Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Elendig service, tror jeg har skrevet 20 mail dit. Bestilte tidlig i januar. Hadde heller ikke telefon muligheter da, grunnet rett etter høytid🥺🥺skoene passet meg ikke, pengene inne nå i februar. En... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Elendig kundeservice. Fikk sko til jul. Disse hadde en produksjonsfeil hvor en plastbit stakk ned i tåen. Jeg meldte fra om dette og tenkte at det var en relativt smal sak å få sende inn skoene å få n... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Det at Milrab bruker Helthjem er allerede et minus. Helthjem leverer aldri på tid og veldig sjeldent der de skal. I går viste sporingen levering i tidsrommet 18-20 november og i dag viser den 19-21... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilte to klesplagg sent mandag kveld. Knirkefri nettbestilling. Hentemelding på utleveringsstedet her fredag morgen. Bra! Og uslåelig pris på flott (og ellers dyrt) kvalitetsprodukt.

Informações sobre a empresa

1. Loja de equipamentos e roupas para actividades ao ar livre
  2. Loja de artigos para desportos ao ar livre
  3. Loja de roupas desportivas

Escrito pela empresa

Milrab er en nettbutikk som selger utstyr knyttet til trening, friluft og taktiske produkter. Vi har nettbutikker i Norge, Sverige og Finland, kontor i Oslo og er i overkant av 70 ansatte. Vi er her for å utstyre de som krever mest av seg selv. Vårt mål er å sørge for at du alltid er utstyrt for å oppnå mer og ønsker å være det naturlige valget for de som presterer høyt.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Returned my purchase and waited for my…

Returned my purchase and waited for my money for a month now. Never buy anything from Milrab!

14 de novembro de 2023

Hello, Ville!
We are really sorry that the returns from Finland and Sweden takes to long time. And we promise to try and speed up the process within a short amount of time.

Best regards

Fekk vannlekasje på jaktstøvel

Fekk vannlekasje på jaktstøvel, fekk levert nye innen 5 dg.

12 de outubro de 2023

Tusen takk for flott tilbakemelding.
Det er flott å se at du er fornøyd med reklamasjonsbehandlingen din.

Rask levering.

De fleste nettbutikker reklamerer for rask levering, men jeg har ennå ikke opplevd noen som er så raske i ekspederingen som milrab. Jeg bestilte marsjstøvler på tirsdag, og fikk de levert i Lofoten på fredag!
Jeg er imponert og veldig fornøyd...
Mvh.Bjørn-arne Benjaminsen.

29 de setembro de 2023

Hei, Bjørn-Arne!
Tusen takk for flott tilbakemelding.
Det er fantastisk å se at kundene våre er fornøyde med oss, og vi skal gjøre det vi kan for å levere på samme nivå som dette fremover!

Classificada 2 em 5 estrelas

Misvisende beskrivelse på nett og en…

Misvisende beskrivelse på nett og en kundeservice som nekter å innrømme feil!

Syns det er dårlig markedstriks å reklamere for et telt som ikke lengre finnes i en farge dem annonserte.

Det gikk enorm lang tid før de innrømte at jeg hadde rett og at telt ikke fantes lengre i den fargen. Men fram til da så mente dem jo det er den fargen som er annonsert på deres nettside.
Hele konversasjon var irriterende og usaklig. Dem beklager med en latterlig rabattkode av 10 prosent i en butikk som per i dag kjører store rabattdager - Ergo: jeg kunne heller ikke bruke den latterlige rabatten her :-). En butikk jeg ikke ønsker å handle, dessverre.

1 de setembro de 2023

Hei, Elle!

Takk for konstruktiv tilbakemelding. Og vi beklager selvfølgelig at det var feil tekst hvor det stod feil farge på teltet du bestilte.
Problemet her er at det er to grønn/blå nyanser av teltet. Og før vi kunne si hva som stemte så måtte det sjekkes fysisk på lageret. Og vi beklager selvfølgelig at dette tok noe tid.

Vi håper uansett du blir fornøyd om du skulle velge å bruke rabattkoden din, ta evt kontakt med oss etter kjøp så legger vi til den ekstra rabatten i dette tilfellet.

Classificada 5 em 5 estrelas

Rask levering og gode priser

Gode priser, bra produktutvalg og ekstremt raske til å sende. Bare synd at Posten rotet bort pakken underveis men det kan jo ikke Milrab noe for.

21 de setembro de 2023

Tusen takk for flott tilbakemelding.
Det er flott å se at du er fornøyd med oss til tross for at Posten rotet bort pakken. Håper vi uansett fikk løst det med en ny utsendelse:)

Classificada 2 em 5 estrelas

Stort problem med kundeservice.Klarer…

Stort problem med kundeservice.Klarer ikke verifisere min epost.Får ikke logget på min ordre.Sender gang på gang døde linker på epost.Slitsom butikk og nettside dere har.Virker greie priser men klarer ikke verifisere en epost og logge på min ordre blir for dumt

19 de setembro de 2023

Hei!
Takk for konstruktiv tilbakemelding. Dessverre har vi hatt en feil med vår verifiseringstjeneste, men dette skal være løst nå.
Beklager bryderiet dette medførte.

Easy and fast

It’s my first purchase, and it was a good deal ( huge discount ) for good stuff. I was doubt little bit but then my order arrived 2 days after i ordered. that’s great and fast !!! Thanks Milrab !!!

13 de setembro de 2023

Hello, Nida!
Thank you very much for the great feedback.
It is fantastic to see that our customers are satisfied with the delivery, and we will do what we can to deliver at the same level as this in the future! Then we bet that you will be as satisfied with the product as the delivery.

Sincerely

Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig kundeopplevelse, produktene er ikke på lager

Bestilte en Garmin pulsklokke, fikk ordrebekreftelse kjapt etterpå, men e-post om at klokken var sendt mottok jeg aldri. En uke etterpå sendte jeg mail og ville førhøre meg om sendingen, men jeg fikk aldri svar. Dagen etter tok jeg kontakt på chat og fikk da høre at klokken ikke var på lager... Det tok altså 8 dager fra jeg bestilte, i tilegg til at jeg måtte ta kontakt, for å få beskjed om at klokka ikke var på lager. Milrab har ennå ikke sendt meg mail om at ordren er kansellert. Meget skuffende og driften av nettsiden virker veldig uprofesjonell.

6 de setembro de 2023

Hei, Trygve!
Det er beklagelig å se at at du er misfornøyd med oss.
Vi har dessverre hatt en større teknisk feil som har gitt feil lagerstatus på enkelte produkter. Noe som har blitt oppdaget alt for sent fra vår side.
Vi beklager bryderiet dette har medført.

Classificada 1 em 5 estrelas

Dårligste kundebehandling jeg har…

Dårligste kundebehandling jeg har opplevd. Man kjøper et premium produkt til flere tusen. Når man ringer får man svar om at kundeservicen deres er nedlagt. De nekter p ringe. Vanskelig for eldre folk å kunne få assistanse på en chat. Spurte også etter kvittering. Fikk tilsendt fakturaen. Kommer aldri til å handle der igjenn, selv om det er gode priser

5 de setembro de 2023

Hei, Tore!
Det er beklagelig å se at at du er misfornøyd med oss.
Kundeservicen vår er ikke nedlagt, men for å kunne hjelpe kundene våre raskere så har vi valgt å fokusere mer på chat enn telefon.
Nede på høyre side på siden vår er chat ikonet og der får du kontakt med oss meget raskt.
Fakturaen er også kvitteringen for varen du har fått.

Supre sko kjapt levert

Bestilte meg et par CMP sko en søndag, onsdag lå de i postkassen. Få timer senere var de i bruk på tur, og jeg er kjempefornøyd. Smertefri handel og varen kom kjapt.

23 de agosto de 2023

Hei, Karine!

Bestilte klokke på onsdag

Bestilte klokke på onsdag, betalte ekstra frakt med levering 1-3 dager. Klokken ble ifølge ordrebekreftelse utekspedert samme dag. På fredag ligger den ennå hos posten i Oslo ( skulle sendes med Bring, avtale 1-3 dager) Nå er det mandag, og det ser ut som klokken ennå befinner seg i Oslo, ifølge sporing. Rask ekspedering av Milrab, men de sender ikke med den avtalen jeg har betalt for!! Har prøvd å ringe Milrab mange ganger men telefonen er STENGT. Blir veldig skeptisk og blir neppe å handle igjen der.

28 de agosto de 2023

Hei, Arve!
Det er beklagelig å se at det har tatt såpass lang tid med posten. Og slik skal det naturligvis ikke være. PS! Vi har valgt å stenge telefonen vår, da vi opplever at flere og flere kunder tar kontakt med oss på chat. Og der kan vi yte bedre service til flere kunder samtidig. Så ta gjerne kontakt med oss på chat så løser vi dette.

Kjøpte en Casio G-Shock 20.07.2023

Kjøpte en Casio G-Shock 20.07.2023. Klokken ble ikke sendt. Får svar at de ikke har klokken på lager. Dette er noe de selvfølgelig tenker kunden ikke burde vite. Spør om å få pengen tilbake. De svarer at det vil ta rundt 7 virkedager før pengene blir sendt. Fikk aldri pengene tilbake. Vurderer å ta dette til Forbrukerrådet.

ORDRENUMMER:
SO347175144

22 de agosto de 2023

Hei, Bol!
Det er beklagelig å se den tekniske feilen vi har hatt gikk utover deg, og slik skal det naturligvis ikke være. Pengene skal være refundert slik jeg ser det i systemet vårt. Ta evt kontakt med oss om det ikke er tilfelle.

Imponerende

Imponerende! Jeg bestilte jakke en kveld, og mindre enn to døgn etter kunne jeg hente den på utleveringsstedet. Flott kvalitet på varen, er kjempefornøyd.

Aud Marit Haaland

10 de agosto de 2023

Hei, Olav!
Tusen takk for flott tilbakemelding. Herlig å se at du er fornøyd med leveringen og varen.

Super-rask levering

Varen som beskrevet og levert superraskt i postkassa.

28 de julho de 2023

Hei, Sigmund!
Tusen takk for fin tilbakemelding. Flott å se at du er fornøyd med nettbutikken vår og leveringen. Og skulle du ha behov for å snakke med kundeservice så vil du forhåpentligvis bli like fornøyd.

Mvh

Classificada 1 em 5 estrelas

Venter på trykket genser og T-sjorte

Venter på trykket genser og T-sjorte. Har ventet på i start 2 mnd¿?¿ som i tillegg er overpriset.

29 de julho de 2023

Resposta da Milrab.no

Hei, Malin! Slik skal det naturligvis ikke være. Vennligst ta kontakt med salg @defendo.no så hjelper de deg med dette.

Veldig fornøyd

Har handlet her mange ganger. Alt har gått på skinner alle gangene. Har aldri måttet snakke med kundeservice så har ingen ting jeg kan si om det.

17 de novembro de 2022

Hei, Nikolai!

Mvh

Lynrask levering!

Lynrask levering!! Solbrillene kom i posten kun få dager etter at jeg bestilte de og de var superlekre🤩👍🏼

20 de junho de 2023

Hei, Lene!
Tusen takk for flott tilbakemelding. Herlig å se at du er fornøyd med leveringen og brillene!

Fantastiske briller

Fantastiske briller, sitter som støpt og beskytter bra!

24 de junho de 2023

Hei, Cathrine!
Tusen takk for flott tilbakemelding. Herlig å se at du er fornøyd med brillene!

Classificada 2 em 5 estrelas

Bruker flere dager bare for å plukke…

Bruker flere dager bare for å plukke ordre.
Butikken for de som tar god tid.

22 de junho de 2023

Hei, Sukiennica!
Og tusen takk for tilbakemeldingen.
Vårt lager har dessverre ikke plukk i helgene, men alle ordrer som blir bestilt i helg sendes på mandagen.
Vi beklager at dette ikke stod til forventningene du hadde til oss, og vi vil selvfølgelig gjøre en vurdering i informasjonsflyten angående dette.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilte et pannebånd til min…

Jeg bestilte et pannebånd til min samboer, og alt gikk som det skulle. Prisen var god, produktet ble sendt dagen etter, og jeg fikk den levert kort tid etter det. Alt i alt en god opplevelse.

25 de maio de 2023

Hei, Fabian!
Og tusen takk for tilliten!
Det er fantastisk å se at kundene våre er fornøyde med både priser og levering, og vi skal gjøre det vi kan for å holde samme nivå som dette fremover!

Bent/Milrab

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais