Otrolig dålig återkoppling från kundsupporten, har ringt väldigt många gånger och oftast är det ingen som svarar. När man väl får tag i personalen, så är dom otrevliga och avvisande i sitt bemötande.... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Var lite skeptisk från början men ändra de mig snabbt då spårningsinfo kom och paketet landade efter 4 dagar. Sen kan man ju kanske ha åsikter om 10.000 mAh men det är en annan sak, jag visste att de... Ver mais
Mitt senaste köp av en powerbank var en fantastisk upplevelse. Powerbanken var av hög kvalitet och hade en imponerande batteritid. Den var lätt att använda och smidig att ta med sig överallt. Jag är v... Ver mais
Hej. Fick en som inte fungerade så bra. Jättebra av dom att snabbt skicka en ny som var kanon. Jag är jättenöjd med den. Riktigt bra service av er. Rekommenderar verkligen PhonePro.
Informações sobre a empresa
Vi är en onlinebutik specialiserad på försäljning av elektronik, särskilt power banks. Vår fokus ligger på att erbjuda högkvalitativa power banks i olika storlekar och kapaciteter för att hålla dina enheter laddade och redo att användas. Välkommen till vår butik för att hitta pålitliga och effektiva lösningar för att hålla din elektronik igång!
Informações de contacto
Suécia
- phonepro.se
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Good product and fast delivery.
I ordered a powerbank and the first one…
I ordered a powerbank and the first one didn’t work well, but PhonePro.se quickly sent me a new one that works perfectly. Really good service, I’m very happy!
Bedrövlig produkt
Bedrövlig produkt. Kundservice gav mig dock en ny. Problemet var att den också gick sönder efter några dagar
Otrevlig och otillgänglig personal
Personalen som svarar säger att dom skall återkomma och att dom skall skicka bekräftelse per mail, men inget händer.
Lång leveranstid
Kanon service.
Fungerade smidigt med beställning och…
Fungerade smidigt med beställning och betalning, och leveransen var snabbare än jag förväntat mig.
Trådlös mobilladdare funkar inte till…
Trådlös mobilladdare funkar inte till ipone 12 - Har nu fått en ny som funkar
Grym och snabb service!
Beställde hem den och allt fungerade som det ska.
Beställde hem den och allt flöt på smidigt. Vid användning fungerade den utmärkt för arbetstelefonen som är en IPhone 15. Rekommenderas starkt!!
Grym powerwalka
Grym powerwalka, och väldigt snabb leverans! Rekommenderas starkt
Bra produkt
Bra produkt, fick den snabbt levererad efter 2 dagar.
Funkar som det ska!
Produkten funkar inte…
Produkten funkar inte…
Lång leverans
Laddar ej trådlöst
Magneten för svag
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.