Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Kæmpe anbefaling! Jeg fik hjælp af Ida til at skrive en motiveret ansøgning. Jeg havde selv skrevet den, men fik virkelig god rådgivning omkring hvad der gjorde, at ansøgningen sad lige i skabet. Jeg... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Helt fantastisk service. Jeg købte aspiris kvote 2 pakke, og fik 3 timers konsultation fra mimer. Der var stor seriøsitet gennem hele processen, og der var fuldstændigt styr på tingene. Jeg fik en kon... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Mimer udbyder en rigtig fin rådgivning ift. udarbejdelse af kandidatansøgning. Herunder det rent tekstuelle i form af struktur, semantik og efterfølgende korrekturlæsning. Grunden til at de ikk... Ver mais

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Et super team

Teamet Mimer er super profesionelle. Jeg har både haft Brian og Etta som mine skribenter og har været virkelig imponeret begge gange. De er effektive, hurtige og leverer varen. Dejligt med noget professionelt hjælp i min ellers travle hverdag:-)

28 de agosto de 2020

Kære ES

Tuuuusind tak for den meget fine anmeldelse! Det er vi virkelig glade for.
Vi ønsker dig alt det bedste fremadrettet :)

Super god oplevelse

Super god oplevelse!

Havde Brian som konsulent, hurtig respons og hurtig aflevering af ansøgning. Han hjalp mig herudover også med en klageskrivelse, som så endte med at jeg fik en studieplads alligevel.

19 de agosto de 2020

Hej Nicolai

Hvor er det fedt at læse! Kanon, at CBS lyttede til din klage og tilbød dig en plads. Vi takker mange gange for den fine anmeldelse, og fordi du har vist os tilliden af to omgange.

Du ønskes alt det bedste på studiet!

Fed proces

Fed proces, høj kvalitet og super service!

18 de maio de 2020

Hej Christian

Tusind tak for din fine anmeldelse! :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg vil helt klart anbefale Mimer!

Jeg vil helt klart anbefale Mimer! Jeg fik selv hjælp af Carsten til mit kvote 2 interview, og jeg er super tilfreds med resultatet. Carsten var rigtig flink og virkelig dygtig, og jeg ville aldrig selv kunne have skrevet så godt et interview. Derudover var han utrolig fleksibel, da jeg først kontaktede Mimer få dage før deadline.
Så hvis du står og har brug for hjælp til din kvote 2, er det helt sikkert pengene værd :-)

25 de abril de 2020

Kære Rasmus

Tusind tak for de fine ord! Det betyder virkelig meget for os, at du har fået et udbytte ud af vores service. Tak for at have vist tillid til os ved at give os ansvaret for at hjælpe dig ind på drømmestudiet. Al held og lykke i fremtiden.

Fantastisk

Jeg var utrolig glad for den hjælp jeg fik af min mentor Brian Jensen. Meget professionel, og føler mig helt rustet til at søge ind på universitetet nu !

25 de março de 2020

Kære Victoria

Hvor er det skønt at høre, du har haft en god oplevelse! Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi giver oplysningen videre til Brian :-)

Held og lykke med studierne!

Classificada 5 em 5 estrelas

Min oplevelse med Mimer har været helt…

Min oplevelse med Mimer har været helt fantastisk. Jeg havde Jonathan Egeris Groth som personlig konsulent. Super professionel med hurtig respons og et helt fantastisk slutprodukt. Kan varmt anbefale Mimer.
Frederikke Henriksen

15 de março de 2020

Kære Frederikke

Tusind, tusind tak for de fine ord! Hvor er det dejligt at høre, du har haft en god oplevelse. Det er netop denne type feedback, der motiverer os til at køre endnu hårdere på!

Tak igen - held og lykke med studierne :-)

Classificada 3 em 5 estrelas

God hjælp og forståelse fra kundeservice, desværre en uerfaren konsulent.

Ikke pengene værd. Fandt op til flere stavefejl og ufærdige sætninger, selvom konsulenten sagde opgaven var færdig.

Jeg valgte denne service, da jeg havde en ansøgning med deadline og dermed ikke tiden til at skrive den.

Desværre vidste konsulenten intet om emnet, undgik flere spørgsmål vedrørende hvordan jeg skulle uploade dokumenter til opgaven, som konsulenten skulle bruge i opgaven. Først efter 2 udkast skete dette i minimale træk.

Rigtig skuffet, men jeg fik da en ok ansøgning efter jeg selv måtte i sømmene og rette den til.

Revurderet;

Efter kort tid er jeg blevet kontaktet af deres kundeservice, som godt kunne se den var gal. De har anerkendt og fixet det meget hurtigt - så den service var glad for.

Derfor ændret fra 2 stjerner til 3

12 de janeiro de 2020

Hej Isabella

Jeg er rigtig ærgerlig over den oplevelse, du beskriver. Det er meget beklageligt! Jeg har sendt dig en email.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig, effektiv og fejlfri!

Grundet et rigtigt dårligt snit fra gymnasiet, har jeg haft ret ondt i maven over, at min drømmeuddannelse i år havde en kvotient på 10,7!
Hvis man halverer snittet, har man ca. hvad jeg gik ud gymnaiset med for ca. 6 år siden. Jeg har ændret mig meget siden hen. Jeg har fået et godt arbejde og god forudsætning for, at jeg kan blive optaget på uddannelsen. Dog er mit snit stadigvæk ringe, og det vil følge mig resten af mit liv - og også i selve ansøgningsprocessen, da de stadig vil kigge på mit snit.

Jeg kontaktede LetMimer (Gokvote2) for at få skræddersyet en god kvote 2 ansøgning. Jeg vil maximere mine chance og overshine, så mit dårlige snit ikke trækker alt for meget ned i helhedsvurderingen.

Jeg søgte hjælpen sent om aftenen, og da jeg vågnede dagen efter, havde jeg allerede fået tildelt en skribent.
Skribenten sendte mig et skema, jeg skulle udfylde, så han kunne tilpasse ansøgningen bedst mine ønsker og behov. Jeg skyndte mig at udfylde skemaet og allerede samme dag, havde jeg en super velskrevet og velformuleret ansøgning klar.

Jeg gav lidt feedback, og vi rettede yderligere til. Dagen efter havde jeg det færdige produkt.

Jeg har efterfølgende sendt den videre rundt i mit netvært, for at få andre øjne på det.
Jeg har fået en hardcore korrespondent/journalist fra DR til at gennemlæse ansøgningen. Hun tjekkede efter sproglige og grammatiske fejl. Ansøgningen var fejlfri og hun roste den til skyerne!

Jeg vil selv mene, at jeg OK til at skrive og udtrykke mig selv skriftligt.
Jeg var dog i tvivl om opbygningen og hvad en god kvote 2 ansøgning skal indeholde. Dette kunne LetMimer (GoKvote 2) hjælpe mig med.

Jeg vil til august 2020 opdatere min anmeldelse, når jeg ved, om jeg er kommet ind eller ej.

Indtil da - tusind tak for hjælpen!

Specielt tak til Brian, der har været min skribent i forløbet.

8 de janeiro de 2020

Kære Daniel

Hold op hvor er det dejligt at læse, at du har haft så god en oplevelse hos os! Det varmer virkelig meget, og vi har givet beskeden videre til Brian, der også takker for din positive feedback. Det er virkelig en fornøjelse, når det vi hver dag arbejder for honoreres med så rosende ord. Tusind tak for din enormt fine anmeldelse. Vi glæder os til at høre fra dig igen og krydser fingre for dig mht. studiet!

Du ønskes masser af succes i fremtiden! Vi håber på at kunne samarbejde med dig igen en anden gang.

Tusind tak og rigtig god dag!

Mimer

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde en god oplevelse med Mimer

Jeg havde en god oplevelse med Mimer. Jeg fik hurtigt tildelt en skribent, og skribenten var hurtig til at svare og udføre den ønskede opgave - i mit tilfælde jobsøgning.

Det er rart at se, hvordan andre ville skrive en ansøgning for en, hvordan andre ville sælge ens kompetencer - og det er godt at bruge som inspiration til fremtidige ansøgninger.

Hvis jeg havde råd på nuværende tidspunkt, ville jeg få lavet flere ansøgninger :)

17 de outubro de 2019

Kære Sara

Tusind tak for den meget fine anmeldelse og de rosende ord! Det varmer at høre, du har haft en god oplevelse - både for vores ansøgningskonsulenter og os i teamet bag.

Ønsker dig god vind og held og lykke fremad. Vi håber på at høre fra dig igen i fremtiden!

Mimer

Great Experience

Great Experience

I had an amazing experience using Mimer/Go' kvote 2. The writer, that was assigned to me, was tailored for the education I was seeking. The communication with both the writer and Mimer itself was great too.

26 de julho de 2019

Hi Magnus

Wow - thank you so much for this amazing review! It truly means a lot to us that you had a such a wonderful experience with us and that you appreciated our service.

Best of luck on your future endeavors.

Professionel arbejdsgiver

Som skribent hos Mimer har jeg haft rigtig gode erfaringer med dem som arbejdsgiver. De er pålidelige at arbejde for, og derudover gode til at 'matche' os skribenter med relevante kunder, hvor man virkelig kan gøre en forskel for dem.

19 de junho de 2019

Hej Emma

Mange tak for din rigtig gode anmeldelse! Dejligt at høre du nyder samarbejdet ligeså meget som os. Vi håber på et langt og fortsat godt samarbejde.

En freelancers synspunkt

Holdet bag Mimer IVS sørger altid for professionel rådgivning, kvalitetskontrol og vidensdeling, med formål at skabe bedst resultat for kunden, hvad end det er jobansøgninger eller kvote 2.
Kan varmt anbefales at arbejde freelance for dette team!

1 de junho de 2019

Hej Brian

Et dybtfølt tak skal lyde for den meget fine anmeldelse! Vi nyder at have dig ombord, og vi håber på et langt og fortsat godt samarbejde.

Classificada 5 em 5 estrelas

Holdet bag Mimer er super…

Holdet bag Mimer er super professionelle og meget kvalitetsbevidste. Som kunde bliver man fulgt hele vejen til døren til ens drømmestudie!

1 de junho de 2019

Hej Mads

Tak for den super fine anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service, der leverer!

Klasse service!

Jeg havde længe gået og tænkt over min kvote 2 ansøgning, hvordan den skulle skrives osv. osv. - så hørte jeg fra venner om Mimer og deres skribenter.

Jeg skrev ind og fik samme dag tildelt en skribent, som gik yderst professionelt til sagen og efter en lille uges tid havde jeg en færdig ansøgning.

Her står jeg så i dag på drømmestudiet!

Det er bare klasse!!!!!! :D

Kan varmt anbefales!

31 de maio de 2019

Hej Victor

Tusind tak for din kanon gode anmeldelse! Den blev vi virkelig glad for at læse. Håber studiet går som forventet :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Very professional and supportive employer!

For the past 6 months, I have worked as a freelance writer for Mimer, writing both job and ‘Quota 2’ university applications. As an employer, the Mimer team are incredibly understanding and supportive, providing us with both advice and feedback on our work. They have a very effective incentive and reward system in place for their employees. They also respect their writers, giving us a lot of flexibility to increase or decrease our workload as we wish even if they are experiencing high demand. Though Mimer is a student-led start-up, they are extremely professional and I’m very happy to work for them!

28 de maio de 2019

Hi Sofie,

Thank you so much for this amazing review! We really appreciate having you on board. Hope to continue the great collaboration between us for a very long time.

Thanks a lot!

Wonderful experience!

Great team and great service!
I can personally attest to the quality of Miner's product, their professionalism when it comes to guaranteeing customer satisfaction and the quality of the work that the skillful writers provide.
Would recommend!

27 de maio de 2019

Hi Ovidiu,

Thank you so much for the amazing review! We are always happy to help. Wishing you the best of luck.

Mimer IVS

Super service :)

Vil helt sikkert anbefale folk at gøre brug af Mimer, hvis de står og har brug for hjælp med ansøgninger. De hjalp mig med min jobansøgning og min søn med sin Kvote 2-ansøgning. Nu venter vi i spænding begge to, men vi er mere fortrøstningsfulde nu :) Dejligt med god service hele vejen igennem.

6 de abril de 2019

Hej Hans Christian

Tusind tak for de fem flotte stjerner! Det er vi enormt taknemmelige for. Al held og lykke med ansøgningerne. Vi krydser fingre for jer :-)

Mimer IVS

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais