TEMPO MATERIALEN B.V.  Opiniões

TrustScore: 3 em 5

Informações sobre a empresa

1. Empresa de hospedagem na Web

Mijninspectieluik.nl is de Nederlandse webshop van TEMPO MATERIALEN B.V., gevestigd in Capelle aan den IJssel (KvK 97892181). Wij zijn gespecialiseerd in inspectieluiken en revisieluiken voor wand, plafond en vloer: gipsplaat luiken, stalen luiken, luchtdichte en geïsoleerde uitvoeringen, brandwerende luiken (EI30, EI60, EI90, EI120) en betegelbare luiken voor badkamer en toilet. Ons assortiment is gericht op zowel de professionele installateur en aannemer als op de particuliere klant die zijn verbouwing zelf doet. Standaardmaten leveren wij uit eigen voorraad; maatwerk wordt op bestelling door de fabrikant geproduceerd, waardoor de levertijd per product kan verschillen. Die levertijd vermelden wij bij het product. Tempo is een Europese groep met vier vennootschappen en een eigen webshop in elk land waar wij actief zijn: Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Elke webshop heeft een eigen klantenservice in de taal van het land. Beoordelingen op onze website komen uitsluitend van klanten die op mijninspectieluik.nl hebben gekocht. Beoordelingen uit onze andere Europese webshops tonen wij apart, met vermelding van land en datum. Vragen over een product, een bestelling of een retour? Mail naar info@mijninspectieluik.nl. Wij reageren op werkdagen.

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

4 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Dramatische leverancier, geen communicatie en extreem lange levertijden

Deze online winkel gekozen op basis van snelle levertijden (24/72 uur), positieve reviews op hun site (lijkt op trustpilot ranking) Nedeerlandse vestiging (010 telefoonnunmer) en marktconforme prijs. Na de bestelling was bleek dat de communicatie dramatisch was. Je wordt doorgeschakeld naar een buitenlands nummer, eigenlijk altijd voicemail (duits) of geen antwoord. In een uitzonderlijk geval heb ik wel contact gehad en toen bleek de persoon alleen Engels te spreken, terwijl ik een mail in vloeiend Nederlands de dag ervoor had ontvangen van haar. Verdere mails bleven onbeantoord. Ik vermoed dat de reviewscores vervalst zijn, zeker met wat ik op trustpilot zelf lees herken ik hun eigen reviewscores niet op hun website. Bedrijf heeft kvk in Nederland, maar ik vermoed dat ze zelf in Antwerpen zitten (daar vind ik een vestigingsadres op een prive adres). Op een gegeven moment is mijn toon in de correspondentie veranderd en heb ik de druk opgevoerd. Op een gegeven moment kwam er een reactie dat hij binnen 2 weken geleverd werd en ik “nog maar eventjes geduld moest hebben”, Mijn aannemer had inmiddels de verbouwing afgerond zonder het luik te kunnen plaatsen.
Ik heb een ultimatum gesteld dat ik na die twee weken aangifte zou gaan doen. Geen reactie, totdat er vandaag (de twee weken waren inmiddels voorbij) een vrachtauto een pakket leverde. Product zelf is prima (Knauf), maar deze partij is volledig onbetrouwbaar. Uiteindelijk wel mijn product, maar moet nu de aannemer weer laten komen voor inbouw en afwerking. Dus extra kosten en vertraging in de oplevering. Kortom: nooit mee in zee gaan en via een andere leverancier het Knaufproduct bestellen.

Veel beloftes, maar niets leveren.

23 de fevereiro de 2026

Beste klant,

Dank voor uw uitgebreide verslag. Wat u beschrijft is niet hoe wij willen werken, en
daarvoor bieden wij onze oprechte excuses aan.

Het product dat u bestelde is een maatwerkartikel dat door de fabrikant op bestelling
wordt gemaakt. De levertijd daarvan hangt van de fabrikant af en kan langer uitvallen
dan wij vooraf inschatten. Dat is geen excuus voor wat er daarna gebeurde: wij hadden u
tijdens die wachttijd actief moeten informeren, en dat is niet gebeurd. Dat had beter
gemoeten.

Voor de duidelijkheid over wie wij zijn: Tempo is een Europese groep met vier
vennootschappen en een eigen webshop in elk land. In Nederland is dat TEMPO MATERIALEN
B.V., KvK 97892181, Rietbaan 2, Capelle aan den IJssel. Via mijninspectieluik.nl
leveren wij aan honderden professionals en particulieren in Nederland.

De beoordelingen op onze site hebben wij opnieuw opgezet: u ziet nu alleen beoordelingen
Europese webshops staan apart, met land en datum erbij. Uw opmerking daarover was
terecht.

Mocht u nog iets willen bespreken over uw bestelling of de extra kosten, dan kunt u ons
het beste bereiken via info@mijninspectieluik.nl. Wij reageren daar op werkdagen.

Classificada 3 em 5 estrelas

Geen aanrader als je snel iets nodig hebt

Update 23-09-2025

Na een mail met een screenshot van mijn aangifte bij de politie kwam er zeer snel een mail binnen.
binnen een dag was het geld terug gestort.

Ze mogen wel wat gaan doen aan hun communicatie en zorgen dat de nummers bereikbaar zijn en niet buiten gebruik.

------------------------------------------
Hier besteld maar na betaling kreeg ik enkel een bestel bevestiging.

Het telefoonnummer is buiten gebruik en op mail/antwoordformulier reageren ze niet.

Ook de gelieerde bedrijven op hun site zijn onbereikbaar.

Moet zeggen dat ik geen oplichting verwachte met inspectieluikjes....
----------------------
Update 23-09-2025
binnen een dag was het geld terug gestort.

1 de setembro de 2025

Resposta da TEMPO MATERIALEN B.V.

Bedankt voor uw eerlijke feedback. Dat u zover moest gaan om uw geld terug te krijgen,
is niet hoe wij willen werken. Wij hebben ons retourproces sindsdien aangepast zodat
terugbetalingen sneller en zonder gedoe verlopen. Onze excuses voor het ongemak.

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie luiken

Mooie luiken, goed geleverd.

Enige verbeterpunt is hun communicatie omtrent levertijd: dit had wat voortvarender gemogen, zodat ik sneller had geweten wanneer de luiken verzonden zouden worden.

20 de agosto de 2025

Beste Nathan,

Dank voor uw beoordeling en fijn dat de luiken goed zijn aangekomen. Uw punt over de
communicatie rond de levertijd is terecht — u had eerder moeten horen wanneer de luiken
verzonden werden. Daar werken wij aan. Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben,
dan helpen wij u graag via info@mijninspectieluik.nl.

Classificada 1 em 5 estrelas

Onbereikbare klantenservice, geld weg.

Het lijkt een frauduleus bedrijf. Het product was na een maand nog niet geleverd, dus wilde ik de aankoop annuleren. Om er vervolgens achter te komen dat de klantenservice onbereikbaar is. Ik heb bijna 10 keer geprobeerd te bellen op verschillende tijdstippen, maar er werd nooit opgenomen. Ook heb ik vier keer gemaild en het contactformulier op hun website ingevuld. Inmiddels wacht ik al 6 weken op enige reactie.

16 de maio de 2025

Beste klant,

Uw ervaring is precies wat wij niet willen dat een klant meemaakt, en daarvoor bieden
wij onze oprechte excuses aan. Een bestelling die na een maand nog niet geleverd is,
en daarna zes weken geen antwoord — dat is niet acceptabel, en dat u aan fraude dacht,
begrijpen wij.

Wij zijn geen frauduleus bedrijf: TEMPO MATERIALEN B.V. is ingeschreven bij de KvK
onder nummer 97892181 en levert via mijninspectieluik.nl aan honderden klanten in
Nederland. Maar in uw geval hebben wij gefaald in het enige wat er toe deed: bereikbaar
zijn.

Onze klantenservice is sindsdien anders ingericht. Mocht uw bestelling nog niet zijn
afgehandeld of terugbetaald, stuur dan alstublieft een bericht naar
info@mijninspectieluik.nl met uw ordernummer. Wij pakken het dan direct op.