MILK COPENHAGENOpiniões

TrustScore: 4 em 5

3,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Har handlet ofte hos Milk Copenhagen igennem de sidste 3 år , aldrig haft problemer. Købte en rigtig sød sommerkjole i maj/Juni 2024 ingen problemer.

Classificada 1 em 5 estrelas

Har prøvet at få kontakt med Milk Copenhagen da jeg har en reklamation på en jakke jeg købte i marts måned men min mail kan ikke komme frem og man kan ikke komme i kontakt med dem.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg var lidt spændt på at bestille herfra, da jeg kunne se de sidste anmeldelser ikke var de bedste og der ikke var blevet leveret som man havde bestilt...men ingen problemer herfra, jeg bestilte et p... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fik en jakke i julegave, som desværre har fået en revne i stoffet efter at være brugt sparsomt. Skrev til kundeservice angående en reklamation, og fik ikke alene svar efter maks en time, men d... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de moda infantil

Informação fornecida por diversas fontes externas

Vi er MILK Copenhagen. Vi laver tøj til dig og dine børn. Vores designfilosofi er enkel: At finde det rigtige outfit skal ikke være en kamp. Det skal være sjovt! Vi laver tøj til kvinder og børn i alle størrelser og former, og vores MILK Copenhagen kunder skal helst føle sig som en million. Det kan godt være, at vi ikke er trendsettere, men vi ved, hvad der klæder rigtige kvinder og rigtige børn, og det er dem, vi designer til. Du finder ikke vores design andre steder. Alle vores styles og print er designet in-house eksklusivt til MILK Copenhagen. Vores nordiske design er inspireret af skandinavisk storbyliv. Vi elsker mønstre, flæser og sjove detaljer, så det finder du også masser af i vores kollektion. Og du kan selvfølgelig mikse og matche alle styles, så de passer præcis til dig.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

I ordered from them and gave them my…

I ordered from them and gave them my address. First time, the order was sent back to them because their shipment service couldnt find my address (question mark: all other shipment company could deliver successfully, how couldnt DHL?). Second time, DHL reported that the parcel was sent but I didnt receive the parcel myself and neither my neighbours. The signature was faked and I realized that DHL put wrong street name. So I contacted Milk Copenhagen to ask them to connect me with DHL because I couldnt contact them myself in The Netherlands (the automatic reply and all in Dutcht). I felt very disappointed with Milk Copenhagen service. They dont want to help me to find out what was wrong with DHL, and just said sorry and thats it. I haven been waiting for my order more than 1 month and at the end am completely disappointed with how Milk Copenhagen dealt with customer in this situation. They dont lose anything, I lose my money, my time to contact them, DHL and my neighbours to investigate the wrongdoing of either Milk Copenhagen or DHL (because the address on DHL system was not exactly what I provided) and my trust on their brand.

30 de agosto de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og tøj som levede op…

Hurtig levering og tøj som levede op til forventningerne.

Kære Betina

Mange tak for din virkelig fantastiske anmeldelse af os.

Vi er meget glade for at høre at du er tilfreds med det hele :)

Jeg ønsker dig en rigtig god dag.

Classificada 5 em 5 estrelas

Første gang jeg handler børnetøj hos…

Første gang jeg handler børnetøj hos jer, men bestemt ikke sidste :) Flotte varer i god kvalitet og til gode priser! I gør det godt :)

13 de agosto de 2023

Kære KB

Mange tak for din fantastiske anmeldelse af os. Dejligt at høre at du er tilfreds med det hele :) Du kan tro vi er glade for at høre det!

Har hentet min pakke, vare der lever 100%op til mine forventninger👍
Har før handlet med Milk Copenhagen, og var tilfreds, og absolut ikke sidste gang.

21 de agosto de 2023

Kære Lene

Tusinde tak for din virkelig skønne anmeldelse af os - du kan tro vi er glade for at høre at vi lever op til dine forventninger!

Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag :)

Vanvittigt mange fejl

OPDATERING DEN 15. SEPTEMBER: jeg har sendt alt tøjet retur, da de som beskrevet nedenfor sendte det forkerte. Jeg har dog kun fået refundering for NOGET af tøjet. Den ordre jeg placerede den 30. juli er derfor stadig ikke løst. Vanvittigt mange fejl. Jeg har faktisk aldrig oplevet noget lignende.

——————————————-

Købte to par bukser, en kjole og en skjorte. Noget af tøjet var for stort og jeg sendte det derfor retur for at ombytte det. Efter 2 uger måtte jeg selv kontakte dem for at høre hvor de var i processen. Kundeservice skrev tilbage at de kunne se at der var sket en fejl og tøjet derfor ikke var bestilt til mig. Det blev derfor bestilt samme dag men nu har jeg lige modtaget det og de har sendt mig samme størrelse igen….. 😬 Lidt for lang leveringstid og lidt for mange fejl på én ordre. Øv.

18 de agosto de 2023

Hej Michelle

Mange tak for din anmeldelse :)

Jeg beklager virkelig meget for den dårlige oplevelse du har haft med os - det lyder til, at du desværre er blevet ramt af flere trælse fejl.

Kan jeg få dig til at beskrive problemet samt dit ordrenummer i en mail til os på kundeservice@milkcoepnhagen.com og så finder vi en løsning på problemet :)

Hurtig levering.

Hurtig levering.
Ligner tøjet på billederne.
God kvalitet.

Hej Rikke

Mange tak for din virkelig flotte anmeldelse af os - du kan tro vi sætter pris på det <3

Det er virkelig dejligt at høre, at du er tilfreds med det hele.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag :)

Classificada 2 em 5 estrelas

Glæd dig til deres SMS reklamer….

Efter man køber noget - så bliver man tilmeldt deres SMS service, uden man har bedt om det. Det er så jammerligt irriterende.

9 de agosto de 2023

Hej Lasse

Mange tak for din anmeldelse af os :)

Ved at acceptere vores vilkår, bliver du automatisk tilmeldt vores sms-liste med gode tilbud og nyheder.
Du kan til enhver tid afmelde dig vores sms-liste ved at skrive en mail til kundeservice@milkcopenhagen.com

Jeg beklager meget ulejligheden og ønsker dig en rigtig skøn dag :)

Fantastisk udsalg

Fantastisk udsalg. Fik nogle virkelig gode ting. Hurtig levering. Ikke sidste gang jeg køber her.

8 de agosto de 2023

Kære Christina

Tusinde tak for din virkelig flotte anmeldelse af os - du kan tro det varmer på sådan en grå og regnfuld dag som i dag :)

Det er virkelig skønt at du er tilfreds med det hele!

Classificada 5 em 5 estrelas

Er super tilfreds med konceptet af alt…

Er super tilfreds med konceptet af alt jeres tøj både til voksne og børn. Tøj der aldrig forandre sig uanset hvor meget det bliver vasket Hurra for Milk copenhagen.😃😀😀

Kære Helle

Mange tusinde tak for din virkelig fine anmeldelse af os, og fordi du tog dig tiden til at skrive den :)

Vi er rigtig glade for at du synes om vores koncept og at tøjet bare holder! Hvor er det skønt at høre.

Jeg håber du får en rigtig dejlig aften.

Classificada 5 em 5 estrelas

Købte skønt børnetøj på udsalg

Købte skønt børnetøj på udsalg, som så viste sig at være udsolgt. Fornemmer, at Milk Copenhagen gjorde alt for, at jeg alligevel fik de bestilte varer. Meget, meget venlig samtale og mail fra firmaet..

Kære Ann

Tusinde tak for din flotte anmeldelse af os, og fordi du tog dig tiden til at skrive den.

Jeg beklager virkelig hvis der har været problemer med udsolgte varer. Det lyder heldigvis til, at der kom styr på det :)

Jeg ønsker dig en rigtig god aften.

Super flotte varer.

Super flotte varer.
Lynhurtig levering.
Vender helst sikkert tilbage

Kære Dorte

Tusinde tak for din fantastiske anmeldelse af os - du kan tro det varmer!

Jeg ønsker dig en rigtig god aften :)

Fede varer,Kvalitet, service, hurtighed

Altid fede tilbud, lækre varer, i gode kvaliteter som altid passer i basis garderoben, altid til spiselige priser, whats not to like!…
Og har man brug for besvarelse af spørgsmål så plejer de også at være ferm til dette 😊

Hej June

Tusinde tak for din flotte anmeldelse af os - du kan tro vi er glade for at høre, at det hele bare spiller :)

Jeg ønsker dig en rigtig god aften.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super hurtig levering og altid lækre…

Super hurtig levering og altid lækre vare i god kvalitet

29 de junho de 2023

Kære Sophie

Tusinde tak for din virkelig flotte anmeldelse af os <3 Du kan tro vi er glade for at høre at du er tilfreds med både levering og kvalitet :)

Mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde os.

Jeg ønsker dig en rigtig skøn dag.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk kundeservice og fine produkter

Fantastisk kundeservice og fine produkter til rigtig gode udsalgspriser. Jeg handler gerne hos jer igen. :-)
Jeg havde et ønske om at ændre noget i min ordre og sendte derfor en mail, men ikke med de store forventninger om at kunne få et svar inden ordren sendes. Men: Rikke ringede mig op og jeg kunne lave en ny ordre med ændringen. Rikke sagde, at jeg bare skulle ringe igen, hvis der var noget. Det gjorde den ammende og forvirrede mor så hele 3 gange indtil ordren var helt rigtig bl.a. pga. nogle udfordringer med en rabatkode og en nederdel jeg glemte at tilføje. Rikke var positiv og hjælpsom hele vejen igennem.
På hjemmesiden stod der, at der var travlhed pga. deres udsalg. Varerne blev dog pakket samme dag og jeg modtog dem under 24 timer efter.
Sikke en god oplevelse. :-)
Det er min første anmeldelse her på trustpilot, men den blev jeg bare nød til at skrive.

7 de julho de 2023

Kære Julia

Tusinde tak for din fantastiske anmeldelse - du kan tro vi sætter pris på den <3

Vi er bare meget glade for at kunne hjælpe og er så glade for at høre at du havde en positiv oplevelse.

Tusinde tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

Jeg håber du får en rigtig dejlig dag :)

Udsalg der vil noget

Her er et udsalg der vil noget. 70% besparelse er noget der rykker.
Kvaliteten er som altid i top. Rimelig leveringstid. Intet at sætte en finger på.
Har handlet der før og kommer også til at handle der igen.

Kære Malu

Mange tak for din virkelig flotte anmeldelse af os - det sætter vi stor pris på!

Jeg håber du får en rigtig dejlig dag :)

Classificada 1 em 5 estrelas

Customer service was a catastrophe

Returned my item (wrong size). Fighted over 30 days with the customer service to get my money back. They kept asking me what I ordered even though had sent them my order confirmation many times. Lost money (MasterCard fee) because of waiting so long to get my money back. They were not even sorry and did not compensate. Worst customer service I’ve ever had.

26 de maio de 2023

Dear Mi

Thank you for your review of us. We take your critique very seriously.

Will you please send a email to our costumerservice, then we can have a look at the case?
Our email is costumerservice@milkcopenhagen.com

I am very sorry for the inconvenince this has to you and are looking forward to hear from you.

I wish you a great day :)

Kind Regards

God kommunikation og service

24 de maio de 2023

Kære Anne

Tusinde mange tak for din virkelig fine anmeldelse af os <3

Vi er meget glade for at høre at du synes at kommunikationen og servicen var i top.

Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Kæmpe plus med gratis og billige…

Kæmpe plus med gratis fragt og billige priser. Hurtig levering..

24 de maio de 2023

Kære Mia

Mange tusinde tak for din virkelig fantastiske anmeldelse af os - det er vi enormt glade for at høre <3

Jeg håber du får en rigtig skøn dag.

Nem og overskuelig hjemmeside

Nem og overskuelig hjemmeside
Gode produkter og hurtig levering

23 de maio de 2023

Kære Jane

Mange tusinde tak for din virkelig fine anmeldelse af os <3 Du kan virkelig tro vi sætter pris på dig mening.

Rigtig god dag til dig :)

Altid tilfreds 🙏

22 de maio de 2023

Kære Hanne

Tusinde tak for din meget flotte anmeldelse af os <3 Du kan tro vi sætter pris på det :)

Rikke, MILK Copenhagen

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais