Banner for Minox

Minox Opiniões 174

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Sinds de komst van Omeed en Kishen hebben wij grote stappen gezet ten opzichte van ons oude pakket. Dankzij hun deskundige begeleiding en ondersteuning verliep de implementatie soepel en efficiënt. Om... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij zijn bezig met een conversie van de administraties naar Minox. Minox heeft daar een mooie tool voor gebouwd. Natuurlijk kom je een aantal zaken tegen waarvan je zegt kan dat handiger? Onze contact... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Als zeilschool met 1.200 cursisten per jaar hadden we stapels facturen. Sinds drie jaar gebruiken we Minox met scan & herken, en dat scheelt enorm. Facturen worden automatisch herkend en geboekt.... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

de service van de support afdeling is helemaal top. Bij het onverwachts beëindigen van ons bedrijf wordt je toch gehouden aan de service licentie, ondanks 30 jaar bij minox klant te zijn geweest... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empresa de software de contabilidade

Sobre Minox

Intuïtieve Boekhoudsoftware

Minox biedt intuïtieve boekhoudsoftware die je administratie eenvoudig en efficiënt maakt. Onze missie is om 100% realtime boekhouden mogelijk te maken, zodat je altijd inzicht hebt in je financiële gegevens. Bij Minox staan klantgerichtheid en innovatie centraal. We luisteren naar onze gebruikers en werken samen om tot de beste oplossing te komen voor jouw specifieke behoeften.

Gebruikersvriendelijke Functionaliteiten

Onze gebruiksvriendelijke boekhoudsoftware is eenvoudig van opzet en bevat slimme functies die tijd besparen en fouten voorkomen. Met automatische bankkoppelingen, geautomatiseerde boekingen en realtime rapportages heb je altijd een actueel overzicht van je financiën. Daarnaast kun je gemakkelijk fouten corrigeren en zorg je voor een nauwkeurige administratie zonder gedoe.

Flexibel en Toegankelijk Online Boekhouden

Online boekhouden met Minox geeft je de flexibiliteit om overal en altijd toegang te hebben tot je boekhouding, wat essentieel is voor de groei van jouw onderneming of accountantskantoor. Door de cloudgebaseerde software heb je altijd de laatste updates, zonder handmatige installaties.

Voortdurende Innovatie en Ondersteuning

Bij Minox gaan we voor voortdurende verbetering. Door klantfeedback en innovatiesessies ontwikkelen we onze software steeds verder, zodat deze blijft aansluiten op de veranderende wensen van ondernemers en accountants. Of je nu ZZP’er, MKB’er of accountant bent, Minox biedt een oplossing die past bij jouw manier van werken. En met onze persoonlijke support sta je er nooit alleen voor.

Kies voor Minox!

Kies voor Minox en ontdek de voordelen van efficiënte, realtime en volledig geautomatiseerde boekhoudsoftware die je bedrijf helpt groeien!

Meer weten? Bezoek onze website

Informações de contacto

4,4

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

174 opiniões

Respondeu a 87% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Goed contact

Goed contact, prettige dienstbare medewerkers, goed programma, en meedenkende medewerkers.

22 de janeiro de 2025

Resposta da Minox

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het contact, onze medewerkers en het programma. We blijven ons inzetten om de service zo goed mogelijk te houden. Mocht je ooit vragen hebben, staan we altijd voor je klaar!

Classificada 4 em 5 estrelas

Ik gebruik Minox al vanaf ongeveer 1988…

Ik gebruik Minox al vanaf ongeveer 1988. Toen was het nog stug. De Minox van nu is zeer makkelijk mee te werken. Bij de laatste update begin 2025 hebben ze paarse kleuren gebruikt ipv grijs. Hierdoor zijn de getallen of beschrijvingen slechter te lezen.

9 de janeiro de 2025

Resposta da Minox

Bedankt voor je lange trouwe gebruik van Minox sinds 1988! Geweldig om te horen dat je de ontwikkelingen door de jaren heen positief ervaart en dat Minox nu prettig werkt. We waarderen je feedback over de kleurwijziging en nemen dit zeker mee. Mocht je verdere suggesties hebben, laat het ons gerust weten – we blijven Minox graag verbeteren!

Classificada 1 em 5 estrelas

Kwaliteit en kosten lopen steeds verder uit elkaar.

