Besviken på hållbarheten och support Jag köpte ett linnelakan från Lino-serien med förväntningen att få en produkt som håller länge – linne är trots allt ett material som traditionellt är känt... Ver mais
Efter att till jul köpt badrumsmattor från flera olika leverantörer har jag skickat tillbaks alla och ersatt med ytterligare fler från Mille Notti. Vi är tre berörda familjer som är överens om att era... Ver mais
Sköna krispiga påslakan men trist att de ser ut som russin efter tvätten.. Jag vet att tvättråden säger att de ska strykas men det är ju helt orimligt. Mina IKEA-lakan är mycket slätare och behöve... Ver mais
För ca 15 år sedan köpte jag 4 kuvertlakan från er som maken och jag använt och tvättat och använt igen. Nu hade vi nött hål på alla 4 ganska precis samtidigt. Vad göra? Köpa nya billigare eller köpa... Ver mais
Med passion för enastående kvalitet, erbjuder Mille Notti en unik känsla för alla sinnen, genom ett noga utvalt sortiment av textilprodukter till sovrum och badrum.
Den tidlösa designen av finaste material, skapar ett stilfullt och samtida intryck. Europeisk produktion och hållbar utveckling tillsammans med ett socialt ansvar är naturliga prioriteringar.
Familj, livsnjutning och passion för kvalitet har alltid varit grundläggande för Mille Notti.
Creating the place you never want to leave.
Södra Fiskartorpsvägen 30, 114 33, Stockholm, Suécia
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Nu har jag bytt ut allt mot Mille notti !!
Efter att ha testat flera andra märken - så vet jag nu att de här är de som är skönast!
Lakanen är så fantastiskt svala och sköna 🥰
Underbart sköna sängkläder och snabb leverans!
Älskar Mille Notti! Mycket hög kvalitet, och snabb leverans. Prydligt paketerat.
Sovit som en prinsessa efter jag köpte dunmadrassen
Percale är skönast, lite dyrt men, varför är era underlakan alldeles för smala på bredden? Borde vara samma extralängd som på längden, gäller 180 bred säng.
Ja det är dom vi köper men men 240 blir FÖR smalt efter tvätten, borde vara like mycket "extra" som 270 ger på längden.

Resposta da Mille Notti
Örngott Lino har efter ca 100-150 dagars användande nötts och blivit håll i. Trots att det är av linne (som ju ska vara hållbart) så har liksom fibrerna nötts ut och tyget har tunnats ut och fått hål.
Dålig kvalitet trots högt pris i det här fallet. Reklamerades via Sova-butiken men gottogs inte av Mille Notti då det inköptes för 2,5-3 år sedan. Sänglinne borde hålla mycket längre än så, även vid dagligt användande.

Resposta da Mille Notti
Om påslakan och örngott Casella:
Percalen fin o mjuk men:
jag tycker att örngottet var lite för enkelt utformat till det priset, inte alls lika fint som era andra örngott med vingar.
Påslakanet saknade öppningar i överkanten, dessa underlättar vid påträdning.
Mvh
Maria