5 stjerner siger næsten det hele. Fantastisk service, min bestilte skjorte er lige så lækker som jeg havde forventet. Flot, fin og gemskueligt hjemmeside. Dejligt udvalg og til priser jeg bare elske... Ver mais
A empresa respondeu
Fineste oplevelse at åbne sin pakke fra minijacobi.dk - hurtig levering oh I pakken lå der et smukt og personligt kort og 2 lækre chokolader - sikken en dejlig overraskelse- føler mig forkælet oveni... Ver mais
Jeg havde en rigtig god og behagelig oplevelse med MiniJacobi. Købte et sæt wheat thermotøj til min datter. Desværre var sættet for lille så det måtte returneres. Pengene stod på min konto dagen efter... Ver mais
Fantastisk service og lynhurtig levering⚡️Bestilte en bluse om onsdagen, fik den leveret dagen efter! Med en personlig hilsen og blusen var pakket så flot ind. ☺️Første gang jeg handler ved jer, men b... Ver mais
A empresa respondeu
MiniJacobi.dk er en webshop med kvalitets baby- og børnetøj til dig der venter dig, eller som allerede har børn i alderen 0-12 år, som du bare elsker at forkæle. MiniJacobi.dk er familieejet siden 2014. Vi har siden 2021/2022 sat fokus på danske mærker til både børn og kvinder. Alle vores styles er håndplukkede fra danske mærker som Angulus, byLindgren, Mini A Ture, Petit by Sofie Schnoor, Creamie, GoBabyGo, THE NEW, Woden & Woden Kids, Liberté og mange flere.
Enggårdsgade 27, 9000, Aalborg, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Rigtig fin shop med lækre produkter og hurtig levering

Super hurtig levering i Black Friday ræset

Hurtigste onlinekøb nogensinde.
Jeg bestilte om eftermiddagen og dagen efter kunne jeg hente min pakke på trods af, at pakken skulle på tværs af landet.
Det er virkelig skønt og ikke sidste gang, jeg handler hos Minijacobi

Resposta da MiniJacobi.dk
God og hurtig levering af ordren. Ikke en finger at sætte på købet.

Resposta da MiniJacobi.dk
Super fin første oplevelse, vil glædeligt handle der igen :)

Resposta da MiniJacobi.dk
Har sendt en pakke retur med label fra minijacobi.dk.
GLS har afleveret pakken, men skriver den er blevet stillet.
Jeg kontakter Minijacob for at hører om de har modtaget pakken. Tilbage for jeg et meget uhøfligt svar: at deres sagsbehandling er mellem 1-5 hverdagen, jeg får tilbage betalt mine penge når de har behandlet sagen og jeg må stole på GLS når de skriver den er afleveret.
Jeg er ærgerlig over den kommunikation med butikken, når jeg faktisk bare ville høre om “stillet” betød de havde modtaget den.

Resposta da MiniJacobi.dk
Forsendelsen var lige som den skulle være, pænt pakket ind og ikke bare smidt i posen. Hurtig afsendelse.
Fine bukser og hurtig levering. Det var dog en anelse bøvlet at returnere.
Fint tøj på udsalg så det er rent win win.
Super gode tilbud på børnesko samt hurtig levering!
Meget tilfreds :)
Skøn hjemmeside - levering var hurtig.
Dejligt med et lille kort der var vedlagt.
Endnu en super lækker pakke fra Minijacobi 😊 Virkelig lækkert tøj til en rigtig god pris og lynhurtig levering, trods black friday/ jul. En af mine absolut yndlingsshops 😊
Jeg kunne ikke finde en bestemt kjole på lager i den størrelse jeg skulle bruge. Søgte på den alle steder. Har aldrig hørt om Minijacobi, men anmeldelserne på trustpilot var gode, så jeg prøvede.
Jeg modtog kjolen mindre end 48 timer efter jeg bestilte den. Alt var godt, kjolen er smuk og passer.
Jeg tøver ikke med at kigge hos Minijacobi næste gang.
Fine varer og gode priser. Kun positivt herfra.
Dejlig overskuelig hjemmeside hurtig levering skønne produkter 👍🙃
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.