Fuld tilfreds med de træplader vi havde bestilt. Chaufføren der kom med dem var ufattelig venlig og hjalp os. Charlotte fra MIFApladen har været virkelig sød og kommunikativ under hele processen.... Ver mais
A empresa respondeu
Fantastisk service fra før køb til levering. Skulle bruge nogle plader til levering på Sjælland. Blev leveret som aftalt. Kundeservice var super venlige og chaufføren hjalp med pladerne på adressen. K... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har købt bordplader hos Mifa 2 gange nu, og begge gange har jeg været super tilfreds. God service, nem hjemmeside til bestilling, fornuftige priser. Var lidt problemer anden gang da træ jo er et... Ver mais
A empresa respondeu
MIFApladen fortjener virkelig alle de stjerner der kan gives. Man kan få firmaet til at lave alt i massivt træ og deres priser er yderst rimelige. Hertil kommer en utrolig venlig og faglig kompe... Ver mais
Webshop for alle, der ønsker at købe massive træplader og tilbehør i høj kvalitet til lav pris. Vi leverer til hele Danmark og tilbyder alt lige fra hylder, bordplader, borde, bænke, reoler og bordben til komplette specialtilpassede køkkener i træ samt standard og specialbyggede køkken-ø'er. Alle vores træplader, træbordplader m.m. tilskæres præcis efter dine behov, så du ikke behøver gå på kompromis. Vi har mange forskellige træsorter og tykkelser på lager til hurtig levering.
Nr. Bjertvej 17, 7830, Vinderup, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
God dialog med firmaet og hurtig levering af bordplade på ca. en uges tid.
Alt kom til rette tid, varerne var fine og dialogen med MIFA var gennem hele forløbet hurtig og god.
vi fik en meget fin service hele vejen igennem.
Rigtig god pris, pladerne af forventet kvalitet, de blev leveret præcis som lovet af venlig chauffør der bar pladerne ind sammen med mig.
Venligt og serviceminded personale da jeg ringede og spurgte til, hvornår på dagen jeg kunne forvente levering.
Helt perfekt handel!
100% i orden !
Vi bestilte for en uges tid siden to bordplader der blev leveret som aftalt og som var af absolut bedste kvalitet.
Kan absolut anbefale MIFApladen.
Super service fra bestilling til levering. Fantastisk produkt. Er super glad for mine bordplader. :)
God service. Fik opkald for at aftale leveringsdetaljer inden pladen blev produceret. Alle mål og kanter var som de skulle. Dobbelt olieret som aftalt. Kan kun sige godt om MIFApladen
Lækre produkter og super service - og levering som aftalt. Jeg ville handle der igen.
Det er nu anden gang vi handler hos MIFApladen og vi kan kun være super tilfredse. Mulighederne for valg af træsort, dimentioner samt efterbehandling af træplader er næsten ubegrænsede.
De har en nem og overskuelig hjemmeside, hvor man I eget tempo kan vælge sine produkter, som de så får leveret til døren.
Når vi skal have nye køkkenbordplader så kommer vi igen!
Jeg er meget tilfreds med det flotte produkt de har lavet ifm. bestilling af bl.a. en mindre sofa bordplade i specialmål, ligesom servicen før og under levering var i top.
Hvis du skal bruge en eller anden form for træ i specialmål kan jeg kun anbefale at bestille den herfra.
Bestilte 2 plader torsdag. De sendte dem mandag. Perfekt
Jeg fik et produkt, der desværre var fejlbehæftet. Jeg tog kontakt til mifapladen, og sendte billeder. Der var ingen problemer med at få et nyt produkt. thumbs up herfra.
ELENDIG SERVICE! Hjemmesiden viser et billede af pladen og ud fra den er der bestilt en helrunding på én af siderne... Fordi DE har lavet en fejl vil de IKKE lave en ny uden beregning! Kan kun fraråde alle at handle hos dem!

Resposta da MIFApladen
Deres hjemmeside fungere godt, så brugte ikke lang tid på at bestille produkt. Og som leverandøren selv gør opmærksom, skal du gennemgå produktet ved levering. Fragt leverandøren havde nemlig lavet en meget meget lille bulle i mit produkt. Nemt fikset med en smulle kogende vand og lidt sandpapir. Samtlige 5 stjerner er dog stadig fuldt ud fortjent.
På trods af jeg fumlede "lidt" ved bestillingen, lykkedes ALT fra dag til dag. Der er tydeligvis et VENLIGT, SERVICEMINDED MENNESKE (Mette) inde bag websiden.
Jeg var lidt i tvivl, om de bordben jeg fandt på siden, kunne afkortes. En mail til HomeWorks blev besvaret af Mette inden for ca. 20 minutter med billeder og grundig forklaring.
Jamen, PERFEKT! Tak :-)
Jeg købte en bordplade til et spisebord samt to hylder på specialmål, som blev leveret på blot tre dage. Der manglede imidlertid hyldebæringer i forsendelsen, men disse blev eftersendt med almindelig postomdeling uden problemer. Bordpladen og hylderne er rigtig flotte, især efter oliebehandling.
Jeg kan ikke andet end at anbefale virksomheden på baggrund af den hurtige levering og gode service, foruden de meget retfærdige priser.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.