MILK COPENHAGENOpiniões

TrustScore: 4 em 5

3,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Har handlet ofte hos Milk Copenhagen igennem de sidste 3 år , aldrig haft problemer. Købte en rigtig sød sommerkjole i maj/Juni 2024 ingen problemer.

Classificada 1 em 5 estrelas

Har prøvet at få kontakt med Milk Copenhagen da jeg har en reklamation på en jakke jeg købte i marts måned men min mail kan ikke komme frem og man kan ikke komme i kontakt med dem.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fik en jakke i julegave, som desværre har fået en revne i stoffet efter at være brugt sparsomt. Skrev til kundeservice angående en reklamation, og fik ikke alene svar efter maks en time, men d... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de moda infantil

Informação fornecida por diversas fontes externas

Vi er MILK Copenhagen. Vi laver tøj til dig og dine børn. Vores designfilosofi er enkel: At finde det rigtige outfit skal ikke være en kamp. Det skal være sjovt! Vi laver tøj til kvinder og børn i alle størrelser og former, og vores MILK Copenhagen kunder skal helst føle sig som en million. Det kan godt være, at vi ikke er trendsettere, men vi ved, hvad der klæder rigtige kvinder og rigtige børn, og det er dem, vi designer til. Du finder ikke vores design andre steder. Alle vores styles og print er designet in-house eksklusivt til MILK Copenhagen. Vores nordiske design er inspireret af skandinavisk storbyliv. Vi elsker mønstre, flæser og sjove detaljer, så det finder du også masser af i vores kollektion. Og du kan selvfølgelig mikse og matche alle styles, så de passer præcis til dig.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Manglende kontakt

19 de novembro de 2024

Bestil ikke herfra!

Bestil ikke herfra!
Jeg har sendt en større mængde varer retur sidst i juli og kan se den er modtaget via GLS, men siden har jeg intet hørt.
De svarer ikke på mails til kundeservice og har prøvet at skrive til en anden mail- som jeg fik i en mail om at jeg skulle anmelde mit køb- men den mail adresse findes ikke 🤷🏼‍♀️

29 de julho de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Jeg har forgæves forsøgt at skrive til…

Jeg har forgæves forsøgt at skrive til firmaet, flere gange, men har stadig ikke fået noget svar efter nu 1 måned. Jeg har et, hvad der efterhånden føles banalt spørgsmål jeg ønsker svar på vedrørende en ordre jeg har modtaget. Jeg har endnu ikke taget tøjet i brug for det var ikke hvad jeg forventede. Bøvl.

9 de agosto de 2024
Classificada 3 em 5 estrelas

Hej☀️Jeg står lige nu i den situation at…

Hej☀️Jeg står lige nu i den situation at have sendt et par bukser retur til
milk Copenhagen( d. 22/8) og venter på at jeg modtager et par bukser i en størrelse større, håber de snart kommer, da jeg skal bruge dem i weekenden😢
Derudover vil jeg fortæller at jeg kun har været godt tilfreds med alt jeg har bestilt hos Milk Copenhagen👍🏻🙌🏻✌🏻

20 de agosto de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Har dags dato politianmeldt…

Har dags dato politianmeldt virksomheden. Jeg er ret sikker på at den er gået konkurs. De svarer ikke på henvendelser via hverken telefon eller mail og man får ingen penge retur, hvis man returnerer varer. Forvent at du taber dine penge, hvis du handler på denne hjemmeside!

14 de agosto de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Mangler penge for returnering, ikke til at få fat på kundeservice

Bestilte 2 kjoler og modtog dem hurtigt.
Den ene var dog for lille og den anden havde en fejl i syningen. Jeg aftalte på mail, at jeg kunne få kjolen lidt billigere, og den anden kjole sendte jeg retur. Det aftalte vi omkring 1.august.
Jeg har ikke fået pengene tilbage for returneringen, og nu bliver der hverken svaret på mail eller telefon.

1 de agosto de 2024

ADVARSEL

ADVARSEL! Har sendt ordre retur, men firmaet sender ikke penge retur og svarer ikke på adskillelige mail henvendelser.

9 de agosto de 2024

Svar på mail

Jeg bestilte en kjole 24.07 med forventning om, at den blev afsendt i løbet af et par dage. 31.07 måtte jeg, via, messenger, rykke for mig kjole og fik en besked tilbage om, at min ordre havde gemt sig et sted i systemet, som de normalt ikke brugte. Han fik dog klaret det, så jeg fik min kjole.
Da jeg modtog kjolen var den helt umulig at få på. Jeg bestilte str. M iflg. størrelsesvejledningen på hjemmesiden. Jeg plejer at kunne passe str. M.
Jeg sendte derfor kjolen retur d. 04.08 og den er afleveret hos dem 06.08 kan jeg se, når jeg tracker den. Jeg har derfor, på mail, rykket for hvornår jeg får mine penge retur. Jeg har intet hørt fra Milk Copenhagen hverken om, at de har modtaget min pakke eller at pengene er på vej.
Dette forløb gør, at jeg ikke kan anbefale at købe noget hos dem.

6 de agosto de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

I svarer slet IKKE på mails?

I svarer slet IKKE på mails?
Jeg sendte denne mail til jer torsdag den 1 august, og har IKKE hørt et eneste ord???
"Hej med jer.
Hold da helt op....!
Jeg har tidligere modtaget denne kjole i en str. L og den er ALT for lille, til trods for, at det er min normal str. Jeg er 170 cm og vejer 62 kilo. I beskrivelsen af kjolen står, at modellen er 175 cm og bruger str S...(hun ser IKKE speciel tynd ud! Nu ville jeg jo gerne have kjolen, så jeg har sat den anden til salg, da jeg ikke synes at ville bruge penge på både modtagelse og retur af min pakke (så kunne jeg lige så godt beholde den)! Nu bestilte jeg den så et nummer større, altså denne i str XL og Gud døleme om IKKE at den er mindre end den i str L.....!!!
De begge to er jo syet fuldstændig forkert (og det påstår jeg, da jeg selv er tidligere syerske) elastikken bagpå, kan KUN strækkes ud på den øverste del af den brede elastik, forneden følger selve kjolesyningen IKKE med, og dermed kan den IKKE udvide sig, så elastikken er fuldstændig nyttesløst!
Jeg må kunne modtage en gratis retur kode, så jeg kan sende begge de to fine SMÅ kjoler retur, for dette er IKKE i orden!
Min anden ordre på denne kjole i str L er: Bestilling 91241 DK"

1 de agosto de 2024

Dårlig service

Jeg har bestilt noget tøj på deres hjemmesiden. Dagen efter bestilling trækkes pengene, men efter en uge er tøjet stadig ikke afsendt fra deres lager.
Jeg har skrevet til kundeservice, men ikke fået noget svar.

8 de agosto de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg var lidt spændt på at bestille…

Jeg var lidt spændt på at bestille herfra, da jeg kunne se de sidste anmeldelser ikke var de bedste og der ikke var blevet leveret som man havde bestilt...men ingen problemer herfra, jeg bestilte et par shorts onsdag aften og fik dem allerede idag (fredag morgen) Tusind tak.

18 de julho de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais