De herenoorbellen die ik bestelde hadden een nette en zelfverzekerde stijl. Ze stonden goed bij casual kleding maar ook bij een overhemd. De verzending was snel genoeg om ze nog voor het weekend te on... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
.Deze oorbellen zijn licht mooi en makkelijk te combineren. Ik droeg ze met een eenvoudige zwarte jurk en ze maakten de look helemaal af.
Pure oplichting... Komt uit China😔 Besteld en 4 weken moeten wachten voor ze eindelijk door de brievenbus kwamen. Meerdere mails gestuurd, die werden wel beantwoord. De oorbellen zijn van sle... Ver mais
Prachtige oorbellen, levertijd nagekomen, een aanrader
Sem histórico de convites para avaliação
.Deze oorbellen zijn licht mooi en…
De gratis verzending vanaf een bepaald…
De gratis verzending vanaf een bepaald bedrag gaf mij net dat zetje om een tweede paar toe te voegen en daar ben ik blij mee. Het ene paar is wat rustiger en het andere wat kleurrijker. Zo heb ik iets voor verschillende dagen.
Ik ben super blij met mijn oorbellen
Ik ben super blij met mijn oorbellen! De kwaliteit is echt top en ze zijn nog mooier in het echt dan op de foto's. De levering ging ook lekker snel. Ik krijg er veel complimenten over en ga zeker nog een keer bestellen. Echt een aanrader!
Prachtige oorbellen
Prachtige oorbellen, levertijd nagekomen, een aanrader
De herenoorbellen die ik bestelde…
De herenoorbellen die ik bestelde hadden een nette en zelfverzekerde stijl. Ze stonden goed bij casual kleding maar ook bij een overhemd. De verzending was snel genoeg om ze nog voor het weekend te ontvangen.
Geweldige oorbellen
Geweldige oorbellen. Ruime keuze, dat is top
Ik had een vraag voordat ik bestelde en…
Ik had een vraag voordat ik bestelde en de klantenservice reageerde duidelijk. Het was geen lang gesprek maar het gaf mij genoeg vertrouwen om de bestelling af te ronden.
twee mooie paren voor elke gelegenheid
Ik kocht twee verschillende paren om gratis verzending te krijgen en beide zijn op hun eigen manier handig. Het ene paar is subtiel voor dagelijks gebruik en het andere heeft een wat sterker ontwerp voor het weekend. De bestelling kwam netjes verpakt aan en niets was beschadigd.
Ik koos een paar met een natuurlijk…
Ik koos een paar met een natuurlijk symbolisch ontwerp en ze zijn snel een van mijn favoriete accessoires geworden. Ze geven net wat karakter zonder te druk te zijn. Die balans zocht ik precies.
De oorbellen kwamen netjes aan en de…
De oorbellen kwamen netjes aan en de sluiting voelde stevig. Ik droeg ze naar mijn werk en daarna nog tijdens het eten. Aan het einde van de dag zaten ze nog steeds prettig.
Lange levertijd en slechte kwaliteit
Website doet zich mooier voor dan de werkelijkheid.
Er staat snelle levering op de website... daar verschillen wij van mening. Het heeft 3 weken geduurd voor mijn bestelling binnen was, snelle levering is voor mij in iedergeval binnen 1 week, liefst de volgende dag binnen.
2 setjes oorbellen van Stitch besteld, zou van hypoallergeen materiaal zijn. Ik heb mijn twijfels, het ziet er goedkoop en gegoten uit. De afwerking is slordig met scherpe randjes. Een van oorbellen was kapot geleverd, het oogje waar het hangertje aan moest hangen was afgebroken. Ik bestel hier niet meer, spijt dat ik de reviews van de winkel niet vooraf opgezocht had.
Bedriegers
Zeer slechte ervaring
Ze.liegen en bedriegen
Oorbellen zouden al 11 dagen geleden verzonden zijn .
Kijk je op tracking trace blijkt ze niet verzonden te zijn .
Nu weer een email is nu verzonden
En is ook nog troep uit China
Zoals in de tracking staat .
Ik wil geld terug
Betalen en niet geleverd krijgen
Ik heb oorbellen besteld en niet gekregen, wel betaald.
Als antwoord ze zijn bij u geleverd niet dus!!
Als ik bel krijg ik een voicemail in het Frans, hier niet kopen ,!!!
Pure oplichting
Pure oplichting... Komt uit China😔
De oorbellen zijn van slechte kwaliteit, had 2 setjes gekocht. Bij de eerste keer dragen , heb ik het hangertje al moeten lijmen met seconde lijm...😬
Oorhangers zijn ook scheef..
Koop hier dus niks meer.
14 november besteld, 11 december heb ik ze ontvangen. Katten oorbellen , erg jammer en teleurgesteld.
Pure oplichterij!! Niet hier bestellen!
Helaas niet eerst reviews gelezen voordat ik oorbellen bestelde. Zit er al weken op te wachten en zie de bui al hangen: weg geld… wat een oplichters!!! NIET hier bestellen!!
Ik had 2 paar oorbellen besteld en die…
Ik had 2 paar oorbellen besteld en die waren, niet ok. De print was doorlopen en de andere veel te groot (voor een kind). Ik moest ze aangetekend terug versturen naar (de klantenservice) Portugal. Vervolgens eeuwen wachten en contact opnemen nog steeds geen geld en vage mailtjes over dat het is overmaakt! Koop hier niet want je geld ben je sowieso kwijt en contact zoeken is echt een grote ellende! Pfff!!
Stel oplichters
Stel oplichters! Echt NIET hier bestellen! Wacht nog steeds op oorbellen die binnen paar dagen geleverd zouden worden. Het event waar ik ze voor nodig had is inmiddels voorbij. Nu ook geen contact te krijgen. WERKELIJK ALLES WAT ZE BELOVEN OP HUN SITE DOEN ZE NIET! Ik wacht nog steeds op mijn oorbellen!!
Super slechte ervaring
Super slechte ervaring. Oorbellen werden eerst niet verstuurd en vervolgens na contact werden ze verstuurd. Vervolgens bleven ze maar ‘onderweg’. Bij contact krijg alleen hetzelfde antwoord…. Spreken je aan met een verkeerde naam. Hopelijk kan ik mijn geld nog terug krijgen.
17 juni oorbellen besteld
17 juni oorbellen besteld, er werd aangegeven dat ik ze rond 26 juni zou ontvangen. Op tijd voor het doel waarvoor ik ze gekocht had. 24 juni pas een track-and-trace ontvangen en daar gebeurt helemaal niets. De track-and-trace geeft aan dat het pakket nog niet is ontvangen door de verzender.
Ik heb het gevoel dat het pakket niet meer gaat komen en heb na bovenstaande reviews grote vraagtekens bij de kwaliteit als ik het pakket überhaupt ontvang. Ik vermoed dus dat ik straks 30 euro lichter ben voor niks. Gelukkig betaald met creditcard dus ik vorder het terug via de bank.
Verschrikkelijk
Verschrikkelijk, 2 juni een bestelling gedaan en nu nog niet binnen. Op 1 van mijn berichten werd gereageerd, toen werd er gezegd de levering is tussen 8 & 14 dagen. Wat op hun website al anders staat, daar staat 8 tot 12 dagen door heel Europa, ook staat er snelle levering vermeld. Nou ik wacht nu al dik 3 weken en niks, op mails word niet meer gereageerd. Na het lezen van een eerdere revieuw, waar gezegd word dat het ook nog eens aliexpress troep is, ben ik er bang voor. Met de foto van de stitch oorbellen, gezocht bij aliexpress en idd allemaal overeenkomsten. Ben er dus bang voor dat dit gewoon dropshippers zijn en ik €18,- euro betaald heb voor een paar oorbellen van 2 euro. Vraag me af of er überhaupt nog iets geleverd word, ik raad het af om hier te bestellen, pure oplichters!
Update: Na 5 weken eindelijk de oorbellen binnen en helaas waar ik al bang voor was (na de reviews) gewoon aliexpress oorbellen, dit zijn gewoon DROPSHIPPERS!!!!