Min Beste Bok Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Elsker bøkene! De er så personlig, barna elsker å se i de og bli lest for. Spesielt på kvelden før de sover. Har flere bøker, både Halloween, dyr, farger, jul, skolestart . Har kjøpt til tantebarna mi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilte fra Min Beste Bok for en del år siden, og var veldig fornøyd. Da jeg bestilte igjen i år var det 2 for 1 på julebøker, og det passet perfekt til mine julegaveplaner. Bøkene er kjempeflotte, s... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Hei, Bøkene er gode, men ved den siste bestillingen skrev jeg dessverre en feil navn, og jeg oppdaget ikke feilen i tide. Leveringen tok lenger tid enn forventet, og jeg mottok ingen melding om... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja para bebé
  2. Livraria

Sobre Min Beste Bok

Escrito pela empresa

Bestill på nett og få din helt personlige barnebok.

Sammen med dyktige forfattere og illustratører lager vi personlige barnebøker med barnet i hovedrollen. Bøkene er bygget opp omkring hovedpersonen hvor familie og venner også kan være med i historien. Man oppgir informasjon om barnets hår - og hudfarge og en rekke andre personlige opplysninger som gjør bøkene personlige og unike.

En unik gaveide til et barn du er glad i.

Med utgangspunkt i barnet fortelles de fantastiske og unike historiene. Hos oss finner du bøker om alt fra viktige livsbegivenheter som for eksempel skolestart og dåp, til eventyr med havets dyr eller dinosaurenes verden. Vi har også bøker om situasjoner som kan være vanskelige i hverdagen som for eksempel gode soverutiner eller å slutte med smokken.

Vi sitter klar i kundeservice og vil alltid hjelpe med å finne den rette bok til ditt barn.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

68 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Lynrask bestilling og bokas layout og…

Lynrask bestilling og bokas layout og innhold holdt det den lovte!

26 de março de 2025

Hei

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg onsket on velge hijab til mor men…

Jeg onsket on velge hijab til mor men det var ikke noe valg for det. Også moren kler ikke på seg korte skjorter og det var det hun hadde på seg i boka. Så det bilde av mora var litt direspektful. Jeg kjøpte denne boka til nivåen min og nå har jeg bort kastet penger fordi jeg kan ikke gi denne boka til han med bildet av mammaen som er disrespectful mot hei

14 de março de 2025

Hej Manahil

Tusen takk for anmeldelsen din 🌸

Jeg forstår veldig godt at du skulle ønske det var mulig å velge jihab til moren i boken, og vi beklager at dette ikke var et alternativ i akkurat denne boken.

Vi utvikler bøkene våre hele tiden, og det er mulig å velge jihab i boken som handler om et barn og en voksen, "Navn og Navns beste dag sammen". Ved bestilling er det alltid mulig å se hvordan personene i boken ser ut, og det er også mulig å lese teksten før bestilling.

Jeg håper at du allerede har vært i kontakt med kundeservicen. Hvis ikke er du hjertelig velkommen til å skrive til oss på på info@minbestebok.no. Vi vil alltid gjøre vårt beste for at kundene er fornøyde.

God historie

Blir spennende å lese til barnebarn. Gode historier🤩

Hei Anita

Classificada 5 em 5 estrelas

Gode veiledninger når man fyller ut…

Gode veiledninger når man fyller ut personlig innhold. Rask levering. Bøkene faller treffer alders gruppen godt.

29 de dezembro de 2024

Hei Reine

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var veldig flott å få sin helt egen…

Det var veldig flott å få sin helt egen historie i bokform. Vår 5-åring ble både stolt og glad.

26 de dezembro de 2024

Hei Nina 🌸

Supert!

God kvalitet på bøkene og fine illustrasjoner!

Hei Marte

Boken er nydelig

Boken var enkel å gjøre personlig, samtidig som den gir inntrykk av å være en godt skrevet barnebok med nydelige illustrasjoner! Anbefales

Hei Cecilie

Classificada 5 em 5 estrelas

En fin historie og rask levering

En fin historie og rask levering. Flott omslag på boken.

12 de dezembro de 2024

Hei Berit 🌸

Anbefales

Knall kjøp, perfekte barnebøker for de små. Anbefales på det sterkeste.

20 de dezembro de 2024

Hei Oda

Veldig fine bøker

Veldig fine bøker! Mange tema å velge i. Enkel måte å velge bok/bøker. Artig at man kan legge inn navnet og tilnærmet lik hårfarge og alder til den som skal få boka/bøkene, da blir boka enda mer personlig. En grei og trygg betalingsmåte, flott med sporing, og så var det bare å vente på bøkene og glede seg over bøkene sammen med de som fikk de i gave fra meg. Og barna som fikk ble begeistret og interesserte i boka si og de må leses i hver dag. "Det er boka mi om meg", sier de.

20 de dezembro de 2024

Hei

Classificada 5 em 5 estrelas

Flott bok og rask levering

Flott bok og rask levering! Topp 👍

18 de dezembro de 2024

Hei Tommy 🌸

Classificada 5 em 5 estrelas

Min opplevelse er at det er litt å…

Min opplevelse er at det er litt å finne frem bøker som passer for dei minste barna og at det dei er med fortellinga som hovudpersonen i boka, og at dei andre i familien er inkludert i forteljinga. Eg er veldig fornøgd kunde, og kommer til å bestille fleire bøker til mine barnebarn.

14 de dezembro de 2024

Julegave

Bestilte to bøker til datteren min til jul, de kom ganske fort og var veldig fine, vil bestille igjen!

6 de dezembro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais