Elsker bøkene! De er så personlig, barna elsker å se i de og bli lest for. Spesielt på kvelden før de sover. Har flere bøker, både Halloween, dyr, farger, jul, skolestart . Har kjøpt til tantebarna mi... Ver mais
A empresa respondeu
Hei, Bøkene er gode, men ved den siste bestillingen skrev jeg dessverre en feil navn, og jeg oppdaget ikke feilen i tide. Leveringen tok lenger tid enn forventet, og jeg mottok ingen melding om... Ver mais
A empresa respondeu
Bestilte fra Min Beste Bok for en del år siden, og var veldig fornøyd. Da jeg bestilte igjen i år var det 2 for 1 på julebøker, og det passet perfekt til mine julegaveplaner. Bøkene er kjempeflotte, s... Ver mais
A empresa respondeu
Veldig fine bøker! Mange tema å velge i. Enkel måte å velge bok/bøker. Artig at man kan legge inn navnet og tilnærmet lik hårfarge og alder til den som skal få boka/bøkene, da blir boka enda mer pe... Ver mais
Escrito pela empresa
Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Koselig personlig bok med navn å gi til barn

Resposta da Min Beste Bok
Fantastisk hyggelig bok å gi et barnebarn som snart er klar for skolestart.

Resposta da Min Beste Bok
Enkelt å bestille, rask levering. Gode historier som ungene elsker. Veldig fornøyd. Veldig fine gaver.

Resposta da Min Beste Bok
Lett navigering og oversiktlig side med stort utvalg!! Bøkene ble sendt raskt. Ble utrolig fine gaver til jul!

Resposta da Min Beste Bok
Fin og morsom bok, perfekt gave. Grei handel og rask levering

Resposta da Min Beste Bok
Kjempe fint å kunne gi hver sin bok til mine barnebarn.
På tur i skogen med bestemor var en gave hitt og det vil komme flere bestillinger fra meg... GARANTERT!!!

Resposta da Min Beste Bok
Det ble så stor glede for barnebarnet som fortsatt tror på nissen. Var en stor glede for henne og oss voksne som så gleden hennes. Absolutt å anbefale.

Resposta da Min Beste Bok
Bøkene ble akkurat sånn som jeg hadde håpet! Ungene ble kjempe happy! Tusen takk! Fortsett den fantastiske jobben dere gjør! :D

Resposta da Min Beste Bok
Enkelt og kom svært raskt! Veldig fornøyd

Resposta da Min Beste Bok
Anbefaler bøkene og nettstedet på det varmeste. Flotte bøker og virkelig god service og oppfølging. Svarer raskt på henvendelser og varene kom som lovet!

Resposta da Min Beste Bok
Det var veldig bra! Fine bøker og utrolig skjønne, søte historier! Eneste var st jeg ikke fikk mld når de ble levert i postkassen (fant bare en pakke) men veldig bra!
Fantastisk flotte og gode bøker. Mine tantebarn elsker kvar og ein dei har fått. Har rett og slett blitt ein tradisjon kvar jul.

Resposta da Min Beste Bok
Fantastisk bok! Ble sjokket over hvor mye som ble lagt inn i det! Anbefaler denne til alle!

Resposta da Min Beste Bok
Veldig rask og god service, topp kvalitet og ikke minst alle mulighetene man har til å lage boken unik.

Resposta da Min Beste Bok
Veldig fine og søte bøker. Omslag og papiret er av god kvalitet! :) Gleder meg til å gi bøkene til barna til jul!

Resposta da Min Beste Bok
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.