Milawebshop Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Prima geleverde paasfiguren. Zeer goede service. Wat vragen van de shop, zo uitgeklaard. Goed op tijd geleverd . Doos met producten ..nog nooit zo een onbreekbare samenstelling gezien ! Echt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Geweldige service. Goede opvolging. Ik had chocolade vosjes besteld, maar die waren uit voorraad. Dit is netjes door hun gemeld en in plaats daarvan hebben ze Eekhoorntjes geleverd, die eigenlijk... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wauw! Hoe leuk was het om dit pakje te openen. Ik kocht voor mezelf mijn lievelingspaaseitjes (omdat ze bijna nergens te vinden zijn) en ze kwamen toe in een mooi en verzorgd pak. Volledig beschermd t... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Dit zal altijd een aanrader blijven voor ons bedrijf. We werken met 35 personeelsleden. Alle chocolade was goed in ingepakt. De chocoladestukjes waren heel mooi verpakt met microfolie zakje en e... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de chocolates
  2. Loja de doces
  3. Loja de vinhos

Speciaalzaak in zoete en hartige geschenken. Gespecialiseerd in chocolade voor alle feestdagen, ijstaarten, wijnen en doopsuiker.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

284 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

40 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Goede prijs/kwaliteit!

De chocolade was zeer goed verpakt, zodat geen enkel paasei gebroken was. De levering was tijdig geleverd volgens afspraak en de producten zijn van goede kwaliteit.

12 de março de 2026

Alles perfect in orde

De bestelling werd met zorg klaargemaakt en geleverd, alles in orde

5 de março de 2026

Resposta da Milawebshop

Bedankt voor de mooie review. Dit is erg gewaardeerd.

Classificada 4 em 5 estrelas

Bestelling op afgesproken datum en uur…

Bestelling op afgesproken datum en uur geleverd, het pakket was heel goed verpakt, bij openen van de doos kwam de aroma van de chocolade vrij, heel lekkere chocolade

2 de março de 2026

Resposta da Milawebshop

Bedankt voor deze mooie review.

Snelle verzending paaseieren.

Alles is vlot verlopen en gedaan zoals vermeld.

2 de março de 2026

Resposta da Milawebshop

Bedankt voor deze review.
We stellen het enorm op prijs om hier even tijd voor te maken.
Gert Van Damme en het MILA-team

Heel lekkere ijstaarten

Heel lekkere ijstaarten. Online besteld en snel beschikbaar. Voor herhaling vatbaar.

17 de dezembro de 2025

Resposta da Milawebshop

We zijn blij dat de ijstaarten jullie hebben gesmaakt. Ons roomijs is het hele jaar beschikbaar als schepijs in potten van 1 liter.
Bedankt voor de 5 sterren!
Een gezond en gelukkig 2026 toegewenst.

De negerzoenen waren hemels

De negerzoenen waren hemels . Lekkere chocola vulling zoals het moet zijn . Ieder die een negerzoen heeft geproefd vond het genot . Dank voor de ontdekking die hebben mogen ontdekken . Wilma

24 de dezembro de 2025

Resposta da Milawebshop

Dank u wel voor de mooie review. We specialiseren ons in echte ambachtelijke lekkernijen voornamelijk van binnen- maar ook van buitenland. Zo hebben we heerlijk roos-wit spek, nougat, ambachtelijk gemaakte pasta vanuit een klein familiebedrijfje in Italië, en ga zo maar verder. Voor onze chocolade werken we alleen maar met de beste kwaliteit van Callebaut chocolade (onze buurman). Fijn dat jullie hebben genoten! Bij deze nog een gelukkig 2026!

Gert Van Damme en het ganse MILA team.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vlotte bestelling via webshop en snel…

Vlotte bestelling via webshop en snel geleverd. Ingepakt met de nodige voorzichtigheid zodat zeker niets stuk kan gaan.

23 de dezembro de 2025
Opinião espontânea

Resposta da Milawebshop

Bedankt voor de mooie review.
Fijne feestdagen

Vriendelijk

Vriendelijk, vlotte bediening, werden goed op de hoogte gehouden over de produkten.

6 de dezembro de 2025

Resposta da Milawebshop

Heel erg bedankt voor de mooie review
Fijne feestdagen
Gert Van Damme en het ganse MILA team

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.