Min Beste Bok Opiniões 4130

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fine bøker som er en opplevelse og lese for barnet. Har nå bestilt bok nr 5 og hver gang har det gått veldig raskt fra bestilling til boken er sendt! Til og med under kampanjer går det raskt. Anbefale... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilte fra Min Beste Bok for en del år siden, og var veldig fornøyd. Da jeg bestilte igjen i år var det 2 for 1 på julebøker, og det passet perfekt til mine julegaveplaner. Bøkene er kjempeflotte, s... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Hei, Bøkene er gode, men ved den siste bestillingen skrev jeg dessverre en feil navn, og jeg oppdaget ikke feilen i tide. Leveringen tok lenger tid enn forventet, og jeg mottok ingen melding om... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja para bebé
  2. Livraria

Sobre Min Beste Bok

Escrito pela empresa

Bestill på nett og få din helt personlige barnebok.

Sammen med dyktige forfattere og illustratører lager vi personlige barnebøker med barnet i hovedrollen. Bøkene er bygget opp omkring hovedpersonen hvor familie og venner også kan være med i historien. Man oppgir informasjon om barnets hår - og hudfarge og en rekke andre personlige opplysninger som gjør bøkene personlige og unike.

En unik gaveide til et barn du er glad i.

Med utgangspunkt i barnet fortelles de fantastiske og unike historiene. Hos oss finner du bøker om alt fra viktige livsbegivenheter som for eksempel skolestart og dåp, til eventyr med havets dyr eller dinosaurenes verden. Vi har også bøker om situasjoner som kan være vanskelige i hverdagen som for eksempel gode soverutiner eller å slutte med smokken.

Vi sitter klar i kundeservice og vil alltid hjelpe med å finne den rette bok til ditt barn.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Fantastisk bok

Fantastisk bok! Ble sjokket over hvor mye som ble lagt inn i det! Anbefaler denne til alle!

16 de dezembro de 2025

Hei Gyda

Classificada 5 em 5 estrelas

Veldig rask og god service

Veldig rask og god service, topp kvalitet og ikke minst alle mulighetene man har til å lage boken unik.

5 de dezembro de 2025

Hei Stein

Classificada 5 em 5 estrelas

Veldig fine og søte bøker

Veldig fine og søte bøker. Omslag og papiret er av god kvalitet! :) Gleder meg til å gi bøkene til barna til jul!

5 de dezembro de 2025

Hei Elisabeth

Classificada 3 em 5 estrelas

Bøkene ble superfine og prosessen med…

Bøkene ble superfine og prosessen med bestilling var enkel. Det eneste negative var at bøkene ikke kom med noe plast (eller tilsvarende) beskyttelse rundt seg annet enn pappkonvolutten, så alle sidene i begge bøkene mine er bølgete pga fuktighet..

4 de dezembro de 2025

Hej Kine

Tusen takk for din anmeldelse🌸🌞

Så gøy å høre at du liker bøkene. 📚

Vi beklager virkelig at dine bøker er blitt skadet under transport. Det er vi lei oss for.
Kontakt oss gjerne på kundeservice, så vi kan finne en god løsning sammen.

Fine fortellinger

Fine fortellinger. Raskt hjem i posten

25 de novembro de 2025

Hei Nina
Tusen takk for en hyggelig anmeldelse.
Du skal vite at vi setter stor pris på den.

Ha en fin dag.💜

God kvalitet

Fin bok med god kvalitet.

28 de novembro de 2025

Veldig fine bøker

Veldig fine bøker!
Engasjerende fortelling om hele familien. Lett for barn å lære både dyr i naturen og familie tradisjoner!

28 de novembro de 2025

Hei Fanny

Veldig fine bøker.

27 de novembro de 2025

Hei Eva

Fantastiske bøker

Elsker bøkene! De er så personlig, barna elsker å se i de og bli lest for. Spesielt på kvelden før de sover. Har flere bøker, både Halloween, dyr, farger, jul, skolestart . Har kjøpt til tantebarna mine forskjellige bøker. De er flotte å få fra andre og de er fine å gi! Kommer til å kjøpe flere av de bøkene !

27 de outubro de 2025

Hei Tonje

Tusen takk for din fine anmeldelse 🌸📚

Deilig å høre fra en så glad kunde som deg.

Ønsker deg en riktig god dag 🌼

Meget fin bok

20 de novembro de 2025

Classificada 5 em 5 estrelas

En meget fin bok som jeg ble gledelig…

En meget fin bok som jeg ble gledelig overrasket over. Gleder meg til å gi den i julegave til mitt barnebarn ❤️

14 de novembro de 2025

Hei Rita

Veldig fin bok

Veldig fin bok. Kjekt innhold og fin kvalitet

12 de novembro de 2025

Classificada 5 em 5 estrelas

Lett å bestille, og rask levering. Flott innbundet og fine tegninger.

«Boken om den magiske julereisen»
Det var flott at barna fikk «en stemme» i boken med spørsmål og kommentarer. Mye læring om landene de kom til, språk, hvordan de feiret jul og når de feiret jul. Gleder meg til å gi bort boken, og lese den sammen med barna som er invovlert.

3 de novembro de 2025

Hei Heidi🌸

Fantastiske bøker

Fantastiske bøker, rask levering og den beste servicen jeg har opplevd!
Anbefales på det sterkeste!
Kjøpte boken smokkefeen og jenta vår sluttet med tutt samme dag boken ble lest ☺️

23 de outubro de 2025

Hei Elena

Tusen hjertelig takk for den fantastiske tilbakemeldingen. Slike kommentarer gjør vår dag ekstra god. 😊❤️

Dette var utrolig hyggelig å høre.

Ønsker deg en riktig fin dag. 💜

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastiske bøker…Anbefales av meg som farmor

Fantastiske bøker som både barnebarn og jeg som farmor har stor glede av. Vi har snart alle bøkene derfra :) Anbefales.

20 de outubro de 2025

Hei Lisbeth

Classificada 4 em 5 estrelas

bøkene er gode

Hei,

Bøkene er gode, men ved den siste bestillingen skrev jeg dessverre en feil navn, og jeg oppdaget ikke feilen i tide. Leveringen tok lenger tid enn forventet, og jeg mottok ingen melding om at leveransen var fullført. Etter bestillingen mottok jeg bedre tilbud, men jeg bestiller ikke.

Med vennlig hilsen,
Cristina

23 de outubro de 2025

Hei Christina

Tusen takk for anmeldelsen din.

Så kjedelig at det ble feil i boken. Hvis du hadde kontaktet oss, ville vi ha hjulpet deg med å finne en løsning.

Du er alltid velkommen til å ta kontakt med kundeservice. Vi vil alltid gjøre vårt beste for at kundene skal være fornøyde.

Ha en riktig god dag!

Lene

Classificada 1 em 5 estrelas

Bøkene var kliss våte.

4 de novembro de 2025

Hei Marius,

Tusen takk for din henvendelse.

Jeg er lei meg for å høre at du har mottatt en defekt bok. Slik skal det ikke være.

Du må gjerne ta kontakt med oss i kundeservice, så vi kan hjelpe deg med å få en ny bok.

Håper å høre fra deg.

Bra produkt

Enkel bestilling, fikk to bøker for prisen av en, god service og rask levering. Produktet var veldig bra.

30 de outubro de 2025

Hei Rita

Kjekk og personlige bøker

Kjekk og personlige bøker, gode historier 👍

8 de novembro de 2025

Hei Linda

Min Beste Bok

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais