Mooie ruime keuze voor iedere ruimte. Ik had best wel wat vragen, alle werden snel en vakkundig beantwoord. Hierdoor heb ik de beste keuze kunnen maken. Ook erg fijn, de gunstige prijzen. De raambekle... Ver mais
In de winkel was het een zeer goed contact de service van het personeel is meer dan uitstekend je wordt perfect geholpen het meten was snel en zeer correct daarna het bezorgen verliep meer dan corre... Ver mais
Website is duidelijk met goede instructies hoe je moet meten. Wordt vrij snel geleverd en een vriendelijke prijs. De lamellen zijn heel mooi en goed afgewerkt.
Eerst voor ons keukenraam besteld Dit omdat wij toch even de kleur een breedte 7cm zelf wilden bekijken met band of koort bij de showroom langs geweest Goed geholpen met maten en advies Voor onze... Ver mais
Raamdecoratie op maat bij dé grootste specialist voor: Jaloezieën, Rolgordijnen, Plisse, Duette® shades. GRATIS kleurstalen en binnen 10-15 werkdagen geleverd
Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Prima geholpen, fijne service en één van de weinige die hun afspraken nakomen. Top bedrijf!

Resposta da Mijnraamdecoratie.nl
Prachtige materiaal, snelle levering!
Super tevreden.

Resposta da Mijnraamdecoratie.nl
Zeer betrouwbare kwaliteit en correcte levering.

Resposta da Mijnraamdecoratie.nl
Mooi rolgordijn. Heldere bestellijst. Aardige medewerkers.
Enige nadeel:
Site gaf eerste keer aan dat mijn e-mailadres niet correct was, dus moest bellen en via een mail betalen.
Bij mijn volgende bestelling kreeg ik dezelfde melding en deed vervolgens de betaallink het niet, in de mail.
Heel onhandig. Hoop dat jullie het op kunnen lossen.

Resposta da Mijnraamdecoratie.nl
Duidelijke site, eenvoudig te bestellen. Makkelijk systeem om op te hangen. Stevig en kwaliteit! En ook nog snel geleverd!

Resposta da Mijnraamdecoratie.nl
Goede prijs/ kwaliteit en goed geïnstalleerd

Resposta da Mijnraamdecoratie.nl
Goede service, komen afspraken na, goede prijs kwaliteit verhouding en zeer tevreden met eindresultaat!

Resposta da Mijnraamdecoratie.nl
Duidelijke en eenvoudige site. Makkelijk om het gewenste product te vinden en daarna te bestellen.
Snelle levering en top product.

Resposta da Mijnraamdecoratie.nl
Goede communicatie, tijdige info en goede bezorging, goed product.

Resposta da Mijnraamdecoratie.nl
De montagehandleiding is volkomen onduidelijk en ook voor de aankoop was Joe Benelli niet in staat iets zinnigs te zwggen over de montage. Het materiaal is ondeugdelijk: 1 keer op de grond vallen en het metalen montagemateriaal is verbogen.

Resposta da Mijnraamdecoratie.nl
Goede levering, vriendelijke mensen, en natuurlijk een mooi resultaat!

Resposta da Mijnraamdecoratie.nl
Ik ben heel blij met de geleverde jaloezieën. alles snel geleverd en netjes verpakt.
Met de juiste maten makkelijk op te hangen en mooi afgewerkt met sierlat.
Ben uiterst tevreden voor de kwaliteit en de prijs.

Resposta da Mijnraamdecoratie.nl
Nu voor de tweede keer raambekleding besteld. Na de eerste keer goede kwaliteit en blijft mooi. Makkelijk te bestellen en netjes afgeleverd.

Resposta da Mijnraamdecoratie.nl
Snelle reactie (20 min) per mail bij montageprobleem.

Resposta da Mijnraamdecoratie.nl
Leverantie van top down-bottum up plissé gordijnen en normale jaloezie was gelijktijdig en binnen de aangegeven termijn. En niet onbelangrijk: volgens opgaaf en ze werken goed.

Resposta da Mijnraamdecoratie.nl
We zijn heel tevreden met onze zwarte bamboe jaloezieën. Goed en vakkundig opgehangen door vriendelijke monteur. Prijs/kwaliteit prima in orde. Beveel het zeker aan!

Resposta da Mijnraamdecoratie.nl
Mijn bamboe jaloezien zien er super mooi uit en waren al na 2,5 week binnen! (Op maat gemaakt)
Alle jaloezien lopen mooi gelijk in elkaar en is makkelijk te bevestigen.
Goede prijs ook! 👌🏻