træsorter og tykkelser på lager til hurtig levering.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

12 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 2 em 5 estrelas

Forkert skårne hylder giver megen besvær

Når man bestiller specialfremstillede produkter til over 5000 kr, så må det kunne forventes, at Mifa-pladen tjekker at ordren er korrekt, før de sender den ud ad døren. Skulle fejlen ske alligevel, så forventer jeg som kunde, at de har forståelse for at min tid og mine kræfter, lige så meget som deres, bruges til at rette hvad der er deres fejl; det er ventetid hjemme x3, plus x4 opbæring og nedbæring af 30 kilo træ. Efter al denne frem og tilbagen kigger vi samtidigt på ca. en måneds leveringstid... Så gik luften lidt af glæden ved ellers smukke træhylder.

23 de março de 2020
logótipo da MIFApladen

Resposta da MIFApladen

Hej Cecilie!
Tak for din anmeldelse. Desværre er der sket en fejl i profileringen af kanten på dine hylder, hvilket vi beklager meget. Samme dag som vi modtog din reklamation aftalte vi afhentning af hylderne, så vi kan få dem hjem på værkstedet og få givet dem den rigtige kantprofil og leveret ugen efter.
Vi beklager fejlen, men har rettet den så hurtigt som vi kunne.
Hilsen Mette, MIFApladen

Classificada 1 em 5 estrelas

Kitchen counter table

Kitchen counter table. I had paid extra for double surface treatment but there were numerous rough patches. Mifa insisted that the table
was OK, that my critisism was unfounded so I had to threaten with a suit to make them take the table back.
Except my unpleasant contact the the CEO of the company the service (chaufer and office staff) was friendly. I cannot recommend the company

17 de março de 2020
logótipo da MIFApladen

Resposta da MIFApladen

Tak for din anmeldelse – selvom vi er utrolig kede af den lave score, da vi faktisk mener vi har opfyldt alle dine ønsker.

Du pakker pladen ud ved levering, men kan slet ikke acceptere pladen. Vi snakker frem og tilbage, og du vil ikke høre på hvad jeg har at sige omkring træ og produkter i træ, og hvad jeg tror der kan være tale om uden at have set pladen, og du beder mig straks kreditere pladen. Jeg oplyser dig at vi selvfølgelig skal kigge på pladen inden vi kan kreditere noget – med andre ord se på reklamationen.

Som det første dagen efter kigger jeg på pladen, og mener stadig ikke den er reklamationsberettiget, da den er præcis som træ er og at de lidt ru stave nemt kan pudses over. Nogle stave kan blive lidt ru når de får olie / fugtpåvirkning – det er sådan træ er – og er ikke lig med dårlig kvalitet.

Da vi lever af tilfredse kunder vælger jeg at kreditere dig pladen og fluks overføre beløbet til dig, som det første dagen efter forsøgt levering, da det var præcis det du bad mig om dagen før da vi snakkede sammen pr. telefon. Derefter vil du pludselig gerne have pladen alligevel.

På baggrund af ovenstående beskrivelse af forløbet synes vi at vi har ydet præcis den service du har bedt om efter at du ikke er tilfreds med kvaliteten af vores træplader, som ellers normalt får ros fra alle sider. Ovenstående er ikke normal procedure ved reklamationer, så du har fået en ekstra god service.

Hilsen Mette, MIFApladen

Bøgebordplade

Efter at have set MIFApaldens produkt har jeg købt en bordplade med affasede kanter og runde hjørner hos dem. Såvel deres meget informative hjemmeside, gode kundeservice, ordrebehandling, levering og ikke mindst pladens kvalitet er helt i top. Mange netbutikker og leverandører kan hos MIFApladen virkelig lære hvad god information, kundebetjening, levering og kvalitet er.
Kan absolut anbefales til enhver der har brug for et eller flere af de produkter de leverer.

29 de fevereiro de 2020

Bøgebordplade

Har købt en bøge-bordplade til skrivebord.
Kvaliteten af træet er virkelig i top, super flot og helt igennem et godt produkt.
Servicen fra Mifapladen var også helt i top. Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke... Kan varmt anbefale dem.

29 de fevereiro de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Meget positiv handel. Virkeglig god kundeservice. Anbefales.

1. Meget god kundeservice
2. Hurtig levering
3. Gode priser.

Bestilte en lille bordplade efter mål på webshoppen.
Blev ringet op en dag før pladen blev leveret, med info om hvornår pladen ville være i hus + at fragtmanden ville ringe en 1/2 time før, så man kunne nå fra arbejde.
I pakken var der også en lille "julegave" med et par tapas-platter.
Deres fragtmand var et stort smil.
Anbefales.

8 de dezembro de 2019
Classificada 5 em 5 estrelas

Super service, super kvalitet, nem bestilling, rådgivning om valg af vask. Alt i alt fem stjerner.

13 de novembro de 2019

Godt koncept.

Bestilt en bordplade til et skrivebord i specialmål. Pladen er oliebehandlet i sort olie x 2. Virkelig godt tilfreds med service og kvaliteten.

29 de setembro de 2019
Classificada 5 em 5 estrelas

Alt har været helt perfekt

Har købt en egetræshylde efter mål. Bestilling, kundeservice, levering og ikke mindst hylden - bestilt med halvrunde kanter og hjørner - har været helt igennem perfekt. Vil meget gerne anbefale MIFApladen
Mvh Jens Refsgaard

25 de setembro de 2019

Helt top

De er bare gode, ingen dikkedarer, løsningsorienterede. Jeg vil meget gerne handle hos dem igen.

31 de agosto de 2019

Nemt, enkelt & billigt

Absolut et sted jeg vil anbefale, meget bruger venlig måde at vælge sin træsort, størrelse, tykkelse & overfladebehandling.

Betydelig billigere end andre firmaer..

Venlig kontorpersonale der informere om leveringen..

Flink fragtmand

30 de agosto de 2019

Flot produkt

Flot produkt, god kommunikation. Leveringstid selvfølgelig længere end med standardvarer men værd at vente på.

23 de agosto de 2019

Super service..

Super service... Havde ved ordre afgivelse lavet en fejl... Dette blev meget hurtigt og let rettet da jeg heldigvis opdagede det inden produktions start... god kontakt og fantastisk opfølgning vedr. leveringstidspunkt.

og det modtegede produkt var bestemt 100% som forventet

19 de agosto de 2019

Nemt !

Mega nemt at bestille og fedt at man kunne se eksempler på behandling af træet. Gjorde det nemmere at bestemme hvordan det skulle se ud.
Jeg savnede dog lidt kommunikation i forbindelse med, om de var gået i gang eller hvor lang processen tog. Havde kun fået en standard bekræftelse på mail med standard vilkår og indformation. Så måtte skrive en mail til dem. Men fik svar hurtigt og varen blev sendt dagen efter. Så det var perfekt!

16 de agosto de 2019
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais