Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

het was heel moeilijk om een opvolging te krijgen Iivm een retrour gezien ik weinig info had over de wijze waarop ik het artikel had teruggestuurd. Vandaar ook het belang om alles goed bij te houden.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Extreme ruime premium/designer collectie aan heel scherpe prijzen. Snelle levering. Toch 1 opmerking ivm deze levering. Normaliter ging men van elke stap in het leverproces op de hoogte gebracht worde... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik had wat argwaan om hier te bestellen, maar alles verliep correct en vlot. Tof concept om detailhandelaars aan elkaar te linken om zo een antwoord te bieden op de grote spelers. Mijn bestell... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Finalement J'ai bien été remboursé par Miinto ! Pas facile de se défaire du robot pour accéder à une personne physique ! Commande annulée suite à ma demande ! Merci Miinto ! Je reviendrai vers vous po... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Plataforma de comércio online
  2. Loja de roupa
  3. Loja de malas e bolsas
  4. Loja de moda masculina
  5. Loja de roupas vintage
  6. Loja de moda feminina

Miinto is een wereldwijd mode-platform dat ’s werelds best geklede mensen verbindt met een unieke selectie van premium, luxe en hand-gekozen locale mode. Omdat we een platform zijn, hebben we zelf geen magazijnvoorraad, elke order wordt met zorg klaargemaakt door gepassioneerde mensen uit ’s werelds beste kleding boutiques. Voelt u zich geïnspireerd? Bezoek ons op www.miinto.be Mocht u ondersteuning nodig hebben, staan onze medewerkers klaar om u op elk tijdstip van de dag te ondersteunen via de chat.

Informações de contacto

4,1

Bom

TrustScore: 4 em 5

4 mil opiniões

Respondeu a 84% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Enorm slechte webshop

Enorm slechte webshop. Tas besteld voor een verjaardag. Blijkt na paar dagen niet op voorraad. Samen met klantenservice gekeken naar alternatief die wel op voorraad is. Na anderhalve werk communicatie blijkt ook deze niet op voorraad. Erg amateuristisch allemaal en voor de luxe artikelen die ze beweren te verkopen mag je meer verwachten. Raad iedereen deze site af

1 de outubro de 2025

Hoi Rob,

Het spijt me echt te horen over je ervaring. Ik kan me voorstellen hoe frustrerend het moet zijn geweest om een ​​bestelling te plaatsen voor een speciale gelegenheid en er vervolgens achter te komen dat de artikelen niet beschikbaar waren. Dit is absoluut niet de soepele ervaring die we willen bieden, en ik bied daarvoor mijn oprechte excuses aan.

Ik heb je al via Trustpilot een verzoek gestuurd om je bestelgegevens met ons te delen. Zodra ik deze informatie heb, kan ik je zaak grondig bekijken en je goed helpen.

Fake

Vanaf de eerste seconde ik de schoenenvasthad voelde het fout. Heb al 15+ paar van het merk D.A.T.E. gehad dus. Geen logo op de hiel en zool. Nooit meegemaakt en ook elke schoen op hun website heeft dit. Voelde gewoon goedkoop aan. Hiel was oneven. Gewoon niet oké. Heb dit ook meteen bij het bedrijf zelf gerapporteerd.
Factuur op Klarna is aangepast maar in geen geval ga ik de 13€ kosten betalen die me aangerekend worden

20 de setembro de 2025

Hoi Gert,

Het spijt me echt te horen over je ervaring en hoe teleurgesteld je was met je bestelling. Wees gerust, alle artikelen die via Miinto worden verkocht, komen rechtstreeks van onze zorgvuldig gecontroleerde partnerboetieks, die verplicht zijn om uitsluitend authentieke producten van erkende leveranciers te betrekken.

Ik heb ook rechtstreeks per e-mail contact met je opgenomen, zodat we je probleem adequaat kunnen behandelen en ervoor kunnen zorgen dat je goed wordt geholpen.

Zeer teleurgesteld

Een tas besteld , wacht al 3 weken en is niet leverbaar!! Ik heb contact opgenomen met de klantenservice om te weten waar mijn bestelling is en heb vernomen dat het niet te leveren is , awel merci voor de lange wacht tijd!!!
Goed dat ik zelf contact heb genomen anders zou ik het nog niet weten!

30 de setembro de 2025

Beste Samira,

Mijn excuses voor uw recente ervaring met onze diensten. Het is teleurstellend om te weten dat we niet aan uw verwachtingen hebben voldaan en dat uw bestelling niet is uitgevoerd. We begrijpen hoe frustrerend dit is, vooral na zo lang gewacht te hebben op uw bestelling. We nemen uw zorgen serieus.

Helaas was onze partnerwinkel vanwege een verkeerd geteld voorraadsaldo niet in staat om uw bestelling te leveren. We beoordelen onze voorraadprocessen om te voorkomen dat dit nogmaals gebeurt. Uw feedback is van onschatbare waarde en helpt ons onze diensten te verbeteren. Bedankt dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht.

We waarderen uw begrip en geduld. We hopen u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.

Als u nog verdere vragen heeft of hulp nodig heeft, neem dan alstublieft contact met ons op.

Kordian, Miinto Customer Service Team

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb een tshirt besteld en die blijkt…

Ik heb een tshirt besteld en die blijkt nep te zijn. En aan hun klantenservice heb je helemaal niks. Ik zou zeggen niks bestellen bij mintoo je kan opgelicht worden. Na een maand heb ik hem nog steeds niet kunnen retourneren en krijg ik alleen maar automatische mails

28 de agosto de 2025

Hoi Klawi,

Het spijt me enorm om te horen over je ervaring. Ik begrijp hoe frustrerend dit moet zijn. Wees gerust, Miinto vereist dat al onze partners alleen authentieke artikelen aanbieden en elke boetiek wordt zorgvuldig gescreend voordat deze zich bij ons platform aansluit.

Om je zaak goed te kunnen onderzoeken en je te helpen, heb ik via Trustpilot een verzoek gestuurd om je bestelgegevens. Geef die gegevens door, dan zorgen we ervoor dat je probleem zo snel mogelijk wordt opgelost.

Bedankt voor je geduld en dat je dit onder onze aandacht hebt gebracht.

Efficiency

I had a problem following my order since I provided an incorrect E mailadress …Tom from Miinto responded quickly to my mail and gave me all the necessary information to collect my items correctly … The E Mail adress was then corrected instantly

27 de setembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb een Barbor jas bestelt en…

Ik heb een Barbor jas bestelt en gekregen. Artikel is goed, maar ik heb veel meer betaald dan in een barbour shop. Het artikel koste 65€ meer dat vindt ik too much

26 de setembro de 2025

Hoi Sproten,

Bedankt voor je feedback. We begrijpen volledig hoe frustrerend het kan zijn om verschillende prijzen voor hetzelfde artikel te zien. Bij Miinto werken we samen met een netwerk van onafhankelijke boetieks in heel Europa, wat betekent dat prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie, de voorraad en het prijsbeleid van de boetiek.

Ons doel is altijd om een ​​ruime keuze aan luxe en premium producten aan te bieden en tegelijkertijd een naadloze winkelervaring te creëren. We werken er continu aan om onze prijzen zo eerlijk en concurrerend mogelijk te houden.

We stellen het zeer op prijs dat je ervoor kiest om bij ons te winkelen en dat je de tijd neemt om je mening te delen. Dit helpt ons om te verbeteren en onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

Toujours bien

Très satisfaite de mon achat chez Minto ! Le produit correspond parfaitement à la description, l’emballage était soigné et la livraison rapide. Le prix est très compétitif, et tout s’est déroulé sans le moindre problème. Je recommande vivement ce site !

10 de setembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

De leveringen gaan traag.

23 de setembro de 2025

Beste Dre,

Bedankt voor je reactie op Trustpilot.

Het spijt ons zeer te horen over je winkelervaring. Dit is zeker een teleurstellende situatie waar we erg veel spijt van hebben!

Ik wil graag je bestelling bekijken en meer informatie krijgen over de situatie waar je naar verwijst, zodat ik beter begrijp wat er is gebeurd en je goed kan helpen.

Aangezien ik informatie mis over de bestellingen waarnaar je verwijst, heb ik het verzoek via Trustpilot ingediend en ik zou je zeer dankbaar zijn voor een reactie.

Ik hoop snel van je te horen.

Bedankt voor je begrip en nog een fijne dag!

Emilia, Miinto

Classificada 5 em 5 estrelas

Recent een mooie muts besteld via…

Recent een mooie muts besteld via Miinto en ik ben heel tevreden. De bestelling verliep vlot, de levering was sneller dan verwacht en de verpakking was netjes. De muts zelf is van goede kwaliteit en ziet er precies zo uit als op de foto’s. Zeker een aanrader om hier te bestellen

23 de setembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Allerlei kosten en toeslagen voor retour

Eén kleedje besteld. Bleek veel te groot, ondanks de maattabel gevolgd te hebben. Besteld via Klarna. Na retour bleek ik nog 13 EURO kosten te moeten betalen aan Miinto. Allerlei toeslagen, retourkosten enz... Dit allemaal voor 1 kleedje die spijtig genoeg veel te groot was. Echt een schande. Ik bestel daar nooit meer! Na contat met d eklantendienst waarin ze zeggen dat z emijn frustratie begrijpen, geen enkele oplossing. Ik bestel dagelijk sonline bij diverse aanbieders. Nog nooit zoiets meegemaakt. En advies: BESTEL DAAR NOOIT! Kost je zowiezo geld! Rip-off

17 de setembro de 2025

Beste Klant,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw feedback op Trustpilot te delen.

Het spijt me zeer te horen dat u teleurgesteld bent over de maat van de jurk en de kosten die u heeft moeten maken voor het retourneren.

Houd er rekening mee dat retourkosten alleen in rekening worden gebracht wanneer een klant besluit een artikel te retourneren, maar dat deze volledig worden gedekt door Miinto in gevallen waarin een product defect, beschadigd of onjuist is. Het spijt me als dit niet duidelijk genoeg was op het moment van uw retourzending en ik begrijp dat deze situatie als oneerlijk kan worden ervaren.

Bij Miinto hanteren we een standaard retourbeleid dat geldt voor alle partnerboetieks, maar ik erken ook dat uw ervaring de noodzaak van duidelijkere communicatie over deze kwestie onderstreept.

Helaas ontbreekt uw bestelnummer, waardoor ik de situatie niet kan onderzoeken. Om uw zorgen effectief aan te pakken, kunt u contact opnemen met ons Customer Success-team. U kunt erop vertrouwen dat zij zich zullen inzetten om de best mogelijke oplossing voor uw geval te bieden.

We horen graag van u.

Robert, Miinto

Tevreden

Ik vind dat jullie heel veel keuze hebben, de website is duidelijk en gebruiksvriendelijk.
Mijn broek werd snel geleverd.
Spijtig genoeg paste de broek mij niet, maar de retourprocedure was duidelijk en gemakkelijk.

2 de setembro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.