Ondanks dat de performance steeds verder achteruitgaat, zijn de kosten de laatste 2 jaar verdrievoudigd!!
Van de persoonlijke touch die jullie in het begin hadden, is weinig meer over.
Erg ontevreden.

6 de janeiro de 2025

Resposta da Minox

Bedankt voor je eerlijke feedback. Het spijt ons te horen dat je ervaring niet aan je verwachtingen voldoet. Ons team staat altijd klaar om samen naar een oplossing te zoeken, daarom hebben we een afspraak met je gepland, onze relatiebeheerder zal volgens afspraak bij je langskomen.

Classificada 1 em 5 estrelas

de service van de support afdeling is…

de service van de support afdeling is helemaal top.

Bij het onverwachts beëindigen van ons bedrijf wordt je
toch gehouden aan de service licentie, ondanks 30 jaar bij minox klant te zijn geweest omdat de opzegtermijn was verstreken. de afdeling verkoop scoort dan ook een hele dikke min.
Erg jammer dat deze vieze nasmaak nu de overhand heeft, zal minox dan ook zeker afraden bij mijn collega ondernemers.

6 de janeiro de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Ik vind de kleuren niet fijn.

Ik vind de kleuren niet fijn.
Op de een of andere manier kijkt het niet zo fijn.
Ik hoop dat er mettertijd een keer een versie komt, dat je je eigen kleuren in kunt geven.
Verder werkt het zoals vanouds,

20 de dezembro de 2024

Resposta da Minox

Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat alles verder werkt zoals vanouds. We begrijpen dat kleurvoorkeuren persoonlijk zijn en waarderen je suggestie. We nemen dit mee als mogelijke verbeterpunt voor toekomstige updates.

Classificada 2 em 5 estrelas

Niet zo tijdsbesparend dan we hoopten

Op aandringen van onze boekhouder zijn wij Minox gaan gebruiken in 2019. We hadden het idee en de hoop dat het ons tijd zou besparen, maar niets is minder waar. Wij zijn er gewoon meer tijd door kwijt dan voorheen. Dit lijkt me niet de bedoeling en vinden we zacht uitgedrukt heel jammer. Om een voorbeeld te noemen: Een van onze leveranciers stuurt ons 2 a 3 x per jaar de facturen van producten die we afgenomen hebben. Deze facturen lijken veel op elkaar omdat alleen de bedragen, data en Factuurnummers anders zijn. Dit gaat meestal met 60 tot 100 facturen tegelijk. En aangezien het systeem van Minox ze herkent als identieke facturen, moeten we ze alsnog allemaal handmatig invoeren.

27 de dezembro de 2024
Opinião espontânea

Resposta da Minox

Bedankt voor je feedback. Jammer om te horen dat Minox niet de tijdsbesparing heeft opgeleverd die je had gehoopt. We begrijpen hoe belangrijk efficiëntie is en waarderen dat je dit specifieke voorbeeld deelt.

Helaas zijn er geen contactgegevens van je bekend, zou je contact opnemen met het telefoonnummer 085-064 3060 (optie 3), dan gaan we graag met je in gesprek.

Classificada 3 em 5 estrelas

De ondersteuning is helemaal top

De ondersteuning is helemaal top! Wat je probleem of vraag ook is, er wordt alles aan gedaan om het op te lossen.
Wel loop ik tegen allerlei rare dingen aan, die mij meer tijd dan nodig kosten.

11 de dezembro de 2024

Resposta da Minox

Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat je de ondersteuning als top ervaart en dat we je goed kunnen helpen met je vragen en problemen.

We vinden het vervelend om te horen dat je ervaart dat sommige zaken soms meer tijd kosten dan gewenst, en we nemen je feedback serieus. We nemen via een privé bericht contact met je op om te kijken waar we verbeteringen kunnen aanbrengen.

Jouw input helpt ons om nog beter te worden. Dank je wel!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb een vraag gesteld die betrekking…

Ik heb een vraag gesteld die betrekking had op het aanleveren van specifieke gegevens. De vraag stellen bij de juiste persoon/afdeling, was eenvoudig en de vraag beantwoorden door de medewerker van support was erg vlot, waarvoor dank

5 de dezembro de 2024

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